Blacklist

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Ruotsin Street Race kisan King of 402 sijalla 5. oleva Vega ilmoittautuu pyrkyriksi listalle Malmin kisoissa.
   
  three hundred tykkää tästä.
 2. Hienoa saada myös kansainvälistä mainetta niittänyttä kuskia/autoa pyrkimään listalle. :)

  Malmilla on vain kohtuullisen kova portinvartija haialtaan voittajalla vastassa ;)
   
  Ade62 tykkää tästä.
 3. litres

  litres 2nd gear

  Osiossa puhutaan black list latinaa, saisko suomennoksen?
   
 4. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Kaikkihan ne on kovia. Mutta jos listalle noussutta Dusteria tarkoitat niin eikös hänellä ole ensin mahdollisuus nousta ylöspäin ja vasta sitten listalle pyrkivät pääsee haastamaan? Vai olenko taasen ymmärtänyt säännöttömöt säännöt väärin?
   
 5. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Jos Sini ei ole haastanut edellä olevaa viimeistään viikon päästä keskiviikkona niin silloin hän puolustaa paikkaansa.
   
 6. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  EI
   
 7. Jamboolio

  Jamboolio 2nd gear

  Uskali vs Sinisalo pätkää Vesivehmaalta

   
  procold ja Bee-One-Power-Gear tykkäävät tästä.
 8. Hieno pätkä, lisää tällaisia!!!
   
  Jamboolio tykkää tästä.
 9. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Eikös joku sanonut! Et kato viestiketjun alusta sieltä löytyy "Säännöt":eek:
   
 10. Patu.Lemans

  Patu.Lemans 1st gear

  Ja taas haaste Siikaselle, Malmilla voitaisiin taas kokeilla. Eli haastan sijalta 6 sijalla 5 olevan Siikasen.

  Terveisin Patu / Lemans
   
 11. Shirley

  Shirley 2nd gear

  Haastetaan Kitunen Malmin kahinoissa!
   
  Hegemon tykkää tästä.
 12. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ja varmaan lähtee viivalta keulien...
   
 13. jariha

  jariha Gearhead

  Miks ei? Miten sait porukat huhtikuussa paikalle?
   
 14. Raporttia 20.5.2017 ajettuun Blacklist Street Race kapinaan, Vesivehmaan lentokentällä(Powered by Kamasa-Tools)!

  Kauden Blacklist avaus alkoi Vesivehman lentokentällä järjestetyissä kadunmiehen kiihdytyspäivillä.
  Aurinkoinen keli lupasi hyvää tapahtumaa ja ennen kuin ajot edes alkoi oli lista jo mennyt osittain uusiksi. Sillä Nykänen ja Ghost Takala ottivat itsensä pois listalta. Takalalla auto on vielä sen verran vaiheessa ja Nykäsellä oli autossa jotain kummallisia käyntiongelmia.
  Näin ollen ollen yllättäen vapaita paikkoja listalla olikin kolme kappaletta.
  Tämän lisäksi Hakulinen ja Wihinen eivät päässeet paikalle, jolloin uuden sääntömuutoksen takia takaata tulevien oli teoriassa mahdollista haastaa poissa olevan kuskin edessä oleva kisaaja.

  Uusina pyrkijöinä listalle ”haialtaassa” oli tällä kertaa Heikki Vaittinen ilokaasutetulla BMW M5:lla, Sini Paukkuri ”Mansikka” Dusterilla, Kitunen mattamustalla Torinolla ja Laukkanen mattapunaisella GT Dartilla.
  Ajoparit jaettiin pelikortein ja Paukkuri sai vastaansa Laukkasen, kun taas Kitunen sai vastaansa Vaittisen.
  Yllättäen Vaittisen BMW säikähti vastustajaa tai jotain mystistä tapahtui kun Biimerin tuli yllättäen sytkäongelmia. Hommaa yritettiin kuitenkin hoitaa, soittelemalla ja kyselemällä osia lainaan, jotta auto saataisiin iskuun. Ikävä kyllä päivä ei riittänyt osien saamisen ja vian korjaukseen. Näin ollen Kitunen merkattiin tämän lähdön voittajaksi.
  Sini Paukkurin ja Kari Laukkasen välisen lähdön vei Laukkanen Sinin liukastellessa pitkin rataa.
  Tämä tarkoitti sitä, että Kitunen ja Laukkanen pääsivät ajamaan sijoista #8 ja #9. Molempien autot osoittivat erittäin hyvää potentiaalia, kulkemalla liukkaalla preppaamattomalla radalla 10 sekunnin aikoja. Kitunen kärsi kuitenkin teknisiä ongelmia joten Laukkanen sai ns. helpon voiton, noustessa suoraan listasijalle #8. Kitunen nousi vastaavasti suoraan sijalle #9.
  Listan häntäpään ja portinvartijan virasta oli vielä yritystä päästä ajamaan edellisten lähtöjen häviäjien kesken. Eli Vaittinen vs. Paukkuri, joista hitaampi jäisi listan ulkopuolelle. Päivän kääntyessä jo loppupuolelle oli Vaittisen pakko myöntää, ettei saa autoansa viivalle ja Sinin saadessa täten suoraan #10 listasijoituksen. Tämän sijoituksen kunniaksi listan ensimmäinen ja ainoa nainen täräytti koko katsomon ja varikon yllätykseksi, huiman 9.86 ajan?! Tätä huippuaikaa, joka oli päivän nopein autolla ajettu aika, ilmeni myös se, että Sini peittosi ajalla Uskalin viime vuodesta asti olleen 9.87 rataennätysajan. Näin ollen daami kuittasi itselleen uuden Vesivehmaan rataennätyksen, eikä kenellekkään jäänyt epäselväksi, että minkä myrskyvaroituksen Sini muille listalaisille tällä ajolla antoi.

