Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Jos järellä tekisi niin todisteellinen aika lappu jolla sit haastaa sen edellä olevan ellei sit se haastettava suoraan hyväksyisi

  Eli ei pystyisi v*ttuillakseen haastamaan 1;köstä mummon vanhalla corollalla, ei varmasti voita, mut onhan sillä ensimmäisenä olevalla pakko paikalle raahautua, monesti matkankin takaa  Ja radat vois jakaa niin, ettei kolikolla vaan "huonommalla" ajaa se paikkaansa puolustava ja voittaja sit pääsee sille "paremmalle"
  Tai toisin päin kummin väki vakituisesti sen sitten päättäisi

  Varmasti v*tuttaisi yrittää puolustaa omaa sijoitustaan kun sais sen huonomman radan arvalla joka kerta ja sit ilmoitetaan, ettei enään ehdi ajaa


  Valitettavasti keskustelusta jäänyt sellainen kuva, et lapset leikkii hiekkalaatikolla ja homma ei ole puhtaasti loppuun mietitty
  Vai onko käytäntöä tarkoitus vielä hieroskella?
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Säänöt ovat erittäin selvät. Jos joku haastaa 11.5 auton jä häviää sille 11.6 ajalla, niin lista sijoitus tiputtaa 11.7 ajaneen. Mikä teille oikein tökkii näissä selvissä säännöissä? Lukekaa ne uudestaan niin luulisi menevän jakeluun, tai unohtakaa koko juttu. Nimim ei mitää asiaa kärkeen, mutta kunnioitan jokaista ketä siellä on. P.S. Tappaja-Mosse tulee vielä ja säilyttäneen paikkasa kärkisijoilla. Mua ei siellä nähdä, paitsi katsomossa kattomassa kisoja.
   
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Eihän siellä välttämättä edes oteta aikoja, riippuen missä ajetaan? Kyl siin käy näin, et kun listan ulkopuolelta haastat ykkösen ja voitat sen, niin sinä olet ykkönen, entinen ykkönen kakkonen ja entinen kymppi ulkona. Ja mitä tohon pelkoon tulee et joku huvikseen haastais ykkösen, kakkosen tai kenet tahnsa, niin ei sellasta taphdu sen enempää tuolla kun et joku osallistuis normi käyttökikkareellaan ihan tavalliseen kisaan. Suomalaisten "itsesnsuuri" kyllä pitää ne kotisohvalla. Eikä kannata yliteoretisoida asioita, homman on kaiketi olla just niin reilua ja tasaista kun mitä se on normi liikennevalolähdöissä; jompikumpi voittaa ja toinen häviää. Eiku uutta matoo koukkuun.
   
 4. rocker79

  rocker79 Gearhead

  Kyllä jokaisella listalla olijalla pitäis olla oikeus puolustaa paikkaansa. Vaikka olis kuinka paljon nopeempi vastassa. Ettei joku vaan sitten joskus tuu sanomaan että, ai niin, sähän muuten tipuit listalta jo pariviikkoo sitte ku toi yks toinen haasto ykkösen ja jäi kuitenki kakkosesks.

  Eli mun mielestä jos haluaa listalle, niin aloittaa paikasta #10. Vaatien kuitenki sen, että voittaa sen #10 paikalla ennen olleen.

  Ja mitä tulee radan valintaan, niin kolikko on ihan hyvä väline. Ei sitä kadullakaan aina pääse valkkaamaan rataa, vaan niillä mennään mitä on.
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  No, siin ei kyl tosiaan yks kesä riitä kärkeen nousemiseks jos tolla systeemillä mennään.
   
 6. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Ei, eikä talvikaan. Hyvinkäällä ainakin on kellot ja niillä mennään. Kellot ois suotavat joka paikkaan, mutta ei niitä sienimetsälle saa ja siellä on raaka haasteajo. Simply, eh?
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  No, jos ny kuitenkin odoteltais järjestäjän virallista vatsausta..
   
 8. S.M

  S.M 1st gear

  Nyt on pitkästä aikaa hieno systeemi järjestetty on oikeen ilo seurata mitä tapahtuu kauden aikana. Tämä on nyt sitä oikeaa kisaamista ilman mitään älyttömiä sääntö/turvallisuus juttuja. On oikeen mukava nähdä miten hyvää tämä tekee kiihdytys autoilulle!
  Radat on mitä on mutta niinhän se on kadullakin mistä koko laji on lähtenyt ja jos sattuu niin sitten sattuu.
   
