Bensaveroa pakolaiskriisin takia..!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja arskazone, 16.1.2016.

 1. arskazone

  arskazone Gearhead

 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kyllä autoilijoiden on tehtävä osansa tässä kaikkia koskettavassa kriisissä. Muistakaa vastuu, sekä hätää kärsivät naiset ja lapset.
   
 3. eilhik

  eilhik Gearhead

  Hieno homma kun autoilijaa ei unohdeta hädänhetkellä :)

  EU ja verottaja tarvitsee sinua !
   
 4. saresks

  saresks Gearhead

  Sähkön siirtohintoihin voisi myös lisätä ns. sähkön siirron pakolaishaittaveron.
  Ja terveyskeskuksiin ns. pakolaisomavastuuosan.

  Maanpetturit hopi hopi.
   
 5. Rantala

  Rantala 3rd gear

  Tai miksi ei suoraan ihan oma, "väliaikainen" mamu-vero, samaa tyyliin kuin yle-verokin. Vero otettaisiin yle-veron yhteydessä, suoraan palkasta ja eläkkeestä, ei pääsisi nuo lusmuilijat kiertämään.
  Vassarit voisi siihen vielä vaatia ihan oman vuosittain korotettavan "vakioindeksin". :wink:
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Suomessa ei tarvita polttoaineveroa koska sisäministeri Orpo on keksinyt että laitetaan maahantunkeutujat töihin.Ei kustannuksia, ei ylimääräisiä veroja.
  Ja laitan tähänkin työllistämisvinkin Orpolle: pikakoulutuksella minimipalkalla uimahallivalvojiksi.
   
 7. eilhik

  eilhik Gearhead

  Miksei myös alkoholiin tai tupakoihin myös.

  Voisi laittaa pakettiin että "tuet" pakolaisia polttamalla ja juomalla kyseisiä tuotteita onhan näitä mahdollisuuksia millä tukea.
   
 8. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Ja tää ku piti olla hyvää rahantuloa Suomelle?
   
 9. vanilla

  vanilla Gearhead

  Missä Euuuuuu , siellä onkelma, pankkikriisi, kriisimaiden tukeminen,pakolaiskriisi, bensiinikriisi.... :) " Hei me tienataan tällä " Joku on sanonut.... :mad:
   
 10. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei jumalauta
   
 11. palontie

  palontie Double Gearhead

  Ei se mitään,eilen 85ltr 95bensaa 43euroo
   
 12. JS78

  JS78 3rd gear

 13. peltsi

  peltsi Gearhead

  niin mutta toi olis varmaan vaan tilapäinen vero ja loppuis sit kun 15 miljoonaa pakolaista on saanu töitä ja ruvennu maksamaan veroja. Siihen menee nykytahdilla about 60 vuotta.....
   
 14. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  EILHIK sen tuossa jo hyvin sanoikin, "Voisi laittaa pakettiin että "tuet" pakolaisia polttamalla".

  Veikkaan että Saksassa alkaa pian taas uunit lämpeämään, tosin nyt taidetaan olla sen verran ympäristötietoisempia ettei lämmitetä harakoille kuten Aatun aikoina vaan otetaan energia talteen esim. kaukolämpönä...

  Oikeesti tämä touhu räjähtää vielä tänä vuonna kunnolla käsiin. Näille tuntuu olevan kaikki sallittua ja rahaa löytyy valtion kassasta mamujen paapomiseen pohjattomasti, samalla kun Sipilä uhkaa rahvasta pakkolaeilla ja leikkauksilla. Samalla kun Suomessa on liki puoli miljoonaa työtöntä niin tämä ministeri Orpo sanoo ettei muutaman kymmenentuhannen mamun työllistäminen ole ongelma vaikka alle taulukkopalkkojen. Eli SSS-hallitus yrittää tuhota työehtosopimusten yleissitovuuden ja kyykyttää suomalaista duunaria ja ay-liikettä tällä halpatyövoimalla. Tosin tästä porukasta joka on valittanut siitä että ovat joutuneet ihan itse kasaamaan sänkynsä vastaanottokeskuksissa, siivoamaan ja laittamaan ruokansa, jos ovat valmiisen pöytään päässeet niin ruoka on ollut pahaa, ei taida olla ale-hinnoin töitä tekemään. Toivonkin vilpittömästi että joku päästäisi päiviltä muutaman maanpetturipoliitikon, vaikka Stubbista aloittaen.
   
 15. palontie

  palontie Double Gearhead

  Aina uusia poliittisia broiskuja riittää..
   
 16. peltsi

  peltsi Gearhead

  Pari asiavirhettä pitää korjata sun tekstistä, suomessa on miljoona työikäistä ilman töitä ja tuo kymmenen tuhatta työllistettävää tuli viimevuonna, tänä vuonna tulee kymmenen tuhatta uutta plus perheiden yhdistämisen kautta viime vuoden työllistettäville 20-40 tuhatta uutta ja sama rumpa niin kauan ku ihmissalakuljetukselle ei lyödä stoppia.
   
 17. Substitute

  Substitute Gearhead

  No eikös se periaatteessa olisi hyvä että kaikki eu-maat joutuisivat maksamaan, ei vain me ja muut turvapaikanhakoijoita vastaanottamaan joutuneet maat? Jospa sieltä tulisi jotain kompensaatioita meidänkin kuluihin sitten. Ainakin ulkorajavalvonnan kuntoon saattamien olisi hyvä kehitys.
   
 18. palontie

  palontie Double Gearhead

  Täälläkin sinä!
   
 19. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Vai olisko parempi että jokanen huolehtis omistaan ja kärsisi virheistään tai hyötyisi oikeista päätöksistä, kummaksi tämä pakolaistouhu sitten ikinä kääntyykin?

  Tollasta tulonsiirtokeskuskomiteaa koitettiin jo idässä eikä oikeen toiminut kun virheet voi toistaa kymmenen kertaa ja aika joku kompensoi niistä koituneet kulut ja oikeista päätöksistä ei ollut mitään hyötyä kun joku oli siirtämässä siitä saadut hyödyt niille jotka tekee virheitä.

  Muutenkin polttoainevero on täällä niin häiriintynyttä ettei sitä nyt ainakaan nostamaan kannata ruveta vaikka tää meidän sosiaali-sipilä ehdottikin että nyt voitais korottaa veroa kun öljy on halpaa. Maailmassa öljynhinta on pudonnut yli 100 dollarista 30 dollariin tynnyriltä, suomessa bensanhinta on muttunut 1,70 eurosta 1,35 euroon...

  Tekisivät mieluummin vapaaehtosen keräyksen eu tasolla jollon ne sais maksaa ketkä tahtoo ja ne olla maksamatta ketkä ei tahdo
   
 20. repas-90

  repas-90 3rd gear

  Tämä pakolaishomma on taivaan lahja näille ek:eek:on edustamille tahoille.Vuosikausia ne on toitottanut työvoimapulaa,käytännössä siis halpatyövoimapulaa,pitäis löytää joku tyhmä tekemään se työ 4,5€ tunti mistä laki vaatii nyt maksamaan 9€ tunti.Vielä kun messias-sipilä runnoo pakkolait läpi niin optiot taas kasvaa mukavasti.Viimeksi annattiin 4,5% yhteisöveroale jonka piti tuoda satatuhatta uutta työpaikkaa,vaan mites kävi ? irtisanomiset vaan kiihty,ja viimevuonna 50% helsinginpörssiin listautuneista yrityksistä maksoi historiansa suurinmat osingot.
   

Kerro tästä muillekin!