Blacklist Street Racers TV-sarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 1.2.2016.

 1. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Taitaa noissa headsup Blacklist-hommissa olla isommat budjetit kuin keskimääräisellä FHRA:n kisojen tittelistä ajavilla...
   
 2. Onko mitään mielipiteitä tästä Episodi 2:sesta ja onko teidän mielestä parempi kun mainosjaksoja oli enemmän, mutta lyhyempiä?
   
 3. peltsi

  peltsi Gearhead

  no mun mielestä kakkos osa oli parempi kun mainokset oli ripoteltu.
  Saattaa olla myös mainostajien mielestä parempi erotella mainokset erillisiksi pätkiksi.
  Eikä niitä ollut liikaa

  Mutta joka tapauksessa todella mielenkiintoinen YouTube sarja ja melko ainutlaatuinen suomessa.

  Hienosti olette saaneet kuskit mukaan jaksoihin kertomaan taustoista ja kalustosta.

  Hyviä pätkiä viime kesän ajoista ja varmaan tänä kesänä keräätte viellä enemmän materiaalia minkä varaan rakentaa ensi talven "episodeja".
  In-car pätkät oli hyviä jo nyt.

  Jos meinaatte tehdä omat jaksot ensi kesän kisapäivistä niin vois mallia hakea esim. virittäjistä, lähinnä leikkauksien yms. suhteen.
   
 4. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Toi kakkonenhan oli helppo tehdä ku kuskit ja autot laadukkainta mahdollista matskuu!
   
  fury69 ja peltsi tykkäävät tästä.
 5. MarkoT

  MarkoT 2nd gear

  Kakkonen oli ehdottomasti parempi, ku oli hieman enemmän löysin rantein tehty.

  Oli ykkösosakin hyvä.
   
 6. ire63

  ire63 Gearhead

  Hyvää kamaa, jatkakaa samaan malliin
   
 7. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  kakkonen on aina parempi ku ykkönen!

  no ei, mutta nyt oli.
  toki jo ensimmäisen jakson kohdalta tilasin kanavan. ja oli eka kerta elämässäni kun jotain juutupe-kanavaa tilaan. eli erinomaista :)
   
 8. Mosse

  Mosse Gearhead

  Helvetin hyvä! SAmaan malliin vaan jatkoa.
   
 9. :)
   
 10. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Oisko se jekku vaikuttanut ???? Lisää vaan tekemään. Kiva katella..
   
 11. fury69

  fury69 Gearhead

  Hyvää matskuu,jatkakaa samaan malliin. :)
   
 12. Naula

  Naula 3rd gear

  Yhdyn edellisten kommentoijien linjaan ja munkin mielestä tää kakkosjakso oli ensimmäistä huomattavasti parempi! Meininki rentoutunut, niinkuin osasi odottaakin ja sisällön lisääntyminen, monen eri auton esittelyn muodossa ilahdutti. Mainokset menivät ihan mukavasti siellä seassa ja jaksottivat kerrontaa hyvin.

  Hienoa työtä edelleen, jatkakaa valitsemallanne linjalla!
   
 13. 0132

  0132 Gearhead

  Todella mielenkiintosta. Aiemmin tiennytkään koko blacklist-touhusta. Hyvältä näyttänyt nää kaks ekaa jaksoa. Niin kuin muutkin sanonu niin kyllä tää päihittää kaikki ameriikan "hotroddraamat".

  Mun mielestä ohjelman laadusta kertoo se että kun nää kaks jaksoa nyt putkeen katsoin, niin heti tuli hirvee polte roplaamaan omaa autoa, sekä aiheutti ainakin haaveilun suuremmista määristä hevosia:D Tällaselle, vielä tässä vaiheessa harrastusta, autoista hyvin vähän ymmärtävällekkin mukavan simppelisti tuosta tekniikasta puhutaan. Ja tekniikasta sais mun puolesta puhua vielä enemmänkin jatkossa.
   
 14. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  Juu mielummin lyhyemmät mainoskatkot. pitkät kelaan telkkaristakin ohitse.. pari lyhyttä pätkää viitsii katsoa niitäkin.

  ja muutenkin. hyvällä linjalla ainakin on ohjelma alkanut. jatkakaan samaan malliin niin jatketaan katsomista. mielenkiintoista kalustoahan nuo ovat.

  saisihan se ohjelmakin olla vaikka hieman pidempikin.. esim vaikka lyhyt autohistoria pätkä.. joko auton tai harrastajan historiaa. :) vaikka ohjelma keskittyisi kisa autoon saisi siinä vaikka olla maininta tai pika esittely muista harrastepeleistä jos sellainen on.. jos omistaja haluaa niitä näyttää.

  ja olisi hyvä jos löytyisi jokaisen esiteltävän auton joku mielenkiintoinen kisalähtö näyttää kokonaisuudessaan burnista myöden (esim ketä vastaan ajoi, voitto/häviö , loppuaika ja tietenkin listan sijoitus kirjoitettuna ruutuun). nuo "tunnelmia radalta" osiot ovat kanssa kiva lisä.. vaikka olisikin jonkun voitto tunnelmia tai häviön kitkeryyttä, taikka vaikka koneen hajoomisesta kyse.
   
  bottipoika tykkää tästä.
 15. Kolmatta episodea työstetään ja sen pitäisi olla valmis viimeistään Tampereen Hot Rod show viikonloppuna, saattaapa jopa olla että ensi ilta pidetään kyseisen shown Blacklist-osastolla lauantaina, joten kaikki asiasta kiinnostuneet, tervetuloa tontille!

  Tällä välin voi käydä jälleen tutustumassa jenkkien kirjoituksiin Blacklist Street Race Episode 2:sesta "Fallen champions" : http://www.streetlegaltv.com/news/video-the-blacklist-fallen-champions-and-the-7th-place-valiant/
   
 16. Vapun kunniaksi uutta jaksoa ulos!
   
  PöllönSilmä ja Miksu.1g tykkäävät tästä.
 17. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Hyvä meininki tässäkin jaksossa, keep up the good work ;) Nostalgiajutskat on aina paikallaan ja näyttävät burnikset! Sääli vaan, ettei Suomi-pojat uskaltaneet tulla haastamaan ruotsalaisia katuautoja kuminpoltossa Turun AutoSalooniin :oops:

  Skiboat-ajelua olisi voinut katsella pidempäänkin. Sen myötä ajatukset rynni viime elokuun lopulle, kun Leif-Ivanin kanssa ajeltiin lounaalle miehen neljällä ahtimella ja 2150 hevosvoimalla ruuditetulla Cigarette Top Gun 39 Unlimitedillä. Ei ajettu kuin 90 solmua (reilu 150 km/h), mutta fiilikset oli silti aivan "katossa". Olishan se ollut kiva kokea botskin huiputkin 119 solmua (220 km/h), mutta tuokin riitti. Varsinkin kun oma pulpettivene menee juuri ja juuri 30 solmua. On se vaan mukavaa välillä kuulla Velkuan kesämökilläkin, kun saaremme ohitse ajaa kasilla ja suorilla putkilla varustettu kiituri :cool: Jihaa, kesä jo melkein kolkuttaa ovelle...

   

Kerro tästä muillekin!