bensatankki vuotaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 13.4.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    mites on mahdollista että bensatankki alkoi vuotamaan kannakkeiden välistä tänään ekaa kertaa heti kun pitkästä aikaa tankkasin tankin täyteen, tosin ei sieltä bensaa ihan tipoittain tule mutta auton alla oli märkä läntti ja tankkikin oli märkä juuri sieltä kannakkeiden kohdalta, vuotoa ei ole ullut kun tankki on ollut vajaa, uusi tankkikin maksaa paljon joten onnistuisko ton vanhan kittaaminen tai hitsaaminen, vai olisko syytä hankkia kokonaan uusi?
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Tinaus kai se paras menetelmä olisi, mutta hiekkapuhallus ja sen jälkeen lasikuitukittia/plasticpaddinkia ja maali päälle on myös kestävä ratkaisu.
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Toinen hyvä ja käytetty konsti on jotta ota pois kunnos pesu ja putsaus kaikesta irto pask.. monta kerrosta harzia päälle, kestää bensan eikä yleensä vuoda ton jälkeen.
    :-o :-o :-o
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vr vro 4/2001 on tee se itse osiossa vuotavan gaso tankin korjaus, siinä laitetaan eka jotain metall ready myrkkyä joka muuttaa ruosteen vaarattomaksi ja sit jotain pinnotetta joka tukkii reijät&estää udelleen ruostumisen
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    mikä voisi olla syynä että tankki alkoi vuotamaan vasta kun se oli täynnä, ajettuani sillä jonkin verran ei vuotoa enää synny
     
  6. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Taitaapi se reikä olla siellä tankin yläosassa...
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    eipä ole reikä yläosassa koska se on ylhäältä ihan kuiva, se on märkä nimenomaan kannakkeiden välistä, siksi ihmettelenkin että se vuotaa vain täynnä mutta ei vajaana
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo toi mistä oli juttu v8 niin toimiva systeemi korjasin sillä tankkini....
    siinä on semmoinen ylivoimainen juttu verrattuna noihin muihin et se tekee korjauksen sisäpuolelle eli jos siellä ruostetta niin peittää ne ja sitä ei tarvi löytää sieltä bensansuodattimesta...
    eli käsittely menee siten et vettä-myrkky jolla ruoste pois-vettä-vettä-ja maalin tapainen pinnoite-ja autoon-->ajoa.
    Menee aikaa pari vuorokautta, sillä joka välissä pitää kuivua todella hyvin.

    Bronco II
     
  9. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Tuota sisälle uitettavaa tiivistysainettahan käytetään paljon muutelluissa moottoripyörien tankeissa. Haisee kamalalle, litkun uittaminen kannattaa tehdä ulkotiloissa.

    Kumijalastani alkoi peräkontissa oleva ruosteeton tankki vuotamaan ylä- ja alapuolikkaan sauman kohdalta. Irrotin, huuhtelin, tuuletin ja täytin tankin vedellä. Sulatin puolikkaiden ulkoreunat yhteen tigillä, unohtamatta ulkoreunoissa olevia kiinnitysreikiä. Hyvin on pitänyt, mutta kyseessähän olikin hitsausvika, ei ruoste.
     
  10. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Ei nyt ehkä korjaus, mutta kotiinpääsyä varten väitetään saippuan hätäpaikkaavan bensatankkia. Ilmeisesti ulkoisesti hierottuna vuotokohtaan?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Täälläkin vuotaa tankki ja ollaan lompakon kanssa vähän yhtämieltä siitä, ettei olisi ihkauudelle oikein tilausta tähän hätään...

    Muistaako kukaan mitä on nimeltään tuo V8:ssa esitelty "korjaussoppa" ja kuinkahan paljon kustantaa?
    Saako sitä kaikkienukkoinliikkeistä, eli lähes mistä vaan, vai tarviiko metsästää kauempaakin?
     
  12. Sumu

    Sumu Gearhead

    Joo-mäntysuopasaippualla joskus korjattiin taunuksen tankki -väliaikaisesta korjauksaesta vaan tuli aika pitkäaikainen...
     
  13. karjalai

    karjalai Gearhead

    Itse on korjaillut laminoimalla eli käyttämällä Derakane-hartsia (kestää paremmin bensaa kuin M105TB) ja lasikuitumattoa. Etuna hitsaukseen on ettei tankkia tarvitse täyttää vedellä.
     
  14. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Vanaha kansa on käyttäny ja käyttää vieläkin mäntysuopaa. Helteellä pakkaa vaan sulamaan eli paikan joutuu uusimaan aika usein.

    Kokeilin yhteen etuvetoeskortin tankkiin sikaflexiä. Irtoruosteet teräsharjalla pois ja kittilastalla kaunis ja tasainen kerros sikaa "harsokohdan" päälle. Niin ja rasvat ja pensat pesutinnerillä pois ensin. Hyvä siitä tuli, ei vuotanu ja auto on myyty.
     
  15. Bronco II -89

    Bronco II -89 1st gear

    niin mää korjasin tankin sillä aineella hintaa tuli alta 100€ postikunuineen

    juttu V8 4/2001

    tilasin täältä:
    Mobitive classics
    019-614959
    olisko ollut Porvoossa???
     

Kerro tästä muillekin!