Billy's gang

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Temez, 6.9.2013.

 1. ari vw

  ari vw Gearhead

  Juu,ostin myös jo varmaan 80-luvun lopussa teräväkärkiset B.g:stä... pakkohan niihin oli laitattaa "kitkapohjat" ja onneksi kadun toisella puolella oli suutari. yritin sisäänkävellä niitä pitkään mutta lättäjalkoihini ne eivät koskaan asettuneet. ne on vieläkin liki virheettömätkin.
  taisin yrittää myydäkin niitä täällä? joku oli kiinnostunutkin.mutta muista mihin kaatui.
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Joistakin bootsiyksilöistä ei tahdo saada kävelykelpoisia millään. Joku toinen pari asettuu helpommin. Jos jalkineet on tarpeeksi ahtaat, etteivät lopuksi hölsky ja hierrä kantapäätä, niin sisäänajo on yleensä kivulias. Suutariakin voi tarvita. Viimeisimmät mexicobootsini olivat niin yksilöllisen kierot, että vetelin loppujen lopuksi suutarin jo kertaalleen muotoilemat kantalaput nauhahiomakoneella oikeaan "kulmaan". Hyvät tuli. Märälle kelille parhaiten tuntuu sopivan stadilaiset Boot Factoryn tuotteet. Niiden muotokappaleet on jotakin muuta kuin esikuvien pahvia, eikä ne siksi uudelleenmuotoudu kastumisesta just lainkaan. Olipas taas offtopikkia, mutta on mulla ollut Billys Gangin bootsejakin,
   
 3. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

 4. kilehto

  kilehto 1st gear

  Vanhaa juttua tässä vielä kommentoin...

  Minkälaiset on Tony Morat? Tarkoitan nyt, että jos on tottunu Sendroihin tai La Gran Botan bootseihin, niin ovatko läheskään yhtä terävät? Kovat kärjet? Kiinnostais ostaa Morat, mutta pitäis olla kunnon kivikovat piikkikärjet.
   
 5. max

  max Double Gearhead

  Kilehto.mikä olikaan sun koko?
  Olis uudet käyttämättömät mustat Sendrat,erittäin terävät ja vinokorkoiset.Koko 42 ja 220€.
   
 6. TCowboy

  TCowboy 3rd gear

  Ekat oli kanssa mexico malliset La Gran Botat dekadenzista forumin käytävältä. Nykyään Tony Lamat on suosikkimerkki muitakin on tosin mm. Justin työbuutsit. Noi mexico-korot ei oikeen enää toimi...
   
 7. xp

  xp Gearhead

  Oliko Billys Gangin ikkunassa joskus punainen Panhead HD, joku Järvenpään omistama. Missä nyt? Oliko sama pyörä pari vuotta jossain nettihuutokaupassa? Vai olenko ihan väärillä jäljillä?
   
 8. kilehto

  kilehto 1st gear

  Kiitti tarjouksesta! Etsin vain käytettyjä, tosi edullisia!
   
 9. NUTFINN

  NUTFINN Gearhead

  Muistan kyllä :) Ei ole ikärajaa, meillä käyttää porukka niitä aika paljon, vähän niinkuin pyhäkenkinä.
   
 10. TCowboy

  TCowboy 3rd gear

 11. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Saakeli oon varmaan surkee ihminen kun 90-luvun alussa hankitut Tony Morat on yhä siistissä kunnossa. Vieläköhän ne mahtuis jalkaan jos pistäis jalkaan Forssaan..

  Tehdäänkin tästä haaste eli nyt kaikki kaivaa buutsit kaapista ja pistää jalkaan Pick-Nickiin!
   
 12. Temez

  Temez 3rd gear

  Silmiin osui tuollainen artikkeli [​IMG]

  Onko tai oliko kellään noita kuvan mexico-bootseja? Itsellä oli yleensä mustat tai tumman ruskeat. Muistan kyllä tuonkin mallin nähneeni liikkeessä ja liikenteessä, mutta harmittavasti en itse tullut kyseistä väriä-mallia ostaneeksi. Oli ruskeat melkein samanlaiset... Ne oli kyllä aika räyheän näköiset ! Jos jollain vielä tallella voisin ostaa ne pois ihan nostalgia mielessä...
   
  Muokattu: 15.2.2018
 13. kilehto

  kilehto 1st gear

  ari vw vieläkö on bootsit tallessa? Mikä oli koko ja merkki?
   
 14. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minulla on billys gangista -94 ostetut tony morat vieläkin kohtalaisessa kunnossa. Nykyään tosin ne ei ole jatkuvasti jalassa kuten silloin alkuun. Ovat kuitenkin vieläkin käytössä arkibootsina. Boot Factoryn tehtaalta sitten haettiin pyhäbootsit pari vuotta sitten kun kaveri tuntee sen omistajan. Puolipohjia niihin moriin on vaihdettu useammat mutta muuten ehjänä säilyneet. Kuittikin on niistä vielä tallessa. En enää muista oliko näihin vai niihin ekoihin tony moriin -89 mutta Veeti Kallio jompiin kumpiin laittoi ekat puolipohjat ostettaessa. Samoin jännä sattuma että niistä ne jommat kummat morat myi gangissa etu ja sukunimi kaima.
   
 15. bootsi

  bootsi Gearhead

  Billys gangistä buutsit ja degadenzistä rotsi
   
 16. Redneck61

  Redneck61 3rd gear

  Mä olen kyllä ostanut bootsit viimeisien kymmenien vuosien aikana www.sheplers.com. Siellä on valtavat valikoimat. Ja amerikan bootsit on parhaat ja tietysti kalleimmat. Kannatta ainakin kurkistaa nettisivuja.
   
  mcmies tykkää tästä.
 17. kilehto

  kilehto 1st gear

  Muokattu: 8.1.2019
 18. kilehto

  kilehto 1st gear

  Vanha ketju, mutta onko kommeita tylppiä bootseja... kuvat mukavia katella ja pikkurahalla harkita ostaakin 43 -44
   
 19. TwistOla

  TwistOla 3rd gear

  Piti käydä vintillä penkomassa ja löytyiväthän ne; ´80-luvun puolivälissä Billy´s Gangistä ostetut Vidalin tekemät buutsit. Kannat pikkusen mallia käytetyt.

  [​IMG]
  [​IMG]

  Nyt on käytössä tylpät Longhornit, nekin vuostuhannen vaihteessa Gangistä ostettu.

  [​IMG]
   
  Tunaman tykkää tästä.
 20. jefferson

  jefferson 3rd gear

  Itsekkin ostin täältä ensimmäiset buutsit, varmaa jotai 6-8 vuotta sitten. Saakelin hyvä palvelu oli!
   

Kerro tästä muillekin!