Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    En mä halua järjestää vaan haluan mennä valmiiseen pöytään. Ja oon valmis siitä maksamaan.
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Sama vika. Mut silloin jos siihen valmiiseen pöytään tulee sellasia jotka ei maksa, ei tarvi täyttää samoja turvamääräyksiä jne., ni mun mielestä on kohtuullista et ne venailee sitä rakoa joka niille lankeaa. Mä luulen et jossain vaihees se oma tapahtuma on ainoo mahdollisuus ja silloin näkisin et se olis viisainta yrittää järjestää blacklist kisana niiden ehdoilla ja mukana sitte kaudnmiehen tapahtumatyyppistä. Kyl siel jengii on jotka osaa/pystyy järjestämään, mut onks sitte kalenterissa tilaa? Rupee ylipäätään olee noi kesäviikonloput aika täys.
     
    Catiska tykkää tästä.
  3. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    No mikä se nyt on virallinen lista nopeimpien suhteen ja ne viralliset ajat? Top kymppi esimerkiksi?
     
  4. pts

    pts 2nd gear

    BMW meni 8.95/247 (vieläki ihan fiiliksissä ajasta)
     
    Hegemon, Voliant, jknR ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ulkomuistist,
    Kitunen 7.97
    pikkis 8.02
    Hovi 8.37
    Kangasvieri 8.4?
    Uskali 8.59
    Oisko sit jo seuraavana Sikanen 8.95?
    Ei kauheesti kerenny seuraa ku kiltit pojat menee nukkuu silloin ku isot pojat alkaa vasta ajelee...
     
  6. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Kappas... Sehän on näköjään tuo ensimmäinen ihan omilla sekuntiluvuillaan... Eikös Mikkolakin ole mennyt jotain 8.606 aikoja?
     
  7. superbird

    superbird Gearhead

    Mikkolan paras taitaa olla 8.80 nyt meni hieman ikävästi kun kampiakseli katkesi
     
  8. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Asserin paras ennen blacklistiä taitaa olla seiskan puolella. Potentiaali ei siin vissiin oo kadonnu vaan haasteet ollu voimankäytön puolella.
     
  9. Jykällä muisti pelaa. Näinhän se nopea kärki meni. Kangasvieri ajoi lajittelussa 8.49, top-10 kisaan ei päässyt osallistumaan kun Escortin kone alkoi käydä kolmella. Etelän kolmen nopeen ajat syntyi testipäivällä. Itse top10 ajeluissa ei ihan noin nopeesti. Loput porukasta oli sitten ysin ja kympin ajajia. Yritän illemmalla kaivaa aikoja jos ketään hitaammat kiinnostaa.

    Ulkomuistist,
    Kitunen 7.97
    pikkis 8.02
    Hovi 8.37
    Kangasvieri 8.4?
    Uskali 8.59
    Oisko sit jo seuraavana Sikanen 8.95?
     
    GM -65 tykkää tästä.
  10. superbird

    superbird Gearhead

    Nyt sattui pieni näppäilyvirhe. Asserin paras on 7.80
     
  11. Tästä ihan lyhyesti.

    Nämä Blacklist "lokit" oli kyllä FHRA:n toimesta PYYDETTY tulla vetämään showta sm-finaalin ilta-showhun Nipaputken lisäksi. Ajatuksena kuulema se, että paikan päälle saataisiin myös niitä katsojia joita ei normi sm-kisoissa näy.
    Tämän takia osa BL-kuskeista tuli paikalle ainoastaan ajamaan sovittua ilta-showta ja siksi he olivat yleisön lisäksi varmasti pettyneitä ajettuaan turhaan paikan päälle.(Kaikilla ei ollut tarkoitus tai mahdollisuutta jäädä enään sunnuntaiksi ajamaan.) Keleille ei tietenkään kukaa voi mitään, mutta valmiiksi lineupissa odottavien 5 parin ajattaminen olisi voinut kyllä täydellä tahtotilalla varmasti änkeä johonkin väliin ja se olisi ollut ohi muutamissa minuuteissa.
    Kävi hyvin kyllä selväksi paikan päälle saavuttua, että kaikki kisaajat ja toimitsijat eivät olleet tästä lokkien paikan päälle saapumisesta mitenkään innoissaan ja nythän tuo kyllä aukesi mistä ilmeisesti homma kiikasti. :(

    Harmi vain jos näin pieni lajiyhteisö ei mahdu samalle tatamille ja Blacklistan osalta yritämme ainakin saada vain tälle vähän "väsähtäneelle" streetti puolelle uutta nostetta, ilman että tarttisi selän takana jauhaa skeidaa tai heittää keppejä toisten pinnojen väliin...

    Oman Blacklist Street Race tapahtumien tai kisojen järjestäminen on aina tietenkin mahdollista, mutta ne ketä niitä on tässä maassa jo joskus järjestänyt tietävät millaiset taloudelliset riskit ja työmäärät niiden takana on. Puhuminen ja suunnittelu on aina helppoa, mutta tekijät ovat sitten erikseen.
    Meidän puolesta kadunmiehen päivät ovat toimineet varsin mainiosti ja kuuleman mukaan listan ajattaminen näissä tapahtumissa on myös tuonut muutaman maksaneen lisäkatsojankin paikalle?
    Tässä hommassa FHRA on eteenkin tänä vuonna näyttänyt käsittämättömän hienoa esimerkkiä ja täytyy vain ihmetellä, mistä löytyy tuo aina pirteä talkooväki hoitamaan hommia viikonlopusta toiseen? Iso käsi ja hatun nosto heille.

