Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. ViLU

  ViLU Gearhead

  Etulasin tiiviste hankittu jo varastoon odottomaan vaihtoa. Tilailen loput netistä, kun on tarvis...
   
 2. Aleksandra

  Aleksandra 3rd gear

  Heippa!

  Pyyhkimenvarren sisällä on se pieni holkki missä on booritukset millä se laitetaan kiinni pyyhkimien mekanismiin, saako sitä holkkia ostettua mistään vai olisko jollain myydä se mekanismi ja varret?
  Auto on Impala -64
   
 3. Bukero

  Bukero Gearhead

  sisätilojen kosteus kuormitus on pahin syksystä tuonne tammikuuhun.se kosteus on poistettava silloin... nyt on myöhästä.helmi/maaliskuusta eteenpäin ilma alkaa kuivamaan jo luonnostaan.esim.rainbow tuotemerkin "vaaleat rakeet" kissanhiekkapussista nurkka auki ja autoon lähtee samalla kosteus ja hajut.eikä oo ainakaan liian kallista mutta toimii.
   
 4. ViLU

  ViLU Gearhead

  Luonnollisesti ne säkit laitetaan autoon ennen talvea kun kärry pistetään seisomaan. Sithän se on myöhästä, kun paskat on jo housuissa :)

  Olen niitä päniköitä sitten seisonnan aikana aina tyhjennellyt ja varmaan jotain 2-3 litraa tais nestettä kerääntyä. Oli myös testissä sellaset puiset kissanhiekka pelletit ja sitten jotain sellasta kissojen silika hiekkaa, mutta ei musta niihin mitään kosteutta tarttunu? Voi olla, että hajuja ne varmaan keräs ittees. Emmää tiiä, ei niistä ainakaan haittaa ollu :lol:
   
 5. tcb62

  tcb62 Gearhead

 6. timo.t

  timo.t Gearhead

 7. sixtrey

  sixtrey 1st gear

  Mitä öljyy ootte pg laatikossa käyttäneet?
   
 8. kj

  kj 2nd gear

  Mobil A-Type Suffix A 8)
   
 9. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

 10. cdv 77

  cdv 77 Gearhead

  Tänään taas -60 Belair liikkeellä kartaani remontin jälkeen !!!!
   
 11. impala67

  impala67 Double Gearhead

  suosittelen lämpimästi dexron II eli sitä mitä pitäisikin.
  III:kin käy mutta on turhan liukasta ja tulee helpommin ulos. jostain syystä pg mun mielestä vuotaa laatikoista kaikista herkimmin. tietty korkkitiivisteellä on osuutensa...
   
 12. sixtrey

  sixtrey 1st gear

  OK, kiitoksia tiedoista.
   
 13. gm dealer

  gm dealer Gearhead

 14. Christoffer

  Christoffer Gearhead

  [​IMG]

  Tämä sai tänään tuoreen leiman papruihin
   
 15. reijo

  reijo 3rd gear

 16. Impala58

  Impala58 Gearhead

  Hienoo että tuo 60 Impala on taas liikenteessä!
   
 17. ViLU

  ViLU Gearhead

  Kuinkahan moni on putsannut oman Impalansa raitisilma röörejä huolellisesti, siis niitä räppänöitä mitkä avautuu ulos saakka? Omasta -62 Impalasta olen vaan imurilla siitä lävestä vähän imuroinut, mutta nyt päätin kokeilla kädellä onko siellä vielä jotain. Olihan siellä paskaa ihan riittävästi ja osa roskista oli jo muuttanut muotoaan mullaksi. Löytyi jopa amerikan Joen räikkäavain mikä oli myös hieman heikossa hapessa :lol: Kun olin kädellä ja imurilla ottanut kaikki paskat pois niin päästelin vielä vesiletkulla loputkin kurat pois.

  Kaikki se paska mitä siellä oli ollut vuosia oli tietenkin ruostuttanut sitä vedenpoisto reikää isommaksi ja muutenkin oli muutama lisä poistoreikä tullut ajan saatossa.
   
 18. v-v

  v-v Gearhead

  X-runkosen takapyörän laakeri. Tilataanko vauhtiputkasta vai saisko laakeri kaupasta? itelle jälkimmäinen ois ehkä nopeempi jos on hylly tavaraa. Tuntu olevan päittäistä jonkun verran ja ääntää
   
 19. mörkö

  mörkö Gearhead

  Laakerista en sano mitään, mutta lahden moottoripyörämuseon pihalla bongasin viime sunnuntaina hienon kullanvärisen 67 coupe Impalan....
  oli Kopteri-lehden brittipyörä kokoontuminen käynnissä ja "Imppu" niitä tullut tapaamaan....
   
 20. ChevyCaprice

  ChevyCaprice 2nd gear

  Ostin täydellisen tiivistesarjan omaan -67:aan. Muuten alkaa ollakin tiipparit autossa paikallaan mut mitä noi side glass channel ja rear body seals on?
   

Kerro tästä muillekin!