Bikers for veterans

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja daavid-son, 30.10.2005.

  1. daavid-son

    daavid-son Gearhead

  2. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    On se nyt :mad: :mad:
    Ettei mitään häpyä. Toivottavasti sentään paitojen ostajilla on sen verran älliä, että hankkivat aidon tuotteen jonka hinta menee hyvään tarkoitukseen, eikä minkään Iivanan lompakkoon.

    Se ken moista piraattituotetta pitää on selkärangaton jeesustelija ja ansaitsisi saada käteensä Venäjän passin ja menolipun Siperiaan.
    Ja piraattien tekijä/levittäjät voisi viedä torille, vetää housut kinttuun, työntää raketin hanuriin ja ampua koko sakin Saturnukseen.
     
  3. hd57

    hd57 1st gear

    Joo,Elekee vaan ostako moisia kopiota.Eipä siinä paljon sotiemme veteraaneja kunnioiteta jos rahansa kopioon laittaa. :mad:
     
  4. make_110

    make_110 3rd gear

    Itekin huomasin tallinnassa käydessä että noita paitoja myydään siellä.
    Rupes ihan ..., ku ne .... apinat rahastaa semmosilla asioilla, joiden tuotto menee
    hyvään tarkotukseen. Ei siinä varmaan olisi mitään jos antaisivat tuoton niille joille se kuuluu eikä "mafia" ottaisi sitä.
     
  5. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Törkeetä :x

    Onneksi on jo aito hankittuna.
    KIITOS!
     
  6. Royal Enfield

    Royal Enfield 1st gear

    PERKELE sentään noitten itä-ystävien kanssa :mad:
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pitäisi pistää muutama biker vierailemaan tuolla tallinnassa :mad:
     
  8. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    :mad:

    Iigorit taas repässeet...
    OT: Huvittavaa on se, että rakkaassa naapurimaassa toi piratismi-teollisuus on NIIN näkyvää. Het kun Suomen rajan ylittää niin on CD-/DVD myyntikojuja, tosin taidolla ne on nykyään kopioitu; käyttäisivät senkin energia ja tarmon johonkin yleishyödyllisempään.
    Noo, ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Se on varmaan vastaveto sille, että jotkut rehelliset suomalaiset keräs jonkun satatonnia noille Suomen joukoissa palvelleille heimoveliveteraaneille, mutta kun oli sen verran kovat noi juoksevat kustannukset, niin ei perille asti riittänyt mitään.
     
  10. Ei oo mun faijakaan saanu käytännössä yhtään mitään, vaikka 13-vuotiaana rintamalle lähtikin. Rintamamieslisä, jota kompensoidaan poistamalla sama summa äitini eläkkeestä, kerran vuodessa kuntoutus jossain kylpylässä tms. Mielestäni ihan turha muutenkaan enää hehkutella veteraaneilla, kun ei oo enää sama Suomikaan, jonka ne meille omalla verellään lunasti. Käyttäkää mieluummin äänioikeuttanne aina kun on mahdollista äänestää vaaleissa. Saatais ensin Suomi takas. Älkää tosiaan ainakaan mitään piraattipaitoja ostako.
     
  11. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ton takia mä en anna mihinkään keräykseen yhtään rahaa. Niissä kun aina on näitä neropatteja, jotka onnistuu keplottelemaan rahansa itelleen. Niinkun nää nälkäpäiväkeräykset yms, jotka menee jonkun sotilasjuntan ammuksiin.

    Ja toi piratismi on huvittava ilmiö. Sama porukka, joka ostaa mafian tekemiä nike-tuulipukuja ja nightfish-CD:itä joululahjoiks merekeskuksesta, ihmettelee että miten niitä huumausaineita pystyy tulemaan tänne suomeen niin paljon. Perhanan imbesillit samalla rahoittaa koko homman.
     
  12. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Meinaatko, että piraattilevyjen tuotolla katetaan huumekaupan persnetto?
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei kun toisinpäin, huumekaupan persnetolla katetaan piraattilevyjen tuotto.
     
  14. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Hohoi daavidson! Saako laittaa vähän offtopikkia aiheesta.

    Hieno idea tuo veteraani paita mutta voisitteko tehdä seuraavaksi hieman "salonkikelpoisemman" version samasta aiheesta. Sellaisen jota nyt voisi vaikka pitää työpaikallakin. Ei niiden paitojen tarvitse aina kirkua hulluuteen asti sitä sanomaa-vaikka kuinka olisivatkin biker henkisiä.Vähemmälläkin tärkea sanoma tulisi selväksi.Mielestäni sotilaan profiili -varsinkin kypärän- oli turhan lähellä sodan aikaisten pahisten versiota.

    Siellä se paita pölyyntyy kaapissa.Pääasia kuitenkin että roposet lähti oikeaan osoitteeseen.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aito ja oikea Veterans-paitahan kuuluu jokaisen auto- ja moottoripyöräharrastajan garderobiin. Toi on yks hienoimmista ideoista mitä harrastajaporukalla on tehty hyväntekeväisyyspuolella ja perin veemäistä on että siitäkin jotkut tollaset piraattikauppiaat yrittää hyötyä :mad:
    Ja paitojen ulkoasuhan on aina makuseikka, mun mielestä ne on edustamansa hyvän asian lisäksi vielä tosi hienojakin.
     
  16. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Sama kypärä, sama profiili. Ei nyt aleta kieltämään historiaamme kuten japanilaiset ja saksalaiset.
     
  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jos joku sen paidan kypärän sekottaa sakemannien vastaavaan on se ihan sen omaa hölmöyttä ja tietämättömyyttä. Mun mielestä paita on just hyvä noin, siitä käy yhdellä silmäyksellä selväks mikä on homman nimi.
     
  18. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Niimpä... Sitäpaitsi meidän on syytä olla kiitollisuuden velassa saksalaisillekin vaikka ne rähinän "pahiksia" olikin, karu tosiasiahan on että ilman heidän apuaan turpaan olis tullu kannaksella -44 ja isosti.
     
  19. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Niin, tavallaanhan täällä pitäsi myydä Danke paitoja josta menisi saksan veteraaneille rahat.
     
  20. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eiks oo muuten oikeudenmukanen tää maailma, kun kautta aikain on pahikset aina hävinneet noi sodat ja muut konfliktit. Sekin on hassau, että tollasissa konflikteissa on aina neljä puolta. Kummassakin hyvä ja paha, ja ne menee ristiin riippuen kummalta puolelta asiaa katelllaan. Sitten konfliktin loputtua puolet niistä putoo pois, ja hämmästyttävästi aina siten, että se hyvä oli siellä voittajan puolella ja paha häviäjän. Esimerkiks ameriikkalaisille on kauheen saatanallista, että me taisteltiin Hitlerin rinnalla, sehän tappo herranjestas 6 miljoonaa siviiliä. Se on sen sijaan aivan luonnollista, että ne ite oli Isä Aurinkoisen liittolaisia.
     

Kerro tästä muillekin!