    Summa Rumma, Blacklist Street Race kausi sisälsi 7 ajokahinapäivää, joka on Suomen suveen erittäin paljon.
    Tämä kausi oli meidän mielestä ja puolesta erittäin onnistunut. Kiitos tästä kuuluu luonnollisesti listan puuhamiehille, kuskeille, yhteistyökumppaneille ja listasta kiinnostuneille katsojille.
     
    Muokattu: 4.9.2018
    Vuokralainen, bbford, jknR ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. japponen 77

    japponen 77 1st gear

    Minä saavuin paikalle juurikin näiden Blacklist autojen takia, surkean ajattamisen takia jäi näkemättä se miksi sinne lähdettiin.
    Ens kesänä sitten uudestaan ja toivottavasti mahtuvat samoihin tapahtumiin SM miesten kans niin näkeepä sillä 800km ajelulla samalla muitakin.

    Ps: ite käyn mielellään katsomassa autoja jotka kulkee 8s ja ajetaan tosissaan kilpaa, kaasu pohjassa loppuun asti.
     
    GM -65 ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  13. 1320

    1320 Gearhead

    Tänävuonnahan koko yöshow jäi tavallaan pois, kun itse SM-skaba venyi niin pitkälle iltaan sen vesisateen takia. Eli ei Blacklist ollut ainoa miltä jäi näytöslähdöt ajamatta. Ja aika selvää on se mitä Jykä tuossa kirjoittikin, et tuossa tilanteessa SM-Finaalikisa menee yöshown edelle, eikä tavallisella tallaajalla ole niin paljoa merkitystä, ajaako radalla SM-luokat vai Blacklist-autot...

    Vaikka itse tuli kierrettyä koko SM-sarja, niin kyllähän näiden Finaalikisojen ehdoton päätavoite oli se yöshow, ja se jäi tietysti itseltäkin ajamatta kun ekalla kierroksella tuli -.008 punavalo. Harmittaa edelleen kovasti et yöshow jäi väliin, ja harmittaa vielä pitkään, mut minkäs sille voi.

    Mun mielestä ainakin oli hienoa, että Blacklist oli paikalla, ja minua harmittaa myös etteivät päässeet ajamaan, kun niitä olis ollut hauska katsella. Toivottavasti ensivuonna uudestaan.
     
    Catiska tykkää tästä.
  14. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Klpailukutsut on toki tullut niille SM kisaa ajavillekin. Se ero on tosiaan se 190-290 € mitä toi kisaosallistuminen maksaa ja se on fakta että se et jotkut tulee sinn emaksamatta kismittää useita. Ei se ainakaan mun osalta ole mitään selän takana puhumista, vaan sitä mitä kuulen niiltä maksavilta. Ja sama tosiaan koskee noita muita FHRA tapahtumia, eli malmia, vesivehmaata jne., siel on tost "etuajo-oikeudesta" ja kiilaamisesta kuultu sitä seläntakana puhumista. Noi on asioita jotka tulee käsitellä ja tehdä sit vaikka selväks ennen tapahtumaa miten toimitaan. Tän hetken määrittelemätön tilanne ei ole kummankaan joukon etu.
     
    Dually65, Mopuristi, rale RS#97 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Ootko Janne Uskali tosiaan sitä mieltä että jos me kilpailijat jotka ollaan koko viikonloppu paikalla ja odotetaan vuoroamme ajamaan jos luoja suo,niin teidän vierailijoiden pitäis päästä johonkin väliin ajamaan silloin heti kun teille sopii??? Herää nyt aikuinen mies ihan oikeesti jo!!!!
     
    Mikkis, Herje, Mopuristi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Mä luulen et se "väsähtänyt" striittipuolikin sais vähän uutta virtaa jos ei se osallistuminen maksais tota 3-400€ per kisa, jos ei siin ois teknisiä sääntöjä eikä tarvis välittää turvavarusteista. Ja tietty päinvastoin.
     
    JuhaKuu, Herje, Catiska ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. japponen 77

    japponen 77 1st gear

    Kannattais muistaa myös ne jotka maksoi tapahtumaan lipun ja oli tullut katsomaan sitä mitä oli mainoksessa luvattu.
    Tuo Blacklist south vs north olis ajettu melko nopeesti läpi jos olis ollu ajattaminen kunnossa.
    Tuskin ainakaan nostaa kilpailijoiden kuluja jos katsomoissa on maksaneita katsojia
     
    GM -65 tykkää tästä.
  18. North:in puolella näin.

    Kangasvieri 8.49
    Salmela 9.49/236
    Tiikkainen 10.4
    Tikkanen 9.68/220
    Latvala 9.33/232
    Pekkala 11.03
    Hellberg 10.06/251
    Ojamaa 10.45
    Hautakoski 8.30/264
     
    GM -65 ja JIMRCT tykkäävät tästä.
  19. Vuokralainen, h3g3li, kapa73 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. Missä kohtaa joku niin on sanonut?! Älä syötä sanoja toisten suuhun...
    Ei tietenkään pidä päästä, kyse nyt vain oli siitä että ukkoja oli erikseen pyydetty tulemaan "esiintymään" ilta-showhun ja tätä oli myös mainostettu maksavalle yleisölle. Molemmat pettyivät ettei sitä parin minuutin saumaa löytynyt. Ei siinä sen kummempaa, toiset lähti illan jälkeen takas himaan ja toiset jäi vielä paikalle.
    Se että sun tiimin varikolla pyydettiin antamaan blacklist paita pois päältä et sen voi polttaa kertoo tietenkin jotain.., vaikka läppänä heittäiskin. Todellista Herrasmieskisa meininkiä...
     
    ilei, Mikkis, Puikkoneuvos ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!