Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

 1. Kalu

  Kalu Gearhead

  Melkein parikyt vuotta sitten nuorena ja hölmönä (aiheeseen liittyen teidän mielestähän olin silloin nuori ja viisas) oli pari x runko letukkaa ja silloin olin ainakin siinä uskossa että yksosaset puskurit ois ollu kanukki versioita? Tosin toi kalifornia mainintakin tossa pisti vähän miettimään, mutta kyllä mä kuitenkin annan ääneni kanadalle...
   
 2. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Tarvikekaupat jotka myy (uudelleen kromattuja) puskureita mainostaa yksiosaisia "california" bumpereina. Mulla oli yksi 63 ss impala missä oli tuo eri runko, en muista yhtään missä se oli kasattu. Sen rungon alapuoli on sileä, eli siinä ei ole pitkittäistä saumaa ja oliko myös taka-akselin jälkeinen osa umpinainen, ei kyljestä avoin C-palkki?
   
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Vielä ois hakusessa vänkärin ovi -69 2d ht.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  En nyt edes vielä vilassu, mutta miten tossa kuusnepassa on kattoverhoilu sivusta kiinni? Lähinnä sillai teoriatasolla, onko edes etäinen mahdollisuus saada ehjä vanha alkuperäinen irti ja takas kiinni? Windlacet pitäs vaihtaa ja se ei oikeen onnistu muuten siitä ylhäältä.
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kattoverhoilu näyttäs olevan ihan ilman mitään apuvahvikkeita tungettu vaan reunapellin piikkeihin kiinni, kuten arvelinkin. Ehjänähän se ei sieltä lähde kun taittamalla ne pellit mutkalle. Mitenköhän ne pellit on kiinni? Kovin tiukka ei tunnu olevan.
   
 6. tzampy

  tzampy 3rd gear

  -67:ssa oli ne peltiset lipareet ruuvilla kiinni korissa.
   
 7. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Hyvin vois olla, sen verran hölpästi heiluvat väännellessä.
   
 8. Jummijammi

  Jummijammi 2nd gear

  [​IMG]
  [​IMG]
  Nyt on pähee! :cool: kenen tää on??
   
 9. Seevu

  Seevu Gearhead

  Nykyinen omistaja lukenee ODta, nimimerkkiään en muista. Vinkkaan hälle. Omistin tän yli 10v. sitten ja kyllä on pois myynti kaduttanu katkerasti! Niin katkerasti jopa, että piti ostaa itelle uusi :D
   
 10. impala-63

  impala-63 Gearhead

  -62 kattoverhoilu muistaakseni on kiinni niissä rautatangoissa ja ne päät on pellin hahloissa. Reunat on nitojalla niitattu sellaiseen huopaan kiinni. Itse tein uudet ohuesta puurimasta kun ne tuli paloina pois.

  Mikä on windlace?
   
 11. jart$u

  jart$u Gearhead

  En tiedä onko tää enää ajankohtainen, vastaan kuitenkin et viimeinen passengerletukka manuryypyllä oli -62 chevyII neloskoneella.
  Edeliin saa muutossarjan sähköhörpylle alle satasella, laitoin syksyllä omaani sellasen. Suosittelen.
  Ja toi 360 dual-port tekee 327:n aika janoiseksi. Ainakin yhes tapauksessa kulutus putos 1,5l/satkulla kun vaihdoin sen vakioimariin. Edelin 2703 on myös hyvä vaihtoehto.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 12. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Reunat on näkyjään taitettu sinne reunapellin taakse/väliin ja piikeissä kiinni, vähän kuten pelkäsinkin. Turha yrittää saada vanhana pois vääntämättä sitä peltiä ulos mutkalle.
  Windlace on se oviaukon kangaspunottu reunapalluranauha.
  [​IMG]
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 13. Jonimac

  Jonimac Gearhead

 14. 1purehell

  1purehell Gearhead

  65:sen kuskinpuoleista quarter panelia kaipailen edelleen. Uusikin käy, jos jolle kulle on jäänyt sellainen nurkkiin. Edes siitä kantista alaspäin.
   
 15. chevy van77

  chevy van77 3rd gear

  eikös konekorjaamo Marjakankaalta sellanen löydy,olen ainakin niiden sivuilla niitä nähny
   
 16. nyty

  nyty Gearhead

  Itse tilasin trade partsilta kuskin puolelle,389e kotiin tuotuna.
  Ja pienempi pala tais olla alta 200e ja pk päälle.
   
  Muokattu: 18.12.2019
 17. tzampy

  tzampy 3rd gear

 18. mörkö

  mörkö Gearhead

  Mörön perhe kaipailee vieläkin kuskin etuoven paneelia vuoden 1965 4 dee Impalaan. Moisia ei oikein Jenkkilästäkään saa, joskus oli uusia myynnissä mut nyt tehty sarja vissiin kaupattu loppuun..:(

  Ja Rouva Mörön 1967 4 dee Impala kaipailee b-pilar trimmejä ja ikkunoiden (etu ja taka) kromilistoja... Kiinnikkeet on jo:D
  Yksittäisetkin kelpuutetaan, joitain tuli auton mukana.:p
   
 19. Fargo

  Fargo Gearhead

  Mitenkäs -59 malleissa on ollut tehostinpumppuja kun tuossa yksi missä pumppu on tasavirtalaturin perässä. Aiemmin nähnyt vain normaalilla hihnakäytöllä olevia.
   
 20. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Se on ihan oikealla paikallaan, siinä laturin päässä v -59.
   

Kerro tästä muillekin!