Bensaa venäjältä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Näinpä juuri. Suomalainen kun halvan rähinäviinan kanssa alkaa läträämään jossain paikallisten baarissa rosvojen ja horatsujen seassa niin ei vaikea arvata mikä keskimäärin lopputulos. Tälle tietysti kuuluisi ihan oma topic, tosin en varmaan omista kokemuksista hirveästi sielläkään avutuisi... Jos pikkasen ymmärtää maan tapoja, älyää olla liikaa läträämättä alkoholijuomien kanssa ja osaa pokkuroida sopivasti viranomaisen edessä niin joo pärjää kyllä. Vielä jos osaa venäjää kohtuudella ja yrittää olla kohtelias paikallisten kanssa niin auttaa melko paljon.
  Tuli nyt yks bussireissu mieleen Helsingistä Pietariin ja takas. Manskulta kyytiin hyppäsi joku kolmen äijän suomipoika-jengi suoraan ruotsinlaivalta ja päissään tottakai. Isot oli jutut ja ei oltu edes Manskulta pois kun matkanjohtaja komensi hiljaisuutta. Paluureissulla suunsoitto oli merkittävästi lievempää. Itäveli oli pölliny diskoteekissä jonkun takin ja sieltä hotellihuoneen avaimen ja kääntäneet näiden kulttuurimatkalaisten sviitin. Muistan yhden joukkion mestarin viileän toteamuksen siinä: "Rahat meni, mutta se on nyt vaan jostain muusta pois." Tosiaan vaan rahat meni joten ei huonosti.
   
  stana tykkää tästä.
 2. Fuselage

  Fuselage 3rd gear

  Nyt tulee ihan alottelija kysymyksiä. Mitäs diesel maksaa Venäjällä? Mistä löydän step-by-step ohjeet jotta selviän hengissä sinne ja takasin kun käyn tankkaamassa vain 160l dieseliä Chevyyn. Ettei suomen tai venäjän tulli heti rupee vittuilee ja saa parin k euron laskua kouraan.
  Viina,huo***, nikotiini ei kiinnosta.
   
 3. stana

  stana 3rd gear

  Jos oot vesepuukissa, etsi sopivan ylityspaikan ryhmä, tai varmaan täältäkin löytyy kun kerrot mistä meinaat mennä. Laki on sama mutta pikku eroja taitaa soveltamisessa olla. Ja mitä se nyt tirsseli maksas, 60-70 senttiä litra? Mulla kun on vaan bensaa.. Ja mitä alkuperäiseen tankkiin pistät siihen ei puututa, omatekoiset tankit pistää yskimään. Ja ota joku oppaaksi parille reissulle, kyl se siitä.
   
 4. palontie

  palontie Gearhead

  oisko diesel 2-3ruplaa kalliimpaa.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Onko tää dieselin litrahinnan kysely joku uusi vitsi? :D just sitä kysyttiin...
   
 6. Sierra

  Sierra Gearhead

  Tuli mieleen kun 90-luvun lopuilla tuli kerran istuttua Sortavalassa Harley-Davidson baarissa. Tykkäsin aina kiertää paikallisten baarit ja tuollakin reissulla olin yksin pitämässä hauskaa.
  Siinä baarissa pyöri silloin armenialaisia, ne lyöttäänty seuraan ja kun vodkulia tarjosivat niin mikä jottei, tietyssä kohtaa humaltumista mietin ettei hätää kun ei oo mitään ryöstettävää ja jatkoin tarjoilusta nauttimista...
  Aamulla heräsin hotellilta ja ihmettelin miten lompakossa enemmän rahaa kun lähtiessä baariin?
  Myöhemmin selvisi että he antoivat mulle rahaa ja ois pitänyt Suomesta tuoda jotain fillarin tms osia, mutta enhän minä sitä enää aamulla tietenkään muistanut, hiton pöljät kun juottivat!

