AUTOVEROTUS, MUUTOSPROSENTIT, KATSASTUKSET YMS.. : NYKYTILAN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MuscTor, 24.5.2004.

  1. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Erilaiset järjestöt, kerhot, yms. aktiivit ovat vuosien saatossa aktivoituneet noissa otsikon mukaisissa asioissa milloin kansalaisadressien, suorien virkamiehille tms. tahoille osoitettujen kysymysten ja milloin milläkin keinoin.

    Koska epäilemättä OD:n keskusteluissa on mukana asioiden lainsäädännöllisestä puolesta normaalia enemmänkin tietäviä tahoja, voisi olla paikallaan antaa lukijoille tilannekatsaus tilanteesta tänä päivänä, mitä muutoksia on ehdotettu, mitä on vireillä ja mitä ennakkotietoja tulevaisuudesta mahdollisesti on.

    Lisäksi näkisin seuraavalle ehdotukselle sosiaalista tilausta: OD:n rahoituksesta ja taloudellisesta tilanteesta minulla ei ole aavistustakaan, mutta olisiko mahdollista esim. eri kerhojen hallintojen keskenään harkita palkata osa-aikaisesti joku harrasteautoiluun liittyviin lakipykäliin erikoistunut juristi vastailemaan täälläkin aika yleisesti esiintyviin juridisiin kysymyksiin ? Tämäntyyppisille asioille voitaisiin pyhittää vaikkapa oma foorumi OD:n alle (tai vaikka omille sivuilleen,jos OD halutaan rauhoittaa nykyisiin aiheisiinsa), jolloin kaikki asiaanliittyvä tieto alkaisi koostua samaan paikkaan. Ko. tahohan voitaisiin lisäksi valjastaa aktiivisesti ajamaan harrasteautoilun asiaa valtionhallintoon päin yhteistyössä mahdollistenmuiden tahojen kanssa (mitä ne ovatkaan ?).
     

Kerro tästä muillekin!