BBC kannen momentti arpeilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Make.S, 8.9.2016.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Guuglettaminen antaa sen sata eri momenttia.
    Elikkä mark 4 blokki, rautakannet, fel-pro mls peltitiivarit, arp pultit (ei numeroa tiedossa), vesitilaan arpin kierretiivisteellä.
     
  2. 383

    383 Gearhead

  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tuolta sais ton 70 feet lbs momentiksi, monessa paikassa 75.suitsuttavat. nooh, eikai se nin pikkusesta ole kiinni, kuha vetelee kolmessa vaiheessa suunnilleen oikeassa järjestyksessä...
    Kiitoksia 383:lle.
     
  4. spede

    spede Gearhead

    70ftlbs oli mulla ainakin pikkulohkon momentti, luki pulttien mukana tulleessa kortissa. ARP tiiviste aineella kiristelin, kun menee osa pulteista vesitilaan. Kolmessa vaiheessa. Näin oli ohjeet.
     
  5. jpe

    jpe 3rd gear

    Taitaa olla pääasia ettei vedä ainakaan liikaa momenttia. Oma BBC lohko kun oli tasojen koneistuksessa niin ihmettelivät että on nuo ameriikan lohkot pehmeätä materiaalia kun näissä on useasti tasot pulttien kohdista selvästi koholla. Omassakin otti kuulemma melko kauan pulttien kohdasta ennen kuin alkoi tasoittua.
     

Kerro tästä muillekin!