  Niin että ei tuolla aina joudu ryöstetyks vaan päinvastoin, mulle jäi nuo rahatkin!
   
  Muokattu: 1.10.2018
  fudge85 ja stana tykkäävät tästä.
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Muutamissa venäläisissä häissä olleena ja muutenkin kun ryssyköitten kanssa mentiin johonkin paariin heidän kutsumanaan niin jos he isäntänä sattuivat poistumaan vaikka ensin niin ne kantoi rahakasan meidän turistien eteen lähtiessään. On kuulemma tapana näin. Joskus siis oli rahaa aamulla enemmän kuin paariin lähtiessä. Ellei sitten oltu yritetty ostaa miehissä koko paaria.
   
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Nuijamaa SYP kurssi 75,5 01.10.2018

  Rättijärvi

  95e = 0,74e
  Diesel = 0,70e

  [​IMG]

  Pensis Viipurin lähistöllä

  95e = 0,60e
  Diesel = 0,59e

  [​IMG]
   
 9. paja1

  paja1 Gearhead

  Onko kukaan nähny Viipurissa myynnissä binar/planar lämppäreitä?
   
 10. palontie

  palontie Gearhead

  Ei oo kapriisifarkkuun tuulilasin vaihto ja ikkunatummenukset Kostamuksessa kalliit.200e.
   
  Karpov tykkää tästä.
 11. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kysy asta worldista, siellä varmaan on?
   
 12. Sierra

  Sierra Gearhead

  Just katoin mielenkiinnosta ton planar 44D-12-GP-S hinnan Astan sivulta, vajaa 29000ruplaa eli noin 390€
  Sit jossain suomalaisessa verkkokaupassa 450€.
   
 13. mopar-mikko

  mopar-mikko 3rd gear

  Jos jollain Venäjän kävijällä olis myydä/ välittää mulle 1 tai 2 kpl. sellaista aitoa Venäläistä uppopumppua pieni tai keskikokoinen malli, niin voitais tehä kaupat. Yv saa laittaa, niin luen sieltä aina joskus kerran viikossa.
   
 14. palontie

  palontie Gearhead

  Tulin justa tankilta ja mua ennen oli isä ja poika kahdella autolla ja molemmat oli isän nimissä ja pojalla se oli valtakirjalla,eivät päästäneet samaan aikaan rajan yli vaan käännytti ukon suomen puolelle ja kun poika tankkas ja palas suomeen sai faija käydä tankilla:D
   
 15. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Vieläkö siellä pitää täytellä hauskaa tullideklaraatiolappua jossa puhutaan Neuvostoliitosta?
   
 16. palontie

  palontie Gearhead

  se pieni lappu,olikos se migraatio kortti ja sen lisäksi tulliselvitys.
   
 17. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  Tulliselvitys, sitä tarkoitin. Joskus 2000-luvun alussa vielä sillä selviteltiin itseään maahan jota ei ole olemassa = USSR. Yks komiikan aihe rajamuodollisuuksissa...
  Taas lipsuu mutta kerran Vartiuksessa puomilla seisova varusmies koetti myydä hienoa vyötään tähtisoljella. Mulla sattu olemaan vastaava laivaston malli päällä (musta vyö), vilautin sille solkea että "Pasmatrii, ni naada, eta luche!"
   
  palontie tykkää tästä.
 18. Jopas_jotakin

  Jopas_jotakin 3rd gear

  Minä en ostaisi venäjältä ku vodkaa ja joisin ne vasta koto-Suomessa!
   
 19. palontie

  palontie Gearhead

  Joo ei kannnata,venäläisetkin käy Suomessa tankkaamassa miljoonan euron ferrarinsa ja mersunsa
   
  mikkis83 ja keke1478 tykkäävät tästä.
 20. palontie

  palontie Gearhead

  Ja nyt kuulostat jsp:tä:D
   
  mikkis83 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!