Bensan säilytys.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja J.J., 17.4.2014.

  1. J.J.

    J.J. Gearhead

    Tuli tossa talven eellä haettua tallin nurkkaan muutama tynnyrillinen bensaa moottorikelkkaa varten, kun ei mittaria ihan tässä nurkillakaan ole saati että lähtis sinne vielä kelkalla jurnuttamaan.

    No kuitenkin, eihän se tänne etelään sitten mitään talvea ees tehny ja nuo muoviset 220 litran pöntöt unohtu sitte tuonne talliin tekeytymään.
    Kävin tossa päiväsellä siellä kattelemassa muutenvaan niin honasin ne pöntöt ja olikin jonkun kymmenenlitraa vajunnu pinta per pönikkä.
    Korkit oli siis tiukasti kiinni että hikoillu ilmeisesti läpi.

    Mahtaa olla nyt sitte valjua kamaa pari tynnyrillistä? :poff:

    Eipä tarvi jatkossa enää bensaa hautoa tommosissa muovipytyissä jos jääkin taas ilman käyttöä. Kait nuo johkin maamoottorin tosin käy, pitää kokeilla, kääntää vaikka sytkää vähän takasinpäin jos alkaa kilkattamaan. :D

    Että tämmöstä puusilmäilyä täällä, ja ihan vaan vinkkinä muille.
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Omaa kokemusta aiheesta ei ole mutta muoviastiasta on kuulemma tavara häviää? Pakkohan sen on tulla sit sen kannun läpi haihtuen. Jotain kisabensaa kun varastoi jossain vanhassa öljypytyssä saattaa harmitus olla isompi, kun sitä varmastikin on hankkinut sen ominasuuksien takia, ja mitä se sit on tuollasen säilytyksen jälkeen, 92:sta?

    Eiköhän toi sun gaso ole vielä ihan validia tavaraa johonkin matalampiviritteiseen koneeseen, mutta aja äkkiä ettei lisää haihdu ;)
     
  3. KAUKOTAPIOLA

    KAUKOTAPIOLA 1st gear

    Talvibensan höyrynpaine on suurempi.
     
  4. peltsi

    peltsi Gearhead

    Säilytä viileessä niin kyllä se vuoden säilyy.. Kannatta välillä hiukan heilutella. Ei sieltä mitään ole haihtunu, tynnyri laajenee kun se on pitkään täynnä bensaa.
     

Kerro tästä muillekin!