BBC alumiiniventtiilikopan tiivisteet/vuotaminen 1991?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja onbuicks, 24.1.2015.

  1. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Onko havaintoa onko eri valmistajilla eripaksuisia tiivisteitä alkup. alukoppiin? Kyseessä ne kopan uriin laitettavat kumimakkarat. FelPro:n siniset vuotavat eli ovat liian ohuet. Koppa siis "pohjaa" asennuskorokkeisiinsa ennen kuin tiivisteet kiristyvät pintojen väliin.
     
  2. idiot

    idiot Gearhead

    Mullon kahdet tiivisteet päällekkäin.
    Toiset on liimattu koppiin kiinni ja tiivistepilloilla vaseliinia.
    Tuo omaan tarkoitukseen tarpeeksi korkeutta eikä vuoda 8)
     
  3. BBC

    BBC Guest

    Meillä on hyllyssä BBC ja SBC kumi tiivisteitä.
    Kumi on vulkanoitu pellin ympäri ja pysyy muodossaan hyvin, EPDM kumia (kestää öljyä, bensaa,..). Ns. Race malli, mutta no name ja näitä mennyt tosi hyvin jo yli 5v. eikä oo hinnankiroissa.

    20e pr.

    aulis
    auliz@kotinet.com
    www.auliz.fi
     
  4. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Tuohon koppaan kuuluu sellainen profiililtaan pyöreä kumitiiviste, jonka ohut "ulokeheltta" kohdistaa sen kopassa olevaan pieneen uraan. Kopassa on lisäksi alumiiniset ulokkeet kantta vasten, jotka estävät ylikiristämisen. Oletteko siis käyttäneet tämän tilalla perinteistä levymäistä tiivistettä?
     

Kerro tästä muillekin!