Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Vastaava kuvio metskun osalta kuin esim. DOT-renkaiden kanssa.
  Eli listalla saa ajaa meidän puolesta vaikka nipalla ja kuviottomilla kisaslikseillä, mutta kun ajamme kahinat muiden järjestämissä tapahtumissa niin heidän sääntöjä luonnollisesti kunnioitamme.


  Btw. Mielenkiintoista uutta kalustoa tulossa Vesivehmaan haialtaaseen, tässä pari erinlaista laitetta:

  nossi foxi
  [​IMG]


  2016 911 turbo
  [​IMG]
   
 2. 440

  440 Gearhead

  Autolla pitää tarpeen tullen pystyä ajaamaan määrätty lenkki yleisillä teillä (eli mielellään rekisterissä oleva auto). Muita sääntöjä autojen osalta ei ole.
   
 3. väsynyt

  väsynyt Gearhead

 4. Black Nova

  Black Nova 2nd gear

  Ei blacklistan autot myöskään saa ajaa metonolilla koska se on järjestäjän sääntö
   
 5. Minä voisin ilmoittautua Malmi FHRA Street drags kisan Blacklist päristelyyn mukaan, jos sopii. viimes ajanut Malmilla 1997 tai 1998, joten pakko updeitata tämäkin homma.

  Aulis
   
  Shirley, Larry ja Blower Camino tykkäävät tästä.
 6. Tervetuloa Malmille haialtaaseen...
   
 7. Vesivehmaa Blacklist Street Race 1.8.2020

  Tiivistetty raportti kauden Blacklist avauskahinoista.

  Tässä järjestyksessä lähdettiin kauden ensimmäisiin haasteisiin:

  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2. Rantakari, Duster
  3. Paukkuri, Dart
  4. Lappalainen, Firebird
  5. Uskali, Blacklist Buick
  6. Roth, Farmari Vega
  7. Hallström, RS7
  8. Rimmi, Corvette
  9. ?
  10. ?

  Hallström ja Uskali eivät päässeet paikalla, joten heistä sai mennä ohitse edellä olevien kuskien haasteen ajaessa. Paikan päällä oli myös vähän säätöä, kun tähän mennessä "vakipaikaksi" sovittu BL-varikon alue ei ollutkaan vapaana. Tämän johdosta oli osa BL-kalustosta vähän hujan hajan ympäri lentokenttää ja hai-altaaseen pyrkineet uudet kuskit eivät löytäneet listan porukkaa ja Racemaster Heikkiä. Tästä syystä haiallas jäi ikävästi tällä kertaa ajamatta. Malmilla yritetään petrata asiaa...

  Tästä huolimatta haasteajot päästiin paikalla olleiden kuskien toimesta kuitenkin aloittamaan ja päivän kulku oli pitkälti tämän kaltainen:

  Rantakari vs Hovi sijasta 1. Hovi voitti.

  Rimmi vs Ade sijasta 6. Ade voitti.

  Paukkuri vs Rantakari sijasta 2. Paukkuri voitti.

  Lappalainen vs Rantakari sijasta 3. Lappalainen punavalo.

  Paukkuri vs Hovi sijasta 1. Hovi voitti.

  Rantakari vs Paukkuri sijasta 2. Paukkuri voitti.

  Ade vs Lappalainen sijasta 4. Lappalainen voitti.

  Lappalainen vs Rantakari sijasta 3. Rantakari voitti.


  [​IMG]
  Kuva: Jari Marsela


  Tulevana lauantaina Malmille mentäessä, Paukkuri on haastanut Hovin ja Rantakari haastanut edelle mainitun parin häviäjän.


  Lista on tällä hetkellä tämän näköinen:
  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2. Paukkuri, Dart
  3. Rantakari, Duster
  4. Lappalainen, Firebird
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Rimmi, Corvette
  7. Uskali, Blacklist Buick
  8. Hallström, RS7
  9. Sinä?
  10. Sinä?
   
  kede -57 ja Larry tykkäävät tästä.
 8. Kiitos.
  Minä tulen jo Perjantaina, joten voisiko vaikka silloin jo katsoa paikan mihin Blacklist autot jää, Paan leirin jo PE cruisingin jälkeen pystyyn eikä tarvisi aamulla hirveästi siirrellä.
   
