Bensaa venäjältä

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. Sierra

  Sierra Gearhead

  Tänään olin fiksu tankkari! Menin yrityksen autolla ja koska ryssien autokopille oli jonoa, sanoin tyypille takana että pitää paikkaa ja lampsin sisälle rakennukseen. Näytin tyypille tiskintakana rekisteriotetta ja ymmärti yskän, meni koneelle ja 10 minuutin päästä toi paprun ja leimatun pumagan jonka kanssa menin autokopille. Kävin siis valmiiks todistuksen, ettei autopaperin tekijän tartte pomppuuttaa minua tai itseään ja homma toimi sujuvasti.
   
 2. palontie

  palontie Gearhead

 3. Sierra

  Sierra Gearhead

  Kun menee autolla jossa yritys omistajana, joutuu autoluukulta aina sisätiloihin virkailijan opastamana, jossa toinen viranomainen katsoo tietokoneelta ettei yrityksen muita autoja ole jo Venäjällä. Tuossa juoksentelussa ja odottelussa menee muutama kymmenen minuuttia. Kävin siis itse omatoimisesti ulkona jonotus aikana hakemassa sisältä tuon vaadittavan todistuksen. Hieman autokopilla virkailija näytti yllättyneeltä kun kaikki olikin valmiina, ei tarvinnu keskeyttää töitä.
   
 4. stana

  stana 2nd gear

  Siis niiralassa on ulkona joku koppi jossa auto tullataan? Lytässä on kaikki sisällä peräkkäin..
   
 5. karra

  karra Gearhead

  Vkl oltiin eka kertaa junalla, eli Allegrolla Vainikkalasta Pietariin pariksi yöksi. Nyt just lähössä Viipuriin autolla, yöksi siihen kylään eka kertaa :odrazz:
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joo ei siellä sisällä käy kun matkustajat.
   
 7. karra

  karra Gearhead

  Täällä ollaan, hotelissa jossa eka Baltika 3 ja punkkupullokin narahti auki. Muija osti ittelleen isoja paikallisia 0,75 l siidereitä. En kerro missä ollaan ettei trollit vakoillessaan kerro mafialle minkä hotellin pihalla on musta G500 :rotfl: . Tankkasin öljymäellä 96,52 litraa ysivitosta 45,3 rub litrahintaan, ja tankin koko on 96 litraa muistaakseni. Bensamittarin mukaan ei lähelläkään tyhjää...

  Valtakunnan rajan ylitys kesti 1h25 min.
   
  mikkis83 ja Sierra tykkäävät tästä.
 8. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Jaa gazpromista on nyt puhe?
   
 9. Karpov

  Karpov Gearhead

 10. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Hö. No onneks tuli maksettuu bonuksilla ke. Reilu tonni jäi vielä "tilille":odroll:
   

Kerro tästä muillekin!