Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Eilen Svetossa oli venäläisillä kopeilla teksti a4:sella ikkunoissa :tulee sakko ja takaisin käännytys venäjälle jos yli 10 l kannussa.... kuitenkaan ei venäjän tullia takaisin tullessa kiinnostanut pönttöä heilutella , tuon täytyy olla Suomalaisten "kade in finland" virkamiesavunpyyntö ?

    No useimminhan siellä sitten joutuu käymään kun ei saa tuoda kun puolityhjiä kanistereita :rotfl: Sama se miulle on vaikka kävisin kolme kertaa viikossa ,tai vaikka päivässä!
     
  2. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Kuinka pitkä matka on LPR > lähin ryssä huoltis ?
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    About 40 km keskustasta, tai vähän alle.

    Tosiaan lappu sallitusta 10 l bensamäärästä oli Venäjän tullissa keskiviikkona, oli viikon sisään tullut se.

    Eivät tsekanneet kannua, mutta ovat pistokokeita kuulemma jo tehneet ja takas käännyttäneet, kertoivat kanssatankkaajat.

    Itse tankkasin 92 oktaanista uudelta "sinivalkoiselta" huoltsikalta, siinä heti keskustan rajalla uuden sillan reittiä ajettaessa. Hyvin pelaa letukka.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mitenkäs Niiralan raja-asema? Käykö kukaan sieltä käsin? Siellä karttan mukaan puikkolassa ja wärtsilässä mm asemia.
     
  5. Pöhö-Andrei

    Pöhö-Andrei 1st gear

    Rajalta noin 400 metrin päässä on ensimmäinen asema, välittömästi tullialueen ulkopuolella. Seuraavaksi tulee Regina, alle kilometrin päässä rajasta ja sitten öljymäellä oleva uusin asema. Värtsilän kylältä löytyy myös bensa-asema, ja sortavalaan mennessä Puikkolasta 15km ja matkaselästä 25km rajalta.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tattis! Hintataso on hyvä noinkin lähellä rajaa? Saako tuliaisia värtsilästä tai puikkolasta?
     
  7. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Olivat tänään vaihtamassa kylttejä Reginalle, olisiko omistaja vaihtunut?
     
  8. -M83_

    -M83_ 1st gear

    Onkos svetossa tarkistettu kannuja?
     
  9. Yhden kerran käynyt niitten lappujen ilmestymisen jälkeen ,eikä ainakaan silloin kiinnostanut kannun sisältö , tosin moisen uhkailun pelottamana en enempää siihen ottanutkaan kuin sen 10L :lol:
     
  10. pepe82

    pepe82 1st gear

    Keskivikkona kävin Rättijärveltä hakemassa ämpärin täyteen. Piti ottaa myös jerrykannu täyteen kun sattui olemaan tarjouksessa... :D Eipä tullia kiinnostanu kannu pätkän vertaa mutta joku siinä jonossa noitui jonkun verran kun oli sanonu et kannussa on 12 litraa ja tulli käännätti takasii Venäjälle. :rotfl: Eli varmaa pistokokeina kattovat...
     
  11. Keskiviikkona oltiin ja Suomen tullissa kysyttiin kaverin jerrykannusta sisällön määrää. Multa ei kyselty mitään, kun oli kympin kannu kontissa.
     
  12. lastu10

    lastu10 1st gear

    Minulla asennusautona paku, joka täynnä asennustarviketta ja työkaluja. Jos menisin sillä vanjan tankille niin pitäisikö pakettiauton olla tavaroista tyhjä vai onnistuisiko reissu ihan silleen?
     
  13. Heh , käyppä kokeilee.... En kyllä suosittele , ainakin lista työkaluista ja muusta arvokkaasta tulis kait tehdä ja sitä kun alat sitten käymään läpi itämaisen tullimiehen kanssa niin hauskaa voi olla.
     
  14. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tulee aika pitkä tulli-ilmoitus? Ihan oman selkänojan takia kannattaisi listata tavarat tulli-ilmoitukseen. Todennäköisesti eivät yleensä kiinnosta tullimiehiä, mutta kun tulee se ylityskerta, jolloin tullimies-Sergei on riidellyt vaimonsa Natashan kanssa.. Silloin tulee "hupia".
     
  15. paja1

    paja1 Double Gearhead

    onhan siellä tietty joidenkin käytävä huoltoautoilla yms yms mutta jos ei ihan pakko ole sellaisella mennä niin jätä väliin. yllättävän kauan saavat kulumaan aikaa joidenkin asioiden selvittelyyn. on mullakin ollut kyydissä osia ja työkaluja ja joskus ne kiinnostaa ,yleensä ei. kerran oli perämoottorinlohko ja siitä alettiin setvimään että olenko jättämässä sitä venäjälle myyntimielessä vai tuonko sen takasin. joskus kävin autonkuljetusbussilla tankkailemassa jossa suunnillee kaikki kiihdytystiimin tarvitsemat kalut kyydissä. niistä ne ei välittänyt,ihailivat vaan bussia ja kyselivät kilvan että missä itse auto ja minkälainen se on,paljonko tehoa, :rotfl: tjoooveerii,phaljoonko liter mjootori on :lol:
     
  16. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Joo, mut sit jos on esim. K-Aksi rekisteröity ja on "rahtia" lavalla niin todennäköisesti laittaavat rekkajonon hännille.

    Jos kuitenkin pitää tavaraa viedä niin lista kantsii tehdä tulliselvitykseen ja katsoa et leimaa sen ettei tarvii selitellä tullessa.

    Kyl ensisijassa kannatta tavaraa tuoda, ei viedä.

    Antaa niiden viedä ite vaan.

    Asiasta toiseen, tullin laskelmien mukaan perjantaina tuli pelkkästään Imatralla rajan yli 8000 iippua vklpun viettoon. Ilmankos niitä riitti joka kauppaan monta...
     
  17. Jordan

    Jordan Gearhead

    Ette kuitenkaan ottanu sillon sitä tallissa pölyyntynyttä kampetta Paja kyytiin? Olis ollu ihmettelemistä vanjoilla...
     
  18. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Eikö Vanjaladiassa enää tunneta 98-bensaa? En löytänyt Värtsilästä miltään asemalta.
     
  19. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Oli svetossa ainakin eilen kahdella asemalla sekä viipurin nesteellä-98sia
     
  20. Öljymäelläkin löytyy 98:sia. Onneks ei Ameriikan autoihin eikä hyviin eurooppalaisiinkaan tarvii moista litkua tankata.
     

Kerro tästä muillekin!