 9. kede -57

  kede -57 3rd gear

  jknR, TimeMachine69 ja Larry tykkäävät tästä.
 10. Nyt tuli vähän jarrutusta matkaan. Tuli ilmoittauduttua ja maksettua alkuviikko. Voipi olla että emme tulekaan, pojalla on magneettikuvaus ja riippuu siitä miten siinä menee aikaa ja mitä lekurit sanoo. Illalla myöhään ei viitsi lähteä, eikä aamulla aikastenkaan.

  a
   
 11. väsynyt

  väsynyt Gearhead

 12. Huomenna lähdetään vetämään Malmilla listaa tältä pohjalta:

  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2. Paukkuri, Dart
  3. Rantakari, Duster
  4. Lappalainen, Firebird
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Rimmi, Corvette
  7. Uskali, Blacklist Buick
  8. Hallström, RS7
  9. -
  10. -

  Päivä alkaa heti sillä, että Paukkuri on haastanut Hovin ja Rantakari haastanut edelle mainitun parin häviäjän.
  Sekä tietenkin haialtaalla, johon tulijat voivat tulla heti aamusta Blacklist teltalle ilmoittautumaan.
   
  GM -65 tykkää tästä.
 13. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Raskasta kaasujalkaa kaikille!

  Time Machine Corvette jättää Malmin väliin, korjailemme öljyvuotoja ja jäljitämme pilttuusta karanneet hevoset.
   
 14. Tästä tänään lähettiin:

  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2. Paukkuri, Dart
  3. Rantakari, Duster
  4. Lappalainen, Firebird
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Rimmi, Corvette
  7. Uskali, Blacklist Buick
  8. Hallström, RS7
  9. -
  10. -  Ja tähän päädyttiin:

  1.Paukkuri, Dart
  2.Roth, Farmari Vega
  3. Rantakari, Duster
  4. Hovi, Rainmaker Nova
  5. Lappalainen, Firebird
  6. Rimmi, Corvette
  7. Pikkis, Belvedere
  8. Patshijew, Pötkö
  9. Heikkinen, Possu
  10. Husso, Dart
  [​IMG]

  Hyvää tiukkaa sutinaa oli koko päivän ja tarkempaa raporttia kahinoista tulee viikolla.
  Tässä vielä yksi kuva joka kertoo jotain vääntöjen tiukkuudesta, eikä ollut ainoa... :D
  [​IMG]
   
  Muokattu: 8.8.2020
  dart75blower, dart -66 ja Herje tykkäävät tästä.
 15. Blacklist Street Race #2 , Malmin lentokenttä 8.8.2020 raportti!

  Malmin listakahinoihin lähettiin edellisestä Vesivehmaan tapahtumasta tältä pohjalta:

  1.Hovi, Rainmaker Nova
  2. Paukkuri, Dart
  3. Rantakari, Duster
  4. Lappalainen, Firebird
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Rimmi, Corvette
  7. Uskali, Blacklist Buick
  8. Hallström, RS7
  9. -
  10. –


