Big Wheels - The Cruising Parade 18.7.2020

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 3.7.2020.

 1. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

  Big Wheels ja Savo Vintage -tapahtumat on peruttu koronarajoitusten johdosta, mutta järjestämme silti liikkuvan cruising-paraatin, joka starttaa lauantaina 18.7.2020 klo 17.00 Sairaalantien ja Savontien risteyksestä.

  Osallistuvat harrasteajoneuvot voivat saapua Pertinkujan alueelle jo klo 15.00 alkaen, mutta koronatilanteesta johtuen YLEISÖLLÄ EI OLE PÄÄSYÄ HARRASTEAJONEUVOJEN KOKOONTUMISALUEELLE. Harrasteajoneuvojen reitti kokoontumispaikalle kulkee poikkeuksellisesti Toikantien (Hotelli Savonsolmu) kautta eikä perinteiseen Big Wheels tyyliin Sairaalantien (Kulttuurikeskus Poleeni) kautta.

  [​IMG]

  YLEISÖ ON TERVETULLUTTA REITIN VARRELLE seuraamaan cruising-paraatia, kunhan muistatte turvaetäisyydet ja vältätte kokoontumista suuriksi väkijoukoiksi. Oman paraatikatsomopaikan jäljet tulee siivota.

  [​IMG]

  Perinteinen Radio Big Wheels kuuluu taajuudella 88,7 MHz Pieksämäen kantakaupungin alueella tapahtumapäivänä 18.7.2020 ja radion kautta tulevat myös cruisingiin liittyvät ohjeistukset ja tilannepäivitykset.

  Cruising kulkee normaalin liikenteen mukana, tieliikennelakia ja liikennesääntöjä noudattaen. Autoissa tulee istua omilla paikoillaan ja renkaanpoltto paraatin aikana on kielletty - aivan kuten normaaliliikenteessäkin.

  Reitti kadunnimittäin, muutokset aiempiin vuosiin isoin kirjaimin: Sairaalantie - oikealle Savontie - oikealle HUVILAKATU, liikenneympyrästä takaisin - oikealle Keskuskatu - suoraan Länsiväylä - suoraan Jyväskyläntie - oikealle Seunalantie - vasemmalle Vilhulantie - vasemmalle Jyväskyläntie - suoraan Länsiväylä - suoraan Keskuskatu - oikealle Kenttäkatu - vasemmalle Häyrisentie - suoraan Myllykatu - oikealle Asemakatu - oikealle KUKKARONIEMENTIE - vasemmalle REUNAKATU - vasemmalle MARJATIE - oikealle KUKKARONIEMENTIE.

  Cruising päättyy rullaavasti Kukkaroniementielle siten, että osallistujat voivat jatkaa cruisailua omaan tahtiin tai suunnistaa kukin omille teilleen. Koronatilanteesta johtuen päätepisteessä ei ole pysäköintiä tai kokoontumista. Monet Pieksämäen ravintolat ja kahvilat palvelevat myös cruisingin jälkeen!

  Järjestelyissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjeistusta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.  www.bigwheels.fi
  www.facebook.com/bigwheelsfinland
  www.instagram.com/bigwheelsevents

  Facebook-tapahtumasivu, jossa ajantasaisin tieto:
  www.facebook.com/events/316920199469365/
   
  Jori85, 12345678910 ja Malossi tykkäävät tästä.
 2. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

  Myös Underground Model 2020 -finaalit käydään Pieksämäellä cruisingin jälkeen. Sekä itse cruisingista että finaaleista on luvassa livelähetystä somen kautta.

   
  12345678910 tykkää tästä.
 3. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Elämä jatkuu!
   
 4. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

 5. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Onkos tämän päätteeksi järjestetty mitään epävirallisia jatkoja? Jossain paikallisella harrastetallilla tai jossain?
  Vai jäädäänkö ihan vaan pörräilemään ympäri kylää :confused:
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  "Autoissa tulee istua omilla paikoillaan ja renkaanpoltto paraatin aikana on kielletty - aivan kuten normaaliliikenteessäkin."

  ...taisi olla liikaa vaadittu, ilmeisesti oman paikkakunnan autokunnalta. No, omat murot ne lähimpänä mihin kusta....
  Mutta muuten huippu juttu taas kerran, kiitos järjestäjille!
   
  supo tykkää tästä.
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Vetikö xarperi kumet katuun taas?
   
 8. notko

  notko 1st gear

  Joka vuosihan pilaa tätä tapahtumaa,järjestäjillä taas lupien kaa hommia ku yks mulkku tekee vahinkoa.
   
 9. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Jossain lehdessä,oisko ollut Länsi-Savo, järjestäjän edustaja uskoi harrasteautoja saapuvan joitakin kymmeniä tai ehkä noin sata...oli pikkuisen arvio alakantissa.:D
  Vallitsevaan tilanteeseen peilattuna erinomainen tapahtuma,paljon autoja,ihmisiä ja hyvä meininki mutta kuitenkin kaikki sujui ainakin harrastajan näkövinkkelistä pykälien ja säännösten mukaan.:)
  Viivaa oli cruising-reitille kyllä piirretty sinne tänne mutta eipä osunut piirtäjä mun horisonttiin.
   
