Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Kiva kuulla että jengiä kiinnostaa Blacklist ja helpointa on näyttää supporttinsa puuhaa ja vaivannäköä kohtaan, hankkimalla itselleen Bee-One Power Gear kannatustuotteita päälle, vaikkapa täältä:
  http://shop.bomber.fi/bee-one-products


  [​IMG]


  Tai Street Machine DVD:n täältä: http://shop.bomber.fi/street-machine
   
 2. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Kun kyse on katuautoista, niin ilmeisesti auton pitää olla katsastettu?
   
 3. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Myös alle 2v vanhat? Kai myös muutoskatsastettu poikkeavalle rengaskoolle, entäpä museokatsastus yli 25v vanhoihin? :rotfl: :wc:
   
 4. TBO552

  TBO552 3rd gear

  Missä on seuraava kisa?
   
 5. TBO552

  TBO552 3rd gear

 6. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Löytyihän tuolta Facen puolelta maininta, että ei tarvitse olla vuosikatsastettu.

  --
   
 7. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Pitääks olla tuhkakuppi ja veivi ikkunat :rotfl:
   
 8. STW2

  STW2 1st gear

  Ei tarvi olla katsastettu? Entä kuski. Pitääkö olla kuski ja jos pitää niin pitääkö kuskilla olla voimassa oleva ajokortti?

  Miksi nämä oikeat katuautot ei voi mennä tuonne oikealle radalle ajamaan muidenkin kovien vehkeiden kanssa niin siellä se selviää kenen auto on kovimmassa vedossa. Eikö se ole vaarallista yrittää ajaa kovia aikoja liimaamattomalla radalla? ainakin niin kauan kuin joltakin lähtee lapasesta.

  Rane
   
 9. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Kuka vitun Rane? Onko näyttöö,että jollain ois lähtyny auto lapasesta kiikala ja hyvinkää linjalla.Ite aikoinaan ajoin 10,9 Ralli valiantilla kiikalassa ja auto toimi hyvin.Pientä suunnistus ongelmaa oli kun lähes koko matka meni välillä kahva edellä.Pro Jykä veti tolla myöhemmin 9,51 Motoparkissa Oli kuulemma mielenkiintoinen ajaa.Toi vaarallisuus on suhteelista.Joitakin pelottaa kun Kian etupyörä talvella sutasee tyhjää paikallisen ostoskeskuksen parkkipaikalla.Toiset antaa happea tehokkaille moteille ja ei pelota.
   
 10. nikke

  nikke Gearhead

  Siinä vaiheessa kun eka laite lähtee tässä "kisassa" kunnolla lapasesta, tästä topicista tulee suositumpi kuin "american car show lippujen hinnat 2014"-topicista. Ja vastaukset tyyliä: mitä mä sanoin, vitun idiootit, mitä jos joku raskaana oleva nainen olisi ollut ylittämässä rataa vahinko rattaiden kanssa tms.

  Taitaa kyllä valitettavasti olla vaarallisempaa tuolla virallisissa kisoissa, ainakin jos lasketaan lapasesta lähtöjen määrän mukaan :rotfl:

  Eikä herneitä nenukkaan :rotfl:

  Jos näistä jutuista ei saa adrenaliinia, niin varmaan kandee vaikka kokeilla esim. Sokkotreffejä alastomana. Sekin taitaa olla nyt uusinta uutta :pinup:
   
 11. kaierkki

  kaierkki Gearhead

 12. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Asiaa :rotfl:
   
 13. Siellä ei mm. saa ajaa ilokaasuilla.


  Kyllä ja kadulla vielä vaarallisempaa.
  Moottoriurheilu on vaarallista ja siksi se kiinnostaa niin monia.
  Aika monella harrastajalla homma on lähtenyt jo lapasesta ennen radalle pääsyä.
   
 14. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Odotettavissa mielenkiintoisia haasteita esim Mosse vastaan Corvette..
   
 15. Blacklist-ajot jatkuu jälleen viimeistään Hyvinkään Street Slide 2014 kisoissa.

  [​IMG]


  Listalla jo olevat voivat julkisesti haastaa edellä olevan kilpakumppanin ja listalle halajavat voivat laittaa yv:tä meille tai ilmoittaa siitä suoraan tähän topikkiin.

  Hyvinkään ajot maksaa 30€ per osallistuja ja summa maksetaan tapahtuman järjestäjlle NNC:lle paikan päälle tullessa. Kisaajan pitää itse ilmoittaa tässä vaiheessa järjestäjille osallistuvansa Blacklist-mittelöihin.
  Päivän aikana tullaan ajamaan Blacklist kisaajien kanssa lenkki Hyvinkään keskustan kulmilta, joten kisaavien katuautojen olisi syytä selvitä siitä.
   
 16. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Paljon on autojen rataennätys Hyvinkäällä?
   
 17. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Chrysler 300 TT tulee tontille.Tavoitteena 400 metriä paksua mustaa viivaa ja mahdollisesti hyvä aika.
   
 18. merc

  merc Gearhead

  Tervetuloa Hyvinkäälle.
   
 19. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ilokaasut on tänä kesänä fyyran streetissä sallittu.
  Joo. Noita sutasuja on tapahtunut aikojen alusta päivittäin kadulla. Aina on kaikessa mahdollisuus sattua jotain, jopa isoäidin kiikkuessa keinutolissa voi lattialla konttaava taapero jäädä alle ja kuolla. Eiköhän nää kaikki aisat pyritä järjestämään pääsääntöisesti niin, että varsinainen kilvanajo tapahtuu valvotuissa olosuhteissa ja sitten toi katulaillisuuden osoitus rauhallisesti ja asiallisesti. Mun mielestä erittäin hyvä asia ajatustasolla ainakin, ja toivottavasti viranomaisetkin ymmärtäis sen niin etteivät ala pitämään mitään vuosikatsasturatsioita lähipiirissä kun kisaan pitopaikka on tiedossa.Jos, niin yks vaihtoehto sitten tällaselle lailliselle toiminnalle on koknaan laiton ja epävirallinen yleisillä teillä tapahtuva skabailu, mut se tuskin on kenenkään etu. Mtu kadulla kyl varmaan pääsis kovempaa kun hyvinkäällä tai kiikalassa.
  t. Kehä III open champ for now and for ever!
   
 20. El 60

  El 60 Gearhead

  Esa Tussi ja malipu tt tulee Hyvinkäälle jos Mr Murphy niin suo.
   

Kerro tästä muillekin!