  Lauantai aamusta paikalta kuitenkin puuttui Hovi(ahtimen remmi ilmeisesti sökönä?), Lappalainen(työ kiireitä?), Rimmi(tekniikka ongelmia?), Uskali(Buick edelleen keskeneräinen?) ja Hallström(merillä?).
  Tästä porukasta Uskali ja Hallström oli nyt toista kertaa peräkkäin pois kahinoista, mikä tarkoittaa sitä, että he ovat ulkona listalta ja joutuvat seuraavalla kerralla pyrkimään sinne haialtaan kautta muiden lailla. Näin ollen listalla oli nyt Malmilla jo 4 paikkaa jaossa.
  Tämä tarkoitti myös sitä, että kun Miss Paukkuri oli edellisessä kisassa heittänyt jo haasteen Hoville ja Hovi ei päässyt paikalle niin ”BL-kruunu/poika” siirtyi suoraan Paukkurille. Tämä ei kuitenkaan tilannetta juuri tylsistänyt sillä Rantakari oli jo haastanut edellisten kuskien häviäjän, joten tässä kohtaa Rantakari ja Paukkuri ajoivat heti ilman treenivetoja haasteajonsa. Tiukkaakin tiukempi headsup-veto oli mahtavaa seurattavaa kun molempien reaktiot olivat 0.00 alkuisia ja moparti kulkivat ihan rintarinnan maaliin Paukkurin ollessa kuitenkin karvan nopeampi, pitäen siis #1 paikan hallussaan.
  [​IMG]

  Samaan aikaan ajettiin myös haiallasta, johon kaikki matti myöhäiset eivät tällä kertaa kerenneet mukaan vaikka olisivat halunneet. Tästä syystä haialtaaseen kannattaa ilmoittautua mielellään jo etukäteen.
  Nyt altaaseen tuli kuitenkin kolme kovaa moparistia(Patshiew Pötköllä, Pikkis Belvederellä ja Husso Dartilla), näitä herrasmiehiä vastaan asettui Mr.Heikkinen tyylikkäällä Porshella aka Possulla. Possun hinnaksi kerrottiin tulleen viritysten jälkeen noin 300 000€, joten kontrastit näihin vanhempiin rasseihin oli enemmän kuin herkullinen.
  Sydämmen muotoisilla pelikorteilla ei homolla tavalla arvottiin parit ja Pötkö sai vastaansa Possun, kun taas Husso sai vastaan Pikkiksen.

  [​IMG]

  Possu voitti lähdön Pötköä vastaan ja Pikkis voitti niukin naukin Mr.Husson jonka Dartista poiki tuntemattomasta syystä ilmeisesti laatikkoöljyt radan loppupäähän ja Husson ajot olis sitä osin Malmilla ajettu. Tästä huolimatta koko porukka nousi listalle.
  Tämän jälkeen Heikkinen ja Pikkis ajoivat #7 paikasta, pikkiksen ottaessa huomattavasti paremman lampun ja tämä riitti voittamaan kalliin Possun vaikka aika olikin niukin naukin huonompi Belvederellä. Vastaavasti Pötkö ja Husson välinen veto #9 paikasta satoi Pötkön laariin Husson pakatessa auton trailerille.

  Tämän jälkeen Pikkis haastoi Aden sijalta #5, koska Rimmi #6 oli poissa. Ade kuittasi kuitenkin voiton Vegalla sinisestä Belvederestä. Jolloin Pikkis nousi sijalle #6 ja Ade pääsi haastamaan Rantakarin sijasta #3, koska #4 Lappalainen oli poissa kuten myös Hovi.
  Pikkis ja Patshiew ajoi vielä keskeisen haastevedon sijasta #6, sekä samalla yhteisen kimppatallin nokkimisjärjestyksen, jonka lopulta vei Patshiew Pötköllä.
  Aden ja Rantakarin vedossa oli jälleen tiukka lähtö ja Rantakari ei antanut yhtään Dusterilla siimaa, mutta hienosti kiertävä ja kulkeva vapari pikkulohko mopari, ei pystynt kuitenkaan loppupäässä pitämään ilokaasutettua GM:ää takanaan ja näin ollen Aden nousi jälleen yhden sijan ylöspäin, haastaen luonnollisesti heti Miss Paukkurin sijasta #1.
  Tässä kohtaa oltiinkin jo päivän loppupuolella ja juuri tässä lähdössä oli selkeästi suurta painetta, sekä yleisön puolelta isoa mielenkiintoa seurata kuinka haastevedossa käy. Molemmat autot olivat kuitenkin kulkeneet aikaisemmin ysin puolelle ja molemmissa autoissa oli kireät pikkulohkot joita avustettiin ilokaasun avulla. Tässä kohtaa oli mahtavaa nähdä kun oikeastaan kaikki paikalla olleet katsojat raahautuivat radan varteen katsomaan kuka vie kunkku paikan. Tätä tietenkin auttoi se, että päivän kuuluttaja Jore Jore, osasi asiasta katsojille kuuluttaa.
  [​IMG]

