Big Wheels

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 16.7.2008.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Muistakeehan vkloppuna Pieksämäen Big Wheels tapahtuma. Ei oo liian kaukana, niille jotka eivät ole lähdössä Kalajoelle. Jos ois enemmänkin immeisiä lähdössä, niin ois mukavaa ajella taas letkassa. Niin kuin ennen wanhaankin :D
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Myös IHRAn sakkia on kuulema tulossa pieksämäelle ja he puhui yhteislähdöstä ABC:lta klo 10.00
  Itse menen jo perjantaina tuonne.
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Siinähän se on eli klo 10.00 Pitkänlahden ABC:lle ja siellä on tuttuja ihmisiä lähdössä porukalla Big Wheelsiin.Toivottavasti tulee paljon porukkaa,meikäläinen ja pari muuta suunnistamme kohti Kalajoen suuntaan jo Perjantaina ja siellä koitetaan ajjoo issoo kovvoo suoranpätkee.Muistakee ottoo aurinkorasvat ja riittävästi juotavoo mukkaan.
   
 4. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  mie kimpoon suonenjoen rampista letkan jatkoksi.ellei jo perjantaina iske reissukuume niskaan. 8)
   
 5. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  siirtotarrat makso 25e :mad: :eek: sietäis olla hyvä keli kun rouvakin kieltäyty lähtemästä mukaan :odroll: nolaamaan itseään :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!