Avoautoja American car showssa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja poskisolisti, 29.3.2006.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Onkohan siellä paljoo avoautoja tulossa näytille-ne kiehtoo minua!
    Fullsize jenkit on avomalleina aivan mahtavia luomuksia.

    Ja on niitä jotain nättejä eurooppalaisiakin kuten se Makken FD Victor joka on kuulopuheiden mukaan OD:n osastolla näytteillä!
     
  2. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Mul on sellainen olo että löytyy... 8)
     
  3. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Mulla on taas sellanen olo että pidän oman ACS:n kaverin tallilla. Siellä on enemmän jenkkejä ku kyseisessä tapahtumassa. Boikotissa vuodesta 2002.
     
  4. luppes

    luppes 1st gear

    Löytyy

    Kyllä rättikatto vehkeitä löytyy reilu kolmekymmentä kappaletta, on
    -50, -60, -70 lukuisia, rodeja ja uudempaa jenkkipeliä.
    Ja tälle viimeisen viestin lähettäjälle toteaisin että aika iso talli teillä on.

    - Luppe -
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eikös se seuraavan veekasin yhteydessä ole tuo näyttelylehti, josta varmaan selviää mitä siellä on?
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Re: Löytyy

    Se on kato Luppe niin vaikeeta joillekin... Vaikka rautalangasta vääntää, että Messarissa on monta näyttelyä samaan aikaan eri halleissa, mm. American Car Show (jossa on kyllä ollut aika amerikkalaispainotteista kalustoa...) ja Tuning Car Show, niin silti maristaan.
    Onkohan se niin, että kun nämä "pitkänmatkalaiset" saapuvat kimppabusseillaan lauantaina paikalle, äijät on aina niin päreessä jo puolenpäivän aikaan, että sivutuuli painaa ne galleriakäytävältä aina sinne Tuning Show:n puolelle. Sitten kuolataan mimmien perään, räpsitään digikuvia puolisalaa selkäpuolelta, haukutaan lasikuituvessat ja lähtiessä kustaan parkkiksella ensimmäisen jenkin kylkeen... muka protestina... ku oli taas niin vähän ameriikanrautaa... :argue:
    Tää oli ehkä vähän kärjistettyä yleistystä, mutta monta vuotta tuolla itse joka päivä olleena, täytyy vaan todeta, että tätä se lauantai on.

    Ja kyseinen nimimerkkihän ajelee Ford Consulilla ja järjestää ACS:n kaverin tallilla, joten jenkki rules! Mäkin tunnen yhen jolla on...

    Tsemppiä Luppe näyttelyjärjestelyihin!
    On se vaan ukko kun joka vuosi jaksaa ottaa samaa paskaa niskaan.
    Jos keli ei ole ihan perseestä, niin eiköhän uusi kävijäennätys taas rapsahda mittareihin. Näinhän on joka vuosi käynyt kun joku on alkanut puhua boikoteista :rotfl:
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ja niin kuin aina ennenkin, parkkipaikalla näemme taas paljon avoautoja.
     
  8. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Re: Löytyy

    Oikeastaan se on vain parempi, että perseennäyttelijät jäävät sinne peräkylän Essolle protestoimaan.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Näyttelyssä ei oo valittamista, pikemminkin kehumista mm. siitä miten hyvin suurin osa järjestelyissä mukanaolevista (mukaanlukien ja oikeestaan etenkin Luppe) jaksaa junailla siellä juttuja, kiireittensä keskellä opastaa näytteilleasettajia tarvittaessa jne jne. Hieno homma :D
    Mut semmosta parannusta vois vielä yrittää että josko tänä vuonna sais ne yleisön avot ja muutkin harrastejenkit ohjattua parkkiin sinne lähemmäs hallia niin että olisivat "näyttelynlisänä" siellä esillä eikä harrasteautoilla saapuvien myöskään tarvis kävellä kurasella pihalla melkein sieltä kauimmaiseslta Käpylän puoleiselta nurkalta asti. Viime vuonna toi homma tökki pahiten, me tultiin paikalle mm. meidän '67 chevyllä, sit siinä oli '60 fordi yms. autoja ja meidät ohjattiin sinne huitsin nevadaan ja kun päästiin (kävellen) lähemmäs niin siellähän oli kaikenlaisia uudehkoja käyttökotteroita parkki pullollaan ja lisää niitä sinne päästettiin. No, olihan niissä monissa aluvanteet ja joissain jopa joku sproilerikin :odroll:
     
  10. luppes

    luppes 1st gear

    parkki

    Joo toi harrasteparkki juttu pitää varmaan paikkansa että ajattivat autoja ns. kaviouralle eli entiselle raviradalle eivät taineet erottaa Mustangeja
    muista jenkeistä , heh heh.
    eli Harrasteparkki on ns. pohjoisen siäänkäynnin vieressä ja tilaa on yleensä varattu reilulle sadalle harrasteajoneuvolle mikä ei ole ollut näköjään riitävästi. Tilan suurentaminen on hieman vaikeaa koska sitä
    on suurentamisen jälkeen hankala rajata, toisaalta keli taitaa vähentää harrasteautoilla saapuvia,
    myös suureksi ongelmaksi taitaa tulla parkkiksen lumityöt ja siivoaminen
    mita tänä vuonna ei varmaankaan ehditä tekemään, viime vuonnahan lunta ei juuri ollut enää maassa ja parkkis päästiin jopa pesemään.
    Mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja varmaankin jonkin asteinen harrasteparkki tulee olemaan.

    - Luppe -
     
  11. platuart

    platuart Gearhead

    Harrasteparkki on hyvä homma. Siitä alkaa vaan taas uusi vinku ja valitus... Toivottavasti portilla harrasteautoja "valitseva" ei saa kovin montaa kertaa turpaansa... :poff:
    Olisi ehkä hyvä vetää kylmästi joku vuosimalli/merkki/"laji"(esim. vans&trucks) tms raja harrasteparkkiin. Sillä harrasteautohan voi olla melkein mikä tahansa, jos omistaja sitä omasta mielestään "harrastaa". Valitsijan mielestä auto onkin ihan perseestä ja kaikilla on taas hyvä fiilis ja ACS saa postitiivista julkisuutta :lol:
    Harrasteparkissa vois olla vuosittain vaihtuva teema. Silloin ei kenellään ole mitään valittamista. Yhtenä vuotena vaikka GM:t vuosi- ja korimalliin katsomatta, sitten Fordit tms. jne. Peli olis kaikille selvä ja erimielisyyksiä portilla ei tule. Kaikki pääsis vuorollaan.
    Ja jottei Luppe sais siitäkin haukut, vois teemaa lähellä oleva kerho toimia harrasteparkin portilla ohjaajana. Kun Ford Freak Clubin hemmot esim. valkkaavat että onko auto Ford vai ei, luulis homman toimivan...
    Ja sehän olis kerhoille loistava paikka hankkia uusia jäseniä, kun saavat pokan haaviin jo portilla ja saavat annettua kerhostaan flaijeria tms.
    Muutoin homma harrasteautojen raakkaamisessa menee ihan käteen, kuten joka kesä voi Forssan pick-nickin jälkeen esim. tältäkin palstalta lukea.

    Harrasteauto on laaja käsite, vaikka rajattaskin vain että amerikkalainen harrasteauto 8)
     
  12. edsel58

    edsel58 1st gear

    -

    Jotenki se Tumpereen näyttely vaan näyttää paremmalta joka vuosi. Voi olla tietty "ruoho vihreempää aidan tuolla puolen"-syndrooma.
    Ja aikakin on parempi, kun on vähemmän tätä loskaa.
    En kyllä suosittele kuopivosta asti lähtemään pelkästään näyttelyyn, kai sielläkin jossain on narunvetoa ja metrilakua. :lol:
    Samat autothan näkee ilmasex kesän tapahtumissa.
    Mutta nauttikaa te jotka menette näyttelyyn, joudun valitettavasti lähtemään pariks viikoks TEXAS:iin. "Siellä limusiinitkin on isompii..."
     
  13. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Niinno joo. Platuartti onki pääkaupunki seudulta joten on hyvinkin sisäsiittoinen tapaus, joten ei tiedä että vanhan eurofoordin omistajalla voi olla kavereita myös jenkkiautopiireissä. Mutta eipä tuo paljon haittaa jos joku etelän spede valittaa jos joku harrastaa eurofoordia ja jolle tulossa -35 foordi (ihan amerikkalainen), siitä että ei voi olla kenelläkään tutulla jenkkejä jos omistaa euron. 8) mutta tapansa kullakin. Ei tartte vetää herneitä nenään enää toista kertaa, tuo oli vaan pientä piikittelyä takasin. Ja se joka sano että on iso talli, nii onko teilläpäin sellainen sana tuttu kun vertauskuva? ei taida olla. Tästähän tää taas irtoaa kunnon valitukset minulle mutta ei kai se oo nii justiisa. Toivottavasti edes jotkut ymmärtää HUUMORIA ja VERTAUSKUVIA. Eiku päivän jatkoja ja onnee ameriikan kaar souhun, kai siellä parkkiksella vois tulla pyörähtämään ja kattelemaan niitä amerikan autoja jos ei platuarttia hirveästi haittaa jos euron omistaja käy niitä kattoo? :odroll:
     
  14. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Re: -

    Ja on se tampereen näyttely minunki mielestä parempi, vaikka sielläkin on niitä toisenlaisia harrasteautoja. Mutta eipä niitä toinna ruveta vertailemaan. Toinen tykkää tytöstä, toinen äidistä ja joku kummastaki.
     
  15. B 50

    B 50 Gearhead

    Re: -

    Niin, kun voi tarpoa hangessa. :rotfl: Tampereen näyttely on ennen Hesan näyttelyä.
     
  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Ei täällä uskalla kovin värikkäitä vertauskuvia käyttää, kun vastuu on kertojalla. :wink:
     
  17. edsel58

    edsel58 1st gear

    Re: -

    Kato per...e, niinpäs onki :oops:
    Toivottavasti siellä on lunta. Mä tarkotinki vertauskuvallisesti parempaan aikaan. :lol:
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    No mitäs sinne messukeskukseen on näytille tulossa? Ulkomaanvieraita? Ja mistäpäin?
     
  19. nash

    nash 3rd gear


    ainakin yks tudori :rotfl:
     
  20. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Savolaisia ainakin :odroll:

    EDIT: enkä tarkoita itseäni, en oo savolainen vaikka täällä asunkin :p
     

Kerro tästä muillekin!