  H-hetkellä Paukkuri näytti ottavan varaslähdön, sillä vanha kettu Ade jäi kuin paikalle seisomaan valojen vaihdettua vihreille. Kaikkien yllätykseksi, Sini ottikin jälleen vain haamu reaktiot (JÄLLEEN) 0.00s. alkuisilla numeroilla. Tämä tarkoitti sitä, että Darti karkasi lähdössä ja Ade joutui Vegalla ihan tosissaan ajaa neitoa kiinni. Maalipäässä oli mahdoton sanoa kumpi voitti ja Ade ajoikin jälleen ysin puolelle niukun naukin, kun taas Paukkuri jäi karvan kympin päälle. Lopulta laskutehtäviä tehtiin yhdessä molempien tiimien ”viisaiden” ja Racemasterin avulla, jonka jälkeen todettiin, että Sini Paukkuri voitti lähdön satkun erolla, kiitos haamureaktioiden.
  [​IMG]

  Aivan uskomatonta kilvanajoa katuautoilla katuolosuhteisella baanalla.
  Näin ollen Sini sai todistettua Malmilla, ettei ”poika” tullut hänelle missään mielessä lahjoituksena vaan kuski tosiaan oli tämän päivän tähti Malmilla ja luonnollisesti Blacklist historian ensimmäinen naispuoleinen BL-Kunkku tai siis BL-Kuningatar.

  Malmin kahinoiden jälkeen Blacklista näyttää nyt tältä:
  1.Paukkuri, Dart
  2.Roth, Farmari Vega
  3. Rantakari, Duster
  4. Hovi, Rainmaker Nova
  5. Lappalainen, Firebird
  6. Patshijew, Pötkö
  7. Rimmi, Corvette
  8. Pikkis, Belvedere
  9. Heikkinen, Possu
  10. Husso, Dart

  Seuraavat listakahinat ajetaan Hyvinkään Street Slide-kisan yhteydessä Hyvinkään lentokentällä 22.8.2020

  Somettajille löytyy lisää videoita ja kuvia:

  https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV/
  https://www.instagram.com/blackliststreetrace/
   
  Muokattu: 18.8.2020
  Larry, dart75blower, SS-454 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Ollaanpas me korkealla. Haastetaan tosta se auto joka on meidän yläpuolella. Onko se sitten Pikkis, Belvedere?
   
 17. Mikey_

  Mikey_ 3rd gear

  Eikös tämän vuoden säännöillä voi haastaa ylöspäin ainoastaan voitetun lähdön jälkeen?

  Listalla eteneminen:
  Ainoastaan voittamalla olet oikeutettu haastamaan ylöspäin. Häviöllä joudut odottelemaan haastetta takana olevaltasi. Poikkeuksena jos listalle ei ole pyrkijöitä niin kymppi saa haastaa ylöspäin kunhan ysi paikalla ollut on oman haasteensa ajanut.
   
  TimeMachine69 tykkää tästä.
 18. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  No!nyt "pitäis"belve pelittää hyvinkäällä:mad:!
   
 19. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Tosta selostuksesta en oikein ymmärtänyt että missä kohtaa pötkö meni porssesta ohi?
   
  Mikey_ tykkää tästä.
 20. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Kuullostaa järkevältä ja reilulta. Me sitten ilmeisesti odotetaan haastetta alapuolelta. Ei mulle ole noi säännöt täysin auenneet (en tosin ole hirveästi tutkinutkaan). Eli näillä näkymin ajetaan tavarankuljetusautoa vastaan. How hard could it be :lol:
   

Kerro tästä muillekin!