Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. Yogi

  Yogi Gearhead

  Olen tässä suunnitellut vaihtaa harrasteautoa syksyllä ja esimakuna tutkaillut 63-65 Bel Airien ja Impaloiden tarjontaa. Kovin tuntuu kehnolta, silloin tällöin tulee yksi myyntiin, sekin sitten liian hyväkuntoinen (kallis) tai vain pelkkä kori...

  Kovin tuntuvat käyneen harvaksi, tai omistajat eivät raaski omistaan luopua (liekö sitten niin pidetty auto). Ei oikein lauluautojakaan ole liikenteessä tuossa ikähaarukassa. No, pick-nickissähän voi seurata "myydään"-lappuja ikkunoissa ja kerätä listaa.
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ne on niin hyviä laitteita ettei kukaan haluu myydä..... :odroll: Vähän on sellainen maku että suurin osa noista on löytänyt pitkäaikaisemman kodin. Ainakin ne mitä mä tiedän ei ole myynnissä eikä sellaista ole suunitteillakaan.
   
 3. impala67

  impala67 Gearhead

  suurin osa ei ole myytävänä, mutta kun menet omistajalta kyselemään saattaa se siitä olla valmis luopumaankin. se on iso kynnys laittaa auto myyntiin, mutta hetken mielijohteesta monet saattavat autonsa myydäkin kun kysyjällä on tukku rahaa kädessä.

  en siis tiedä minäkään yhtään virallisesti myytävänä, paitsi yhden laikka-avon... onnea metsästykseen! eiköhän piknikistä löydy 4sale laputettuja impaloitakin.
   
 4. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Juu olen pistänyt merkille saman, kymmenen vuotta sitten tätä harrastusta aloitellessani noita oli vielä paljon! Kaksi 64:ää on tässä välissä ollut omistuksessa. Enemmän tai vähemmän aktiivisesti mullakin on koko ajan haussa hyväkuntoinen neliovitolppa 63 Impala kasikoneella, automaatilla, tehostimilla ja ilman sähkövarusteita. Niin ja halpa! :)
   
 5. janne28

  janne28 1st gear

  Onhan nuo käyny aika harvinaiseksi tuolla myyntipalstoilla.Omastani voisin luopua(täyttää varmaan nuo kriteerit mitkä aiemmin mainittiin).On vain ongelmana että harrastusta en aio lopettaa ja myynnissä olevat ihanne(tavoite) autot ovat hintojen puolesta tavoittamattomissa.En osaa määritellä autoni hintaa oikeaksi/realistiseksi kun tuntuu olevan ilmaa noissa pyynneissä aika reilusti,paljon koitetaan myydä tarjousten perusteella ja kun tarjoaa omasta mielestään oikeaa rahaa niin saa melkein telotuksen puhelimessa :) .Kumminkin samat autot pyörivät tietyin väliajoin myynnissä eri medioissa.Joten jatketaan ajelua 4 ovisella tolpalla ja 1965 vuosimallilla,miettien miten joskus pääsisi kiinni coupemalliin...
   
  impala67 tykkää tästä.
 6. sampop

  sampop 1st gear

  Omani löysin pari vuotta sitten kepöstä, oli vaan merkiltään siellä chervolet, liekö sitten ettei löytynyt hauilla. Aika ruoskahan tuokin on, "merimoottorilla" ja pitkällä vikalistalla. Kaikki rahathan tohon tuntuu uppoovan ja vielä vähän enemmänkin, silti ajokilometrit on jääneet surullisen vähiin. Mutta on prkl koupe.

  Osien saanti on ollut varsin helppoa. Alan harrastajat ovat osoittautuneet mukaviksi ja aloittelevaa harrastajaa ymmärtäviksi (paitti tietysti se yksi ukko pohjanmaalla). Lisäksi muutamat liikkeet olen huomannut pelottelusta huolimatta varsin helpoiksi asioida, asioita jaksetaan selvittää ja vastauksetkin on asiallisia, vaikka kysymykset on välillä olleet melko tyhmiä.

  Harmittaa ettei ole enempää taloudellisia edellytyksiä laittaa tota. Samoin 24 h on ihan liian vähän ihmiselle jolla on tommonen läjä ja muitakin intressejä.

  Silti tuntuisi että kysyttäessä pyytäisin aika reilua hintaa tuosta luopuakseni. Onhan se sentään oma Impala. Mielestäni se on kyllä yksi hienoimmista malleista joita ameriikan maalla on koskaan tehty. Eli ns. ylihinnoittelulle on syynsä. Ja kun (jos) sen jonain päivänä myyn, joudun maksamaan varmaa samaa ylihintaa seuraavasta yksilöstä.

  Markkinatalous on tälläistä. Tässähän mennään kuitenkin mielikuvien tasolla, rautaromun hintahan on sinällään vielä melko maltillinen. Mutta kun siitä raudasta kerran on valkoinen laiva väännetty, on ruostekin muuttunut kalliiksi.
   
 7. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Eikös kepössä ollut äsken myynnissä 64 bel-air 4d sedan suomi-auto 283 + manuaali??? Ilmossa tais olla vielä että paikkakunta Kuopio, liekö sama mikä oli BigWheelsissä Pieksämäellä myytävänä-lappu ikkunassa; M alkuiset alkuperäiset Mikkelinläänin mustat kilvet, yleisilmeeltään kohtuu siisti ,kulunut tietysti, sopivasti patinoitunut......hinta n 5k€ :)
   
 8. SG480

  SG480 1st gear

 9. Boogie

  Boogie 1st gear

  Jaahas!!!

  pakko se on kai tällänenkin aihe nostaa ylös!!!

  Olen tässä nyt suunnilleen yli puoli vuotta koittanut löytää kohtuu kuntosta 62- 64 impalaa/belairia, mutta ei vaan löydy.
  Tapahtumissa kyllä niitä pyörii vaikka kuinka paljon, mutta myyntiin ei vaan paljoa eksy.
  Tässä ei nyt metsästetä mitään 10000 erkin vehettä, vaan sellasta noin suunnilleen 4000-7000 euron pirssiä.
  Ja tietenkin 8 koneista ja tomaatilla.

  Elikkäs jos jollakin sattuu tallista löytymään kyseinen pirssi niin pistä viestiä, jos myynti kiinnostaa. 8)
  Tai kertokaa nyt edes, missä ne kaikki piileksii!!!

  Auttakaa nyt harrastajaa, kun kesä lähestyy ja ei jaksais taas pyöriä ruisingeissa jalan!!! :lol:
   
 10. tomperi

  tomperi Gearhead

  frendillä ois 65 avo impala ss sisustalla mahdollisesti myynnissä.ainoa miinus et on korinvaihto.
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Saattaapi Boogie mennä vähän tosta sun 7000 ylähinnasta ohi mut ootko kysynyt millä hintaa tää lahtis, tiukasti in cash: http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=647463
  Eihän noista koskaan tiedä ja kannattaa ainakin yrittää tarjota jotain sopivasti, ei ton kovin kauaks luulis jäävän hinnaltaan. Toihan olis aika huippupeli, asiallisen oloinen ja vielä 4dht :D
   
 12. mike

  mike Gearhead

 13. eastwood

  eastwood 3rd gear

  Kas,kas meikäläisen vanha auto myynnissä pitkästä aikaa, minä tuon pelin vihreäksi maalasin ja laitatin sisustuksen uusiksi joskus vuosia sitten. sisusta näemmä on vielä sama, mutta ulkoväri on vaihtunut tummempaan. vieläkin mulla on tuollaisen ovet ylimääräisenä jossain varaston perukoilla
   
 14. testaaja

  testaaja Gearhead

  Pistin kyselya tuosta impalasta, etta mista hinnoista lahtaan puhumaan niin tuli sahkopostiin vastaus etta 16000, enpa ehka taida ostaa...
   
 15. Rahikainen

  Rahikainen Double Gearhead

  Ja onhan nuita jokunen purettu tuolla pohjanmaan suunnalla. :mad: :mad: :mad: :mad:
   
 16. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  onkos se ukkeli vielä vauhdissa vaiko eikö?

  65 belarusta / impalaa on ollu kaupan (meinasin sitä irtokoriakin ostaa) mielummin helpompi projekti kuin 2 farmaria hyödyntämällä :oops:
   
 17. Rahikainen

  Rahikainen Double Gearhead

  Eikös se joka veekasi-lehdessä ja kepössä ja mobilistissa ilimottele :cry: . Meinaa kyllä pistää vihaksi, kun kahtoo ja ajattelee mitä vois olla vielä ajossa. Eihän ne varmaan mitään näyttelyvehkeitä ole, mutta esim. ensimmäiseksi jenkiksi hyviä pelejä.
   
 18. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Toisten hintapyyntejä ei pitäis lähteä suuremmin kommentoimaan mut kun ajattelee kummiskin jollain lailla olemassa olevaa hintatasoa niin taitaa noilla pyynneillä olla juttuseura kokolailla vähissä :odroll:
   
 19. impala67

  impala67 Gearhead

  nettiautossa on kurussa myynnissä yks neliovitolppa 64.

  hinta kohtuullinen 4500e

  ihan stailin näkönen suomiauto. En ole nähnyt mielestäni koskaan missään aikaisemmin.
   
 20. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Pari vuotta sitten möin 64' bel air lintta farkun iisalmen suuntaan.Eipä tietoa liekö luopumassa... :-?
   

Kerro tästä muillekin!