Avalava pakun määritelmä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kojo, 1.11.2003.

  1. kojo

    kojo Gearhead

    Osaako joku kertoa mitä avolava pakulta vaaditaan että sen saa pienellä autoverolla kilpiin suomessa? Lavan koko? kantavuus? Jotain muuta mitä pitää huomioida?
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    no joo selvis jo
     
  3. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kerro toki mullekin.
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    kantavuutta väh 525kg laqvan pituus 185cm mitattuna 120cm leveydeltä, pitää olla yksinomaan tavarankuljetukseen tehty eli istumapaikat max kolme ja samassa rivissä tai sit ymmärsin väärin.
    Ja metsäakusta saa bonuspisteitä :grin:
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Riittääkö 525 vai pitääkö olla 600kg? Vai johtuuko tuo 75kg ero mittaustavasta eli nykyään punnitaan kuskin kanssa?
     
  6. kojo

    kojo Gearhead

    No lakitekstissä sanotaan et kantavuutta pitää olla se 525, kun muutoskatsastin pu:hun joskus diesel konetta se ajettiin vaa'alle minä kuskina ja kats mies sano että periaatteessa pitäs laskea mun paino mukaan siihen auton omapainoon jolloin kantavuus jäis pienemmäks, mutta laitetaan nyt vanhan mukaan kun sulla on tota roinaa kyydissä, eli kai se 525 riittää jos on punnittu uuden systeemin aikana
     
  7. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Ei kai se nyt niin voi mennä, että kukkakepin kokoinen kaveri voi rekisteröidä pick-upin mallia X pakuksi, mutta kunnolla mässännyt 250kg jamppa ei...?

    -JJ-
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    tässä maassa voi.
     

Kerro tästä muillekin!