Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Eipä ole tullut käytyä pitkään aikaan viikonloppuna Venäjällä,pitääkö ne pankkeja auki lauantaisin?
     
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Onko muita napsattu venäjän tullissa sisälle kyselyä täyttämään tilanteessa kun auton tietoja ei tietokannoissa eli ekaa kertaa kyseinen auto menee venäjälle? Eli äsken menin just ostamallani katiskalla venäjän tulliin värtsilässä, ei antanutkaan autokopilta papruja mulle, vaan ohjattiin sisätiloihin, jossa piti täyttää kysely, jossa pääpiirteissän kysyttiin henkilötiedot, osoite, matkan tarkoitus, kesto, kuinka usein yms.. Rupeamassa meni noin 5minsaa.
    Eivät laittaneet rautoihin, vaikkain viereisellä raiteella olikin just juna lähdössä ilmeisesti siperiaan.
    Viimeviikonloppuna samaisen asian tiimoilta oli eräs nainen poukkoilemassa venäjäntullin sisätiloissa, nyt napsahti itselle.
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    Joo kesällä kävi kun menin eka kertaa amerikantuonnilla sinne. Aika pirun kauan kesti kun se virkailijan täytti, kaiken venäjäksi ja venäläiselle pohjalle. Olin oikeasti ihmeissäni kun piti allekirjoittaa se pumaska lopuksi, enkä ymmärtänyt siitä mitään. Vinkattiin siihen koppiin sieltä jonosta venäjää osaava nainen joka tulkkasi minulle pääpiirteittäin asian, en siltikään ymmärtänyt miksi piti tuo harjoitus tehdä mutta vedin nimen alle sitten. Pääsin pois maasta kumminkin :lol:
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu normaali käytäntö nykyään nou panic.
     
  5. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Nyt on varoiteltu rajavyöhykeluvan lisäksi rahanvaihdosta joka on pahempi juttu jos paikkansa pitää. Toivottavasti hirsitalo on sellainen "virallinen vaihtopiste", pankki olisi toinen luvallinen vaihtoehto. Muka muualta rahaa vaihtaessa voi olla viisumin saanti hankalaa jos jää kamerakuvaan.
    Juttu on kylläkin epäuskottava, Metro-marketin lappu siis.

    EDIT: toimiikohan kuvalinkki, hävyttömästi otin naamakirjasta
    [​IMG]
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ja metro tottakai luvallinen lapun mukaan? Kuulostaa aika epätoivoiselta.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oli tullut lytän asemalle renkaita myyntiin.Ei ole pahan hintaisia,esim gislaved nordfrost 195/55 r15 n.51e kpl.
     
  8. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Kyytiläinen ilmoittautuu! :)
    Oliko kukaan menossa jakkima rallia katsomaan sortavala ympäristöön 26.-27.2.2016 ?
    http://afspb.org.ru/timeline/yakkima16
    Karttaa klikkaamalla näkee että kohtuu lähellä värtsilää käy, eli kaalamossa ek maali ja siirtymä ruskelan kautta pääpaikalle sortavalaan.
    Edellisvuodelta jotain videota jossa näkee läpileikkauksen kalustosta:
     
    Muokattu: 24.2.2016
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jaa toinen ralli vielä? Kun just oli bajarussia
     
  10. pyllyerkki

    pyllyerkki 1st gear

    Myö lähetään huomenna sortavalaan mutta meillä taitaa olla erilaiset rallit mielessä. :po_O
     
  11. karra

    karra Double Gearhead

    Aika sujuvasti meni äsken reissu Rättijärvelle, LPR keskustasta ja takas 1h 40 min. Paluumatkalla oli suomen vihreästä kaistasta tosissaankin hyötyä, pitkän jonon ohi pääs hyvin.

    Tarttis varmaan faceen liittyä, väijyttiin sitä Nuijamaan ryhmän tiedotteita ja sitten päätin että lähen kun sanottiin että raja vetää hyvin :)
     
    Nyypäle66 tykkää tästä.
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Fb tiedotteetkin johtaa aika usein harhaan. Juu ruuhkaa on älkää tulko ja missään ei ketään :p
     
  13. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Joo totta. Perjantaina kun Niiralassa oltiin, toveri laitto reissun aikana kolme eri postausta fb ruuhkista. Kaikki enemmän ja vähemmän paikkansapitäviä. Porukkaahan oli. Itelläkii kuutisen tuntia. Mikä lie sitten niitä jonoja sillon tehny? Torstaina ei ollu ku lasketella, eikä perjantainakaan siinä kopeilla kovin pitkään sitten menny....
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eilen tökki tarkastukset yleensäkkin oli sitten rus tai finski. Melkein tunti täydessä katoksessa odottelua. Tollasista se äkkiä lähtee liikkeelle. Pe oli kai tietokoneongelmia?
     
  15. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Mites tuo sakoitus nykyisin venäjällä? Eilen sortavalan reissulla ruskealassa ajoin pakulla 40 rajoituksella 68 tutkaan ja kun en kaikkea polizain puheesta tolkunnut, soitti tulkille joka kertoi että jos maksan kuukauden sisään pankkiin, maksu puolittuu, ollen 250ruplaa ja jos maksan 2-3kk sisään maksu on 500ruplaa. Kysyi vielä että että tarvitsenko apua, hänellä paljon suomalaisiakin ystäviä joita auttanut, voi antaa puhelinnumeronsa, sanoin ettei tarvetta, jolloin sanoi MAKSU 500 ja löi luurin kiinni. :)
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    :D

    Oisit maksanu paikanpäällä.
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    paljonkos muuten tuolla ryssissä on yleinen nopeusrajoitus?Tonne kostamukseenkin ajelee niin en muista yhtään nopeusmerkkiä
     
  18. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Ymmärtääkseni 90km/h.
    Jännä kun tuo tulkki kertoi että koska ylinopeus on yli 20km/h tulee sakko ja kertoi esimerkkejä kuinka 40 alueella voi ajaa 60, 60 alueella 80 jne.. mutta koska mulla meni yli tuon sallitun 20km/h ylityksen, tulee sakko. Että otappa tuosta kuviosta selvää.
    En jaksanut yrittää maksaa pimeänä, onpahan syy käydä taas sortavalassa. :)
    Ennen oli suht vaikeata tuo sakon maksu, muistan kun piti ravata liikennemiliisin ja pankin väliä että asia hoitui. Nykyisin sentään siirtyneet tietokoneaikaan ja onnistunee helposti pankissa.

    Tuli noita sakkoja ennen makseltua pimeästi, valkovenäjän reissulla puolenkymmentä sakkoa. Pietarin alapuolella tuli vedettyä tutkaan melkein satku liikaa, muutaman sadan ruplan rapsuraha(n.6€) piti pistää miliisiauton tuhkakuppiin.
     
    Muokattu: 8.4.2016
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Yleisrajotus joo mutta joka kylän kohdallahan on 40 ja ennen ja jälkeen voi olla 60.
     
  20. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Juu, ja "siltatyömaan" kohdalla 10m ennen siltaa 60-40-20 ja tutka, yritäppä sitten pimeässä reagoida, tulee helposti satkun ylitys :)
     
    Muokattu: 8.4.2016

Kerro tästä muillekin!