  Malossi ja 12345678910 tykkäävät tästä.
 10. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Todellakin kiva oli käydä, hienosti oli kalustoa liikkeellä!
  Kiitokset järjestäjille!!!

  Tulipa päivänaikana ajeltua sellaset 700 km kaikkiaan.
   
  Ace66 tykkää tästä.
 11. supo

  supo Gearhead

  Oli laitettu alle valmiiksi niin kaposet renkaat että jarrua vasten helppo polttaa,joo jälissä päätellen muilla ei niin kapeita ollut alla edes!Muuten taas loistava tilaisuus kaikkinensa,kiitos taas järjestäjille että saatiin taas tulla paikalle!
   
 12. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Löytyykö Miesten kokoja?
   
 13. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Oli kyllä mahtava tapahtuma! Nauratti itseäkin se arvio n.100 autosta... autoja taisi olla yli 500. Yksi järkkäri sanoi että ohjeflyerit joita oli 1000kpl loppuivat kesken :D
   
  xarper tykkää tästä.
 14. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Hirmuinen oli tämän cruisingin suosio, ja tunnelma vastasi aivan täysimittaisen Big Wheelsin vastaavaa niin reitin varrella kuin lähtöalueellakin!

  Mitä taas tulee cruisingissa käyttäytymiseen, niin on se kummallista että sama kaveri terrorisoi tapahtumaa kuminpoltollaan vuodesta toiseen. Tuollaisen tapahtuman järjestäminen ja lupien saaminen kun ei kuulemma ole ollut mitenkään helppoa juuri kyseisestä syystä.

  Kun sama nulikka pilaa paitsi omaa, myös koko harrastajakunnan mainetta muullakin toiminnallaan, niin eiköhän tuollaisille saisi jo ensivuodeksi porttikiellon koko tapahtumaan.
   
  kerkko, JYR, Inlinee ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. T5

  T5 Gearhead

  Kyllähän tuommoinen kuminpoltto tuommoisessa yleisötapahtumassa osoittaa aikamoista pelisilmän puutetta. Sieltä pyörivästä renkaasta lähtee kivi kuitenkin aikamoista vauhtia eteenpäin (taaksepäin). Se sitten kun kolahtaa jotakuta vaikka silmään (tai toiseen autoon), niin ei silloin hampaita enää naurata. Puhumattakaan siitä, jos koko kosla lähtee räpylästä.

  Tuo onkin mielenkiintoinen ajatus. Voiko tuommoisessa tapahtumassa järjestäjä kieltää jotakuta yksityishenkilöä ajamasta vaikka letkassa?
  Ajaminen kuitenkin tapahtuu yleisillä teillä jne, niin vaikea se olisi kuvitella kenenkään muun kuin poliisin jakelevan tuommoisia kieltoja. Jos kyseessä olisi taas yksityisalue, niin silloinhan järjestäjä saisi tuommoisia kieltoja jaella.
   
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Melkein yllätti kuka uuvatti siellä ilmeisesti on taas sutannu, lässykällä..
   
 17. xarper

  xarper Gearhead

  Luulisin et jos ne kivet ois ongelma (ei ole, kuka hullu hiekalla nyt jauhais) ni ois tullu varmasti takana ajavilta palautetta ensimmäisenä mutta kumma kun ei ole vaikka on hienoja pirssejä ollu joka vuos takana siinä :rolleyes:

  2015 taidettiin ekan kerran uhkailla jo "porttikiellolla", mitä se sitten käytännössä tarkottaakaan, sama homma viimevuonnakin.
  2015 käytiin pitkä keskustelu Heikin kanssa asiasta, lupasi selvitellä mahd. burnisalueen järjestämisestä, noitahan potentiaalisia ois kylä täynnä ja aluetta missä jauhaa turvallisesti yleisön edessä mutta eipä tuo näytä ottaneen tuulta allensa koskaan.

  Ehkä joku vuos vielä? Sitä odotellessa, sit lupaan heti jättää ne sinne sille tarkotetulle alueelle, niinku kaikkialla muuallakin missä on burnikset erikseen ni ei tartte yleisöä viihdyttää matkanvarrella.
   
 18. T5

  T5 Gearhead

  Mä olen kerran nähny ku jonossa on joku polttanu kumia. Takana tullut kävi tilanteesta aika kuumana, kun kumia ja kaikkea muuta paskaa lenti sen auton keulaan.

  Ite en ole koskaan burniksia ymmärtäny ni kait mun suhtautuminen niihin on sitten vähän nuiva jo sen takia. Ja vissiin sen takia oonki sitä mieltä, että tuonne yleisille teille ne ei oikein sovi.
   
 19. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Eipä taida pystyä, ja kuten tuosta xarperin kommentista on luettavissa, niin ei ole varoitukset paljon vaikuttaneet.
  Kovin on heikolla tasolla tuo asioiden ymmärtäminen, ja on vielä otsaa puolustella toimintaansa.
   
  faffeli ja JYR tykkäävät tästä.
 20. ilei

  ilei 1st gear

  Jännä kun ei kylän miehet saa ojennukseen yhtä apinaa
   
  faffeli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!