 9. maverick

  maverick Gearhead

  Järjestäjä vastaa,
  Eli seuraavana edellä olevan voi vaan haastaa! Haasteita voi ajaa esim. tänään v8 päivillä, kadulla yms...
  Miten sovitte haastetun kanssa, haastettu voi passaa hyvällä syyllä ensimmäisen haasteen, mutta toista kertaa ei voi passaa tai tippuu listalla tai listalta!
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ok, ajattelussani oli taas perustavanlaatuinen ero. ELi listan kymmenennen pystyy haastamaan kuka vaan, mahti mesta!
   
 11. maverick

  maverick Gearhead

  Missä oli Blacklista autot alastarosta tänään? Ainoastaan lista ykkönen Vette sahas muittenkin puolesta strpillä ja haastajia ei näkynyt..
   
 12. Henski

  Henski 1st gear

  Uteliaan tyhmä kysymys; Jos listan 10 ei ole tapahtumassa paikalla (passanut haasteen), niin kuinka sille listalle voi nousta uusia nimiä?
   
 13. herrakani

  herrakani 1st gear

  Kuka vaan voi haastaa kenet vaan, ei tarvii haastaa nro 10 vaan voi haastaa vaik 1?
   
 14. janotz

  janotz 1st gear

  Eix toi nyt oo aika selkee, jos haluu listalle pitää haastaa ekana kymppi ja voittaa niin on listalla... Muutenhan kaikki haastaisi ykkösen ja olis heti toisena vaikka häviäisi...vai onko lehmänpaskan haju sekoittanut maalaistollon pään :eek:
   
 15. C-barge

  C-barge Gearhead

  Alunperin ite ymmärsin et voittamalla voit pudottaa haastamas ihmisen/ajoneuvon yhden pykälän alaspäin ja asetttua sen paikalle, ja sen perässäolijat sitten vajoo pykälän alaspäin ja 10. olija putoaa listalta. No, teknisiä yksityiskohtia nuo; kun on systeemi jonka pelisäännöt on tiedossa ni asia on bueno. Jos ei sit miellytä ni voi perustaa vaikka oman rainbowlistin.
   
 16. ata

  ata Gearhead

  Jos tämä idea on lainattu Street Outlaws-sarjan listasta, niin uusi listalle pyrkijä ei voi tai saa haastaa ketään muuta kuin numero kympin listalla. Ja jos voittaa, niin sitten silloinen kymppi putoaa pois listalta ja uusi kymppi voi halutessaan haastaa ysin jne.

  Jos voisi haastaa suoraan ykkösen, niin voisi tietysti ajatella, että jos voittaa, niin kaikki listalla putoavat sijan alaspäin, mutta silloin mennään eri systeemillä eikä listan kymppinä ollut välttämättä edes tiedä pudonneensa listalta, paitsi netistä luettuaan tms. Ja jos sitten se suoraan ykkösen haastanut häviää, niin silloin ei pitäisi päästä listalle ollenkaan sen hävinneen. Listalle pitää voida päästä vain voittamalla haastetun, ja loogisempaa olisi että haastaa voisi vain kympin (tai ysin kympin puuttuessa tässä vaiheessa).

  Siis jos lista toimii niinkuin Street Outlawsissa, niin tosiaan ajoilla ei ole mitään väliä ja jokainen listalla olija voi haastaa vain yhtä pykälää korkeampana olevan ja kuka vain voi haastaa listalla viimeisenä olijan. Tuolloin ei tarvitse edes kelloja, kunhan vain pystyy selvittämään kumpi ylittää maaliviivan ensin. Toki se on parempi jos kellotkin on olemassa.
   
 17. maverick

  maverick Gearhead

  [quote="janotz"

  Eix toi nyt oo aika selkee, jos haluu listalle pitää haastaa ekana kymppi ja voittaa niin on listalla... Muutenhan kaikki haastaisi ykkösen ja olis heti toisena vaikka häviäisi...vai onko lehmänpaskan haju sekoittanut maalaistollon pään :eek:[/quote]

  Siitä se johtukin että toi pää on niin sekasin... pitäsköhän muuttaa takasin isolle kirkolle?

  Blacklistalle halukkaat voi ottaa muhun yhteittä yveenä tai nimimerkki Bee- One powergeariin tai tänne
  streetmachinefilms@gmail.com
  Jos haluaa yrittää Listalle pääsyä
  hyvinkäällä, on kysyttyvää "säännöistä" yms yms.

  Nimimerkki Ata edellisessä viestissä kertoili ideasta hienosti jos jollain oli asiasta epäselvää vielä..
   
 18. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo, selkis. tos mun ajatuksessa se että haastaa ykkösen listan ulkopuolelta tai jo olemalla listalla ja häviää niin mikään listassa ei muutu. Mut säännöt on nyt selkeet ja turha sen enempää niitä spