Bilteman sisätilahaaroitussarjat ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja robin, 15.11.2007.

  1. robin

    robin Gearhead

    Onkos kenelläkään käytännön kokemusta onko nuo Bilteman haaroitussarjat yhteensopivia Calixin tai Defan piuhojen kanssa ?

    Jossain vaiheessa Bilteman kauppaamat piuhat ja haaroitussarjat ovat käsittääkseni olleet yhteensopivia ainakin Calixin kanssa mutta nyt ei mitään mainintaa asiasta missään näyttänyt olevan.

    Kulkuneuvossa kun on Calixin lohkolämppäri niin sen kaveriksi pitäisi saada sopiva haaroitussarja sisätilalämppärille ja Bilteman hinnat eivät niin kauheasti sylettäisi.
     
  2. Camino78

    Camino78 3rd gear

    biltema

    Moi.

    Sielä bilteman nettisivuila kyllä sanotaan että vaan bilteman sisälämmittimien kanssa toimiva.
     
  3. robin

    robin Gearhead

    No niimpäs lukeekin, uusia piuhoja katselin luettelosta huussin puolella ja sieltä en löytänyt mainintaa yhteensopivuudesta ja netistä osui silmään aikaisemmin vain ne poistuneet Calix yhteensopivat tuotteet. Voi siis unohtaa Bilteman valikoiman...
     
  4. kira

    kira 1st gear

    Herps,

    Eli kuten aikaisemmassa topicissa (!#%leen lohkolämppäri) jo mainitaankin, kannattaa kierrellä romiskoja.
    Puhelimessa vastailevat ihan mitä huvittaa, parhaiten selviää kun raahautuu paikanpäälle ja samalla katsataa tuotteet.

    Tosin kun romiskan pihaan ajaa niin siellä saa olla varovainen ettei ne koukkase kippoa hetimiten paaliin, eli näköyteys kannatta ainakin säilyttää... ;)

    - Kimmo
     
  5. robin

    robin Gearhead

    Pitänee varmaan kokeilla tuolla romiksillakin käydä pyörimässä.

    Sellaisen huomion olen tässä tehnyt että näin töissäkäyvänä ja perheellisenä tuntuu olevan aika mahdotonta ehtiä mihinkään romikselle tai autotarvikeliikkeeseen niiden aukioloaikana, töistä kun lähtee ja pennut noukkii päiväkodeista/esikouluista kyytiin ja jotain ruokaakin yrittää niille tyrkyttää niin kello onkin jo sitten helposti yli viiden tai kuuden ja suurin osa osakaupoista on jo silloin kiinni :(
     

Kerro tästä muillekin!