Auttaisiko joku "Title":n kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja JyrkiA, 29.11.2021.

 1. JyrkiA

  JyrkiA 1st gear

  Voisiko joku asiasta tietävä hieman jeesata "Title"- asian kanssa

  Olisi tarjolla pari autoa joilla seuraavat Titlet.

  1. PA Non public clean title.
  2. UT certificate of title.
  Mitä nuo titlet tarkoittaa ja onko nuo sellaiset paperit, joilla auton voi saada Suomen kilpiin. Sen verran ehjän näköisiä pelejä että ei ne ainakaan romuja ole.

  Kiitos etukäteen.

  T.

  Jyrki
   
 2. juko7

  juko7 Double Gearhead

  UT "Certificate of Title" on se tarvittava paperi. PA non-public tarkoittaa käsittääkseni, että autoa ei voi myydä yksityishenkilöille ("public"). En tiedä syytä tähän, tai vaikutuksia rekisteröintiin. Luulen, että jos saat sen siirrettyä omiin nimiisi esim. jonkin välitysliikkeen kautta, niin asia on kunnossa. Useimmilla USA:sta Suomeen autoja lähettävillä välittäjillä on "dealer license", eli voisivat ostaa ko. auton sinulle.
   
 3. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Kysy Cambriamotors Panu Virtanen
   
  tero79, Ace66 ja impala-63 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!