Bilteman ja Motonetin flektit

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Hyytiäinen, 14.7.2009.

 1. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Mites joku turbotimer tohon flektin jäkipuhallukseen tai releen ohjauspiuhaan sisävalon sammumisen viivytin
   
 2. Imusihti

  Imusihti 3rd gear

  Ei tullut hommattua tuota viileämpää anturia, jos talven aikana saisi hommattua semmoisen.

  Helteellä ruuhkassa ajettaessa voi laittaa flektin valmiiksi päälle, kun moottorin kierrokset ovat kohtuumatalat (vesipumpun kierrokset alhaiset). Moottori saa jo valmiiksi viileämpää nestettä syyläristä. Termostaatissa on 4 kpl 3mm reikiä, jolloin neste pääsee kiertämään, vaikka termostaatti ei ole vielä auennut.

  Tällä hetkellä vielä käytössä myös mekaaninen tuuletin. Meinasin sätöstellä talven aikana myös merkkivalon flektin toiminnasta, jolloin toimii myös "varoitusvalona". Osaa paremmin kiinnittää huomiota moottorin lämpöihin. Uusi alumiinisyyläri on kyllä tarpeeksi tehokas, jolloin sähköflektille ei ole ollut juuri käyttöä. Talven aikana mekaaninen tuuletin saa luvan poistua kuviosta kokonaan.

  IS
   
  KajS tykkää tästä.
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Joku tommonen, kunhan on riittävän hidas. Se flekti luultavasti kävisi aika usein silviisiin, että hetken päästä moottorin stopista alkaa muutaman minuutin humina. Josta tuli mieleen, että jälkikäyttö vois olla alemmalla pyörintänopeudella. Voi joku säikähtää kun iso flekti lähtee iteksiin täysillä...
   
  KajS tykkää tästä.
 4. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Pitäsikö siinä sitten melkeen olla sähkönen vesipumppukin ettei jäähdyttäis vaan sitä jäähdyttimessä olevaa nestettä?
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Ei maha lämppärin letkun väliin tuleva sähkönen kiertovesipumppu riittää?
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Varmaan riippuu tapauksesta. Mut eihän tommosta tartte välttämättä ollenkaan. Mulla meni just ennen seisontaa kokeiluun 7PSI korkki entisen 13PSI korkin tilalle. Ajatus oli, että päästää aiemmin ja maltilla ylipaineet paisunta-astiaan. Sehän liikauttaa vettä myös. Jos ei auta, ens suvena ehkä tietää, niin sitten kätilöin jonkun jälkipuhalluksen kokeeksi.
   
 7. T.

  T. 3rd gear

  Nyt on ollut jo jonkin aikaa hyllyssä nuo biltsun anturisovite ja motonetin anturi. Tuossa anturisovitteessa on vain nyt se pikku ongelma että sen kylki kapenee anturin reikää kohden, eikä anturin alle jää tasopintaa johon anturin alumiiniprikka voisi tiivistyä. Kestääkö tavallinen mikälie marketin putkiteippi jäähdytysnestettä (vihreä), entäpä perinteisemmät hamppu ja kitti? Kierre ei ole kartio, eli menee pohjaan asti ilman tiivistystä.
   
 8. jariha

  jariha Gearhead

  kestää
   
 9. nova 76

  nova 76 2nd gear

  Putkiteippi kestää kyllä jäähdytysnestettä, hampusta saattaa vähän tihkua läpi.
   
 10. T.

  T. 3rd gear

  Ok, kiitti!
   
 11. jaketin

  jaketin Gearhead

 12. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Racersplace ainaki toimittaa Deralen kamoja. Kerropa kokemuksia tosta sit jos päädyt jaketin ton hommaamaan. Nimim. pakkokytkimiin pikkuhiljaa kyllästyvä.
   
  jaketin tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!