BFGoodrich

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 28.3.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä mieltä BFGoodrich Radial T/A renkaista? Ovat varsin suosittuja jenkkiautoissa. Onko suosiolle perusteita?
   
 2. Stingray

  Stingray Gearhead

  Hyviähän nuo ovat eli kohtuuhintaisia, eikä itselläni ole ainakaan ollut ongelmia. Aika kovaa kumia tosin, eli eivät kulu turhan nopeasti, mutta toisaalta pidon kanssa on vähän niin ja näin varsinkin kostealla tiellä.
   
 3. timppa

  timppa Gearhead

  Ainakin kaveri joka ajelee Scottaria kesät talvet kehui BF:n kumeja, että pitää kelillä kuin kelillä.. Nykyiset kumitkin olleet jo useamman vuodet alla (ja ajokilometrejä tulee paljon vuodessa).

  Toinen kaveri joka ajaa Chevy Vanilla sanoi että on hyvät kumit, suuntavakaammat kuin Cooperin / Nokian talvikumet tai brand X M+S renkaat
  Ainoa huono puoli talvioloihin on että liukkaalle ja viistolle pihalle turha parkkeerata lähtee valumaan. Kesäkäytössä ehdottomat

  Aika kovaa saa autolla mutkiin laskea ennenkuin alkavat piirtämään...
   
 4. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Kokemusta on sekä noista Kellyistä että BFG:stä samassa autossa. BFG:t oli selvästi kovemman tuntuiset ja samalla meluisammat. Käytös oli jotenkin terävämpää. Suosittelisin BFG:tä kovaa ajettavaan autoon, tavalliseen kruiseriin kellyt on paremmat ainakin mun mielestä.
  Kelly on muuten Goodyearin halpismerkki.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Impalamies, minkälaiset renkaat sinulla oli? Tarkoitan lähinnä leveys/profiili/tuumat.
  Oliko molemmat (BFG/Kelly) samanlaiset kokonsa puolesta?
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Joo sama koko, muistaakseni 225/60-14 edessä ja 245/60-14 takana, auto oli 78 camino.
  Tuosta on aikaa yli 10 vuotta joten on tietysti suuresti mahdollista että nykyisiin renkaisiin on tehty muutoksia, ainakin Nokian väki väittää että pari-kolme vuotta vanha rengas on rungoltaan erilainen kuin uusi vaikka olisi samat tekstit kupeessa. Tuotekehtystä tehdään kuulemma kaiken aikaa.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mulla on vanissa bfg.t takana 295/50/15 ja eessä 255/60/15, olen ollu kyllä erittäin tyytyväinen, toimii tosi hyvin kesät talvet, on tosiaan aika kovat ja pitää hieman melua, mutta se johtunee profiilista. Aikaisemmin oli jotkut mikälie merkkiset jenkkirenkaat ja ne oli kyllä kauheat ajaa ja kului tosi nopeasti( 2 vuotta ja vaihtokunnossa). Pitää tietysti muistaa että näissä leveyksissä suomen paskoilla teillä ilmenee aina jonkun verran hakemista, mutta eipä tuo pahemmin ole haitannut.
   
 8. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Onkos tietoa mistä löytyis 275/50-15 .BF:llä ois mut suomen michelin on lopettanut bf Goodrichin henkilö mallisten kumien maahantuonnin. mikä vaan merkki kävis. Part Store mainosti bf:iä mut oli mielestäni rosvo hinta ja yli kuukauden odotusaika 1050 vanhaa rahaa kpl kun viimekesänä maksoi paikallisessa 750 kpl
   
 9. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Itselläni on Hoosierit tuota kokoa, ja kysellessäni hintoja.. kallista silläkin saralla.. :sad:
   
 10. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  kukas hoosieria myy?
   
 11. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Nyt en uskalla varmaksi sanoa, mutta US-Partsista niitä ainakin sai jossain vaiheessa. Sitten on näitä pienempiä osa putkia joista kuulemma löytyy.
   
 12. Slant6

  Slant6 3rd gear

  Suomen michelin ei kyllä oo lopettanu maahantuontia, ainakaan mun tietääkseni kun oon ollu töissä ko. firmassa. Michelin on ostanut BFG nimikkeen itselleen ja valmistaa sitä ranskassa ja ruotsissa. Tällä hetkellä on ainakin varaston hyllyt notkollaan bfg radial, comp t/a, winter slalom, alaska, jne. malleja.
   
 13. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Näin paikalliset myyjät väittää,onko tilanne mahdollisesti muuttunut???. Kysyin noita kumeja n.kuukaus sitten
   
 14. Slant6

  Slant6 3rd gear

  Luulenpa että pienen kysynnän takia paikalliset rengasdiilerit sanovat että ei ole saatavilla... Ostin just -67 chrysler newport farkkuun 225/70r15 control t/a:t suomen micheliniltä... ihan asialliset valkosivukintut. Listahinta jotain 110ecua/kpl. Ja jannut purki just michelinin espoon varastoon kontillisen uutta BFG radialia ja comp t/a:ta. Parhaillaan nastoitetaan BFG Winter Slalomia.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Slant6 2002-05-03 19:07 ]</font>
   
 15. dart -66

  dart -66 Gearhead

  ai.mä touhuun myös rengasalalla ja viime vii-
  kolla kun kysyin hinnastoja ja kuvastoja nor-
  maaleista "katurenkaista" puhelinmyynnistä sanottiin "että ei oo,kun ei tuu" ainoastaan 4x4 pyöriä ja loppuerä 225/75r15 valkosivuja löytyy sopivasti.Näin jutteli kaveri joka it-
  sekin touhuu jenkkien kanssa,et sillee...
   
 16. timppa

  timppa Gearhead

  Löytyykö BFG:ltä muuten kokoja 185/65 15R ja 205/65 15R. Kun kaikki muut kumit tuntuu nykyään olevan "formulakuviolla". Mutta BFG T/A on riittävän karhea joka suuntaan
  Paitsi nykyiset Technicit jotka jopa pitävät vähän lumellakin, mutta 2:n vuoden seisonta on muuttanut nuo kumit koviksi että ne ovat mallia elokuvarengas :grin:
   
 17. Slant6

  Slant6 3rd gear

  Voi olla sitten että espoon päävarastoon tulee TAAS kaikki vanhat jämät ympäri eurooppaa ja ne menee myyntiin eteläsuomen euromastereiden myyntipisteisiin. Vähän kun tossa selailin sivuja http://www.michelin.fi ja http://www.bfgoodrichtires.com, näyttää vähän siltä kuin BFG olisi keskittynyt pelkästään jenkkilään, eli michelin ei enää valmistakaan niitä. Tiedä tuosta sitten. Pitää käydä maanantaina kyselemässä.
   

Kerro tästä muillekin!