Bensan lisäaineet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Lokari, 28.9.2009.

  1. Lokari

    Lokari 1st gear

    Tarvitseeko -71 302 Foordin orkkiskone lisäaineita bensan sekaan?
    Onko väliä juottaako sille 95:sta vai 98:ia?
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    No jos se on ihan vakio '71 302, niin siinä on 9.0 puristukset. Voisi sopia tuo 98 paremmin. Lisäaineiden tarve on vähän riippuvainen ajokilometreistä. Jos ajaa tosi paljon, niin silloin siitä ei ainakaan ole haittaa. Jos ajaa tuhat tai kaksi tuhatta kilometriä kesässä, niin kestää valovuoden ennenkuin venttiilit kairautuu kansien läpi. Tää on tosin vain mun mielipide, mutta...
    Itse ajelin '78 mallisilla saastekansilla ysivitosella eikä ongelmia sen suhteen ollut. Ongelmat oli lähinnä puristusten vähyydessä :soosoo: .
     
  3. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    samperin lisäaineet.
    kohta 20 vuotta samoilla kansilla ja venttiileillä ilman lisäaineita.
    D0VE...
     
  4. frank

    frank Gearhead

    No nepä juuri, samperin lisäaineet :cry:
     
  5. Lokari

    Lokari 1st gear

    Pääasiassa seisoo tallissa vielä... joten lienee sama jatkaa vähäisiä ajoja ilman lisäaineita. Pitää kokeilla 98 bensiiniä sitten kun sen saa ajoon kunnolla. Nykyiset tankin pohjalla olevat liemet riittävät varmaan vielä ensi kesäksi. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!