  Listahaasteita oli talven jäljiltä Uskalin haaste Rantakarille sijasta #3 ja Sikasella haaste tämän lähdön häviäjää vastaan. Kataja oli haastanut Nykäsen, mutta Nykäsen poistuttua listalta pääsi Kataja nousemaan yhden sijan ja haastamaan sitten edellä mainitun lähdön häviäjän.

  Rantakari vs. Uskali lähdössä Uskali oli reaktioissa unessa kun taas Rantakari lähti komeasti karkuun 0.09 reaktioilla. Silti Uskali tuli Rantakarin ohi 300metrin kohdalla ja kuittasi lähdön voiton ajalla 10.2.
  Näin ollen seuraava taisto oli Sikanen vs. Rantakari. Vaikka Sikasella olikin tietoisesti parempi teho/painosuhde, näytti Rantakari Bemarille kaapin paikan ajamalla euroautosta ovet. Sikasella oli uuden vaihteiston kanssa jotain ongelmia, eikä vaihteita meinannut kuulemma kunnolla askista löytyä, vaihdekepin muistuttaessa lähinnä soppakauhaa…
  Tästä huolimatta Sikanen sai puolustaa vanhaa listapaikkaansa Katajan avo Pontiacia vastaa. Tällä kertaa pykälät menivätkin vähän paremmin sisään ja Kataja sai todeta Bemarin nopeammakseen. Jolloin listasijoitukset eivät tältä osin muuttuneet.
  Koska #2 sijalla oleva Hakulinen ei ollut paikalla pääsi Uskali haastamaan suoraan kärkipaikalla Sinisalon, jolla kävi pahan näköinen tilanne harjoitusvedossaan. Sillä uuteen synkän mustaan väriin maalattu Blacklist #1 auton kaasuvivuston pultti oli löystynyt ja tehokkaasti moottorista hirtti kaasujumiin. Onneksi Sinisalo sai virtaavaimesta käännettyä pelin sammuksiin ja suditettua autolla kaasupohjassa radan sivuun. Jari kuumoittelikin varikolla, että onneksi tätä ei tapahtunut radalla maalipäässä…
  Haasteessa molemmat kuskit halusivat ajaa radan oikeanpuoleista baanaa joten tästä heitettiin kolikkoa, jonka Sinisalo voitti. Liukkaasta radasta huolimatta Uskali oli saanut muutamaan kertaan eturenkaita jo radalla ilmaan, joten usko radan pito-ominaisuuksien parantumiseen oli kova.
  Viivalta lähtiessä tilanne oli reaktioiden kanssa lähes uusinta Rantakari vs. Uskali vetoon. Sinisalo sai loistavan lampun 0.09 reaktioilla vs. Uskalin 0.28 reaktioita. Uskali uskoi myös pystyvänsä antamaan lähdössä enemmän happea koneeseen kuin aikaisemmissa vedoissa, mutta tämä koitui kohtaloksi pidon pettäessä totaallisesti alta takapyörien tuottaessa komeasti burnissavuja ensimmäiset 50 metriä. Tässä kohtaa peli oli jo selvä eikä takaa-ajoon riittänyt enään Uskalilla matka, Sinisalon ottaessa haasteesta voiton 10.7s. ajalla.
  Näin ollen listan kunkku piti edelleen kruununsa ja 2017 Blacklist sarja saatiin käyntiin sekä listajärjestys uuteen mielenkiintoiseen muotoonsa.

  [​IMG]
   
  beefeater, GM -65, Rotten ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Jamboolio

  Jamboolio 2nd gear

  Koostevideota Vesivehmaan lentokenttä-kahinoista :)

   
  GM -65 ja Shirley tykkäävät tästä.
 16. [​IMG]
   
  Muokattu: 30.5.2017
  ikäläinen, three hundred ja GM -65 tykkäävät tästä.
 17. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Lauantaina taas mennään! 10:45 kokoontuminen yhteen suureen häröpalloon johonkin siihen bl autojen luokse. Katsotaan kuviot ja aletaan ajamaan. Toivottavasti listan autot on saatu taas nippuun ja päästään viettämään mukava päivä porukalla
   
 18. Juuri näin.
  Listalle pyrkijöitä on ainakin Kimmo Huhtakangas [​IMG]

  Simo Joronen
  Keltaisella ilokaasutetulla Valiantilla

  Ahti Roth, Vegalla

  Oliko muita jolla oli mennyt ilmoittautumisaika ohitse?
   
  Muokattu: 1.6.2017
 19. 440

  440 Gearhead

  :cool:Eikö vaikka ent.Kehäkesoil olisi parempi kokoontumispaikka ja siitä siirtyminen Malmille ajamalla samalla siirtymä niin ei tarvis erikseen lähteä ajelemaan.....eli tulen myös Malmille haastamaan listalla olijoita:eek:
   
  Bee-One-Power-Gear tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!