Big Wheels 09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tuide, 15.7.2009.

  1. Tuide

    Tuide 1st gear

    Heippatirallaa ja hellät tunteet vaikkei niin ilmat olekaan.
    Big wheels lähestyy ja nimimerkki Tehostimensimpukka kyseli tuolla toisaalla ketä Kuopiosta on lähdössä kyseiseen tapahtumaan, ja voisiko autoista muodostaa letkan lähtemään Absilta. Samaa kyselen itsekin, ketä kerhon jäsenistä on lähdössä? Olen itse vielä kahden vaiheilla että lähdenkö omalla autolla vai en ja kyytitarjouksia otetaan siis myös vastaan..
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    gintonicice oli ainakin lähdössä ja myö kans emännän kans.
    Baldhead myös oli lähdössä.
     
  3. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Lähetään ja otetaan mukaan pohjoiskarjalankaravaanarit :rotfl:
    Esim. klo. 9.00 Kasurilan Shelliltä lähtöa vois suunnitella....
     
  4. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    tallin edestä lähtö klo 9.00.siitä absille josta otetaan poppoota letkaan mukaa.9,15 ois tarkoitus lähtee siitä kohti pieksämäkee.
     
  5. Tuide

    Tuide 1st gear

    Olipas kivaa vaikka kova kanuuna tänään huononsikin oloa, mutta siitähän sitä sitten tietää että ollu kivaa. Kiitoksia seurasta seuralaisille!
     

Kerro tästä muillekin!