Back Off Media rantautui naamakirjaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja oolanti, 7.10.2016.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

    Bighouse tykkää tästä.
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Nörtti.
     
  3. oolanti

    oolanti Gearhead

    Kieltämättä on hiukan nörttimäinen olo, mutta itsetunto on sen verran kohdillaan, että tästäkin selvitään :D
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No hyvä.:)
     
  5. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Itseltäkin meni pieni tovi ennekuin sinne menin. Nyt muutaman kuukauden siellä olleena...
     
    Muokattu: 8.10.2016
  6. skylark71

    skylark71 Gearhead

  7. oolanti

    oolanti Gearhead

    Mikkis tykkää tästä.
  8. spinout

    spinout Gearhead

    Hienoja nostalgiapläjäyksiä, keep on going! Onneksi facea voi silti katsella, vaikka olen sulkenut feikkiprofiilini ja lähdin sieltä taivaanrantaa maalaamaan.. Siinä leijuu välillä sign up/log in-boxi, mutta ei paljoa haittaa..
     
  9. oolanti

    oolanti Gearhead

    Thank´s spinout! Trying to keep up the good work! Kaikki "naamattomatkin" ovat ehdottomasti tervetulleita tutustumaan nostalgiaväritteiseen sivustoon. Välillä myös vähän kameranostalgiaa:
    https://www.facebook.com/1784613905...550587980415/1789545534647587/?type=3&theater
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kävin kuikuilemassa ja siellähän komeili nykyisin täällä meidän kylällä majaileva Pitkäseiska.

    Ja oli siellä itse kuvaajamestarikin yhtä komeana kuin aina.:)
     
  11. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tusen tack :p
     
  12. oolanti

    oolanti Gearhead

  13. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Hienoja/mukavia pläjäyksiä. Nyt alkaa harmittamaan ettei ollut itsellä tuohon aikaan omaa kameraa, saatika että jos jokunen kuva onkin niin amatöörimäisyys kyllä näkyy kuvan ottajasta. (en muistanutkaan ,että salama piti ruuvata tarpeen tullen kameran päälle :D)
     
  14. oolanti

    oolanti Gearhead

    Thank´s pal! Nostalgiakuvien rakeisuus on osa fiilistä, vaikka ei uskoisi. Ei muuten tarvinnut salamaa "ruuvailla", riitti kun napsautti paikoilleen ;) Ja kuutiosalama liikkui samalla, kun rullasi filmiä eteenpäin kuvanoton jälkeen...
     
  15. jusku1

    jusku1 3rd gear

  16. oolanti

    oolanti Gearhead

    Niinpä, tuliko vähän sellainen olo, että sinäkin Brutukseni ;) Joskus on vaan annettava periksi omille "hölmöille" periaatteille ja mentävä valtavirran mukana. En tosin tule ottamaan itsestäni ainuttakaan selfietä, sillä en edelleenkään ole niiiiiiiiin itserakas persoona o_O Huvituttaa välillä katsoa esim. aikuisten miesten facesivuja, kun naamakirjaan ladatuista kuvista suuri osa on oman pärstän päivityksiä, voe jiiisuuuus... Menee lähinnä kategoriaan "hanki elämä"... Ja näitä naamapäivittäjiä löytyy valitettavasti jenkkiautoharrastuksenkin piiristä ja vieläpä ns. "korkeammilta jakkaroilta" :eek: No saahan sitä kukin päivittää mitä haluaa, joten se heille suotakoon ;)

    Eiköhän kuule jokunen Ironcobrankin kuva tule joskus näytille, kun alan perkamaan sellaisia kohteita, joita olen kuvannut lehtiin. Lähinnä siis sellaisia kuvia, joita ei ole ollut mukana jutuissa eli näytillä... Tosin Ironcobran ihan kaikkia kuvia ei viitsi sentään laittaa esille "perhesivuille" :p:p:p
     
    jusku1 tykkää tästä.
  17. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Tuollainen kuva tuli naamakirjaan laitettua. http://aijaa.com/1mWXdX Tiedä sitten onko kuvattu Volvoa, sähkötolppaa, Corvairia, bussia tai meikäläistä. Turun torilla (jos oikein muistan) noin 1985.
     
  18. oolanti

    oolanti Gearhead

    Katos katos, siellähän poseraa oikea herrasmies :) Eikä mikään selfie, vaan perinteinen toisen henkilön ottama valokuva :cool: Ilmeisesti oma Corvair?
     
  19. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Jep. Oli aika kiva auto ajella vaikka boxerikutosen äänimaailma olikin vähän erilainen kuin veekasin. Näinkin kyseisen menopelin muutama vuosi sitten Forssassa. Oli jokseenkin samoissa kuosissa nykyäänkin. (Verhous oli vaihdettu ja vanteet.) Mutta tutut meikäläisen laittamat sähköpiiskat takana ja maalipintakin sama. Oli yksi maalivaluma, minkä muistin kun auton näin.:p:)
     
  20. jusku1

    jusku1 3rd gear

    No pikkasen tuli sellanen olo:D

    Ironcobran kuvia odotellessa... Just niitä "speciaaleja":p

    Muutaman kk päästä voisit piipahtaa täälläpäin niin saat nähdä taas mitä on tullut värkättyä. Mutta palaillaan tuonnempana
     

Kerro tästä muillekin!