Black Friday

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja vierailija3, 14.11.2015.

  1. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Onkos tosta päivästä kokemuksia?
    Saako niitä osia esim Summitilta yms.
    niin paljon halvemmalla, että kannattais
    ajoittaa ostoja tohon päivään.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    joskus aiemmin oli että tarjoushinnat vain usa:n asiakkaille. ja monella firmalla oli mainokset kyllä mutta vain kaupasta ostamalla sai alennukset. eli netin kautta ei tarjottu halvempia hintoja. ja vain tietyt sisäänheitto tuotteet olivat alennettuja.. ei kaikki.

    mutta tästä tosiaan on jo useampi vuosi aikaa.. ehkä nykyään siis diilit ovat netissäkin ja ulkomaille myös. itse aattelin kyllä tarkistaa silloin mitä on tarjolla. mitään suurempaa tarvettahan ei ole niin kerkee hyvin odottamaan.
     
  3. devilman

    devilman 3rd gear

    Kyllä Classic Industriella on alet jopa 20% juhla-aikoina ja isommassa tilauksessa tuntuvia.
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Nuo alennukset on ihan liikkee kohtasia. Yleensä 10% pois, joskus rajattu tiettyjä osi/ryhmiä pois, eli lue ehdot.
    Tuo black friday on niiden joulunmyynti kauden avaus ja liikkeet ovat usein myös yötä myöden auki, eli markkina humua ja myynnin edistämistä, en tiedä onko summitilla ko kikkaa käytössä.
     

Kerro tästä muillekin!