Biltaman alumiinipukkien omistajille

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja vtormane, 18.4.2013.

 1. vtormane

  vtormane 3rd gear

  Moro.

  Ostin Oulun biltemasta näytekappaleina olleet pukit. Huomasin kotona että pukeista puuttuu nähtävästi pultit jotka lukitsee sinisen runko-osan jalustaan. Kuuluuko noissa siis olla pultit ja puuttuuko mulla mahdollisesti muuta irto-osaa? Haluttas vaan tietää ettei käy vahinko noiden kanssa.
  Kävisin biltemassa mutta kun se on 220km päässä.
   
 2. umpio

  umpio 2nd gear

  Mitenkäs jos soittaisit ja kysyisit? Vaikka kyseessä ovatkin näytekappaleet, ova ne kuitenkin uudet ja liikkeestä ostetut, joten mahd. puuttuvat osat pitäisi saada jopa ilmaiseksi. Neuvo ainakin (pitäisi) löytyä noiden käyttöön.
   
 3. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  autopukeissa on pääsääntöisesti kaksi liikkuvaa osaa, joten eiköhän toi ongelma kovasti miettimällä ratkea :odroll:
   
 4. umpio

  umpio 2nd gear

  Paitsi että bilteman, honkkarin, mätänetin yms. pukkien ollessa kyseessä niitä liikkuvia osia saattaa hetken käytön jälkeen olla enemmänkin :eek:
   
 5. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  siksi kirjoitinkin "pääsääntöisesti" :rotfl:

  eipä mollata biltsua.. ne viiden tonnin sinipunaiset pukit on tuntunu kestävän :odroll:
   
 6. pas2

  pas2 Gearhead

  Tosi on!
   
 7. Qjet

  Qjet 1st gear

  Mun käytössä on kestänyt ja hyviksi havaittu sini/punaiset 3tn pukit. Yhden ainoan kerran on tarvinnut takuuasian takia vierailla Biltemassa. Menomatkalla harjoiteltu äänenavaus vaimeni hiljaiseen kiitokseen tiskillä, kun vaihto sujui ilman minkäänlaisia hankauksia.
   
 8. Qjet

  Qjet 1st gear

  Vastaus varsinaiseen kysymykseen : Kuuluu olla, paikka pukin alta katsottuna keskellä , uraruuvi(/pultti). Muita irto-osia : sokka korkeussäätöön...Muistin katsoa, kun kävin Biltemassa,oli n. 22km päässä.
   
 9. vtormane

  vtormane 3rd gear

  Hei.

  Kiitos, niin minä arvelinkin että ei noista puutu muuta kuin ne pultit. Pitää kuitenkin käydä itekkin biltemassa kattomassa kun tulee käyntiä kaupunkiin.
   

Kerro tästä muillekin!