Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

 2. juke83

  juke83 3rd gear

  Vaihdoin eilen omasta ilmstoidusta 68:sista lämppärin kennon. Eipä ollu ainakaan se mikään vartin homma, mutta niihin raitis ilma tuloihin en hoksannu enkä kyllä ois enään jaksanutkaan alkaan kajoaan. Eiköhän sieltäki mulla löydy jotakin hiplattavaa. On noissa osissa hinta eronsa lämmityslaitteen kenno trade parts 270€ finn am 170€ rockauto kenno+ohjaus tehostimen paineletku kotiin tuotuna 125€ :)
   
 3. Antti the Mato

  Antti the Mato Gearhead

  Ei kenellekään oo jääny sähkopenkin vaijereita ylimääräseks? Ois tarvetta kuskin puolen eteen/taakse säädön vaijerille. Penkki on peräisin -66 buick elektasta ja nyt -66 impalassa, lienee samanlaisia muissakin malleissa. vaijerin pituus noin 29cm ja kuoren pituus noin 26cm.
   
 4. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "Eipä ollu ainakaan se mikään vartin homma.." miten paljon piti purkaa autoa?? Pitikö ottaa esim lokari irti että pääsi irrottamaan ne lämppärin kennon kopan alamutterit?? :) ..entäs miten paljon piti kojetaulua purkaa edestä pois...70 gs buickissa vastaava homma alkoi hanskalokeron poistamisella.. :)
   
 5. juke83

  juke83 3rd gear

  ensin hanskalokero pois pari niitä ilmatötteröitä. (putkia pois) liitimiä letkuja pari pois. sisälokaria ei tarvi ottaa kokonaan pois. (vaikka itse otinki siitä kaikki pultit irti) Mutta sitä pitää pystyä raottaan niin että pääsee löysään sen peltimutterin. Konehuoneen puolleta pitää löysätä vaan ne peltimutterit. Itse kierteet lähtee lämppärin kotelon mukana. kojelaudan puolelta lämppäri on kiin yhdellä ruuvilla joka onki helppo havaita. Jos tämä selitys on yhtä epäselvä niin kuin kirjoittajasta näyttää niin pistä yyveetä niin voin opastaa kyllä puhelimessa jos on tarvista.
   
 6. ChevyCaprice

  ChevyCaprice 2nd gear

  Hubbardsilta tilattu sarja.. Body seals tuleekin tosiaan puskureiden ja korin väliin näemmä ja tolle side glass channel en keksi ton kuvan peruusteellakaan paikkaa, ei siinä kohtaa muuta mene kun ikkunanostimenrullan kisko.. Epäilen kyllä, että mulla puuttuu jotain sisuskaluja ovista, koska lasit heiluvat paikoillaan. Miten tuo raitisilmaläppä lähtee pois apukuskin jalkatilasta?
   
 7. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  Oisko kellään joutilasta oikeanpuolen takaoven kyynärnojaa '67 biskiin ? Musta sais olla väriltään. 0400-478300/Joni
   
 8. ChevyCaprice

  ChevyCaprice 2nd gear

  ^Just vasemman puoleinen ylimääräinen löytyis itseltä :cry: Kumma miten huonosti lokasuojat istuu kun kerran irti käyttää, jäi tollainen pullistuma kuskin loksuun ja ei säätämällä mitenkään suoristu. Lankulla ja moskalla oikesi, mut kärsi samalla uudet maalit ja tuli taas opittua kantapään kautta :mad:
   
 9. sixtrey

  sixtrey 1st gear

  Mikä öölin suodatin käy 327 Impalaan vm 63 ja 64?
   
 10. impala-63

  impala-63 Gearhead

  onko teillä paljon kokemusta 62-64 4 ovisista impaloista/belaireista?
  Suhiseeko ht versio kuin herkästi verrattuna 4 tolppaan siis ikkunat/ovet?
  Tahtoisi tuollaisen -63 4 ovisen talviautoksi kun tuossa jo -63 Belair wagonia hitsailen niin olisi kiva ajella ympärivuotisesti vähän niinku samanlaisella? Onko kellään talviolosuhteista kokemusta?
   
 11. Liimanhaistaja

  Liimanhaistaja 2nd gear

  sait yv:n
   
 12. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Jos jollain on riesaks asti 4d sedania, niin 63-4 saa tarjota. ei kummosia kuntovaatimuksia. Enkä välttämättä tarvii moottoriakaan.

  0400-977497 soitto tai txt.
   
 13. Caideman

  Caideman 1st gear

  Eipä tuo mitään hirveästi suhise, jos vaan tiivisteet on kunnossa. Huurteenpoisto sivulaseista on hiukan hitaanlaista, mutta 2-kerroslasin hyvänä puolena on eristävyys ja samalla huomasin, ettei huurru niin voimakkaasti, mitä tavallinen turvalasi.
  Lämmitys riittää kohtalaisesti, mutta tuollaisessa autossa, missä sisällä on runsaasti metallipintaa, kylmää hohkaa melko kauan. Jos haluaa hifistellä, niin laittaa lämppäriletkuun sähköisen kiertovesipumpun. Tekee huomattavan eron lämmön siirtymiseen kaupunkiajossa, kun kierrokset on muutenkin matalalla.
   
 14. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Eikös sulla jäpälä ole se wagon vielä vai menikö se?

  No hyvä ettei suhise! Yleensä vaan noi tolppa mallit on tiivimpiä ja sen takia vähän kaipasin tietoa tolppa vs ht. Ja lohkolämppäri ja sisätilan lämppäri helpottaa tuohon kylmän hohkaamiseen jos auto vaan seisoo sellaisessa paikassa että saa sähköä. Tai laittaa webaston? :D

  Ovien tiivisteet ja ikkunoiden harjatiivisteet taitaa olla jotain 200-300 taalaa?
   
 15. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Wagoni myyty länteen. Tulivat paikanpäälle kattomaan ja iskettiin rahat räpylään ilman itkuvirsiä.
   
 16. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Liimanhaistaja, pistin takaisin yv:n! Jäpälä, olisin ostanut sen sun wagonin jos en olisi kerennyt jo ostamaan tota nykyistä projektia! :D

  Kertokaa lisää talviautoilusta noilla x-runkosilla! En osaa oikein päättää kumman ostaisi tolpallisen vai tolpattoman. :soosoo: :argue:

  Onko noissa hinnoissa hirveesti eroa HT vs tolppa??
   
 17. T5

  T5 Gearhead

  Milläs nimellä tuota takapuskurin alla olevaa pellin lirpaketta kutsutaan?
  Tuossa kuvassa näkyy hiukan tuota. Vissiin kotokielellä hiekkapelti, mutta englanninkielinen nimi olisi hakusessa.
   
 18. joriot

  joriot 1st gear

  Olisiko kyseessä "Roll pan"...
   
 19. T5

  T5 Gearhead

  Pikkariin roll panneilla tarkoitetaan semmoisia korin mukaisia puskureita. Google ei ainakaan kuvahaulla antanut noita peltejä roll pan-nimellä Bel Airiin/Impalaan.
   
 20. juke83

  juke83 3rd gear

Kerro tästä muillekin!