Bikers for veterans

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja daavid-son, 30.10.2005.

  1. Tweek

    Tweek Gearhead

    Jos tähän nyt jotenkin vaatimaton mielipiteeni sekaan mahtuisi, niin se on kyllä se, että hieman liian "kirkuva" tuo paita mielestäni on :odroll:

    Veteraanien asiaa kuitenkin kannatan täysillä.

    Näköjään jotkut kuitenkin ovat saaneet hyvääkin palautetta ko. paidan pitämisestä, joten ehkäpä uskallan itsekkin :wink:
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Toi piraatti sattuu muuten harvinaisen huonoon ajankohtaan. Marras-joulukuun aikana varmaan yks miljoona suomalaista käy Tallinnassa hakemassa jouluviinat tai pikkujouluristeilyllä. Kaljaa koneeseen ja rahahanat aukeaa, 40 e t-paidasta, ei oo paha. Just meidän pikku erkki-karoliinan tyylinen. Siinä on BfV:lle töitä saada nyt laajaan tietoisuuteen, että Älkää nyt perkele menkö ostamaan sitä paitaa! Vaikkei baikkereiden tai veteraanien tekemiset kiinnostaisi, niin luulisi oman lompsan kiinnostavan. Aidon ja alkuperäisen paidan saa siis Suomesta Halvemmalla! Plus että fyrkka menee hyväntekeväisyyteen, eikä Viron mafialle.
     
  3. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Kyllä roikkuu ainakin meikäläisellä ja aina paidan päällä. Kaikkien kukkahattutätien sopii tulla yrittämään repiä pois.

    Bikers for Veterans toteuttaa erinomaista avustustyötä juuri sillä asenteella mikä sopii pyöräkulttuuriin - jos se herkkähipiäisempiä loukkaa niin suosittelen suuntaamaan avun vaikka varusmiesten keräämän sotaveteraanikeräyksen kautta.
     

Kerro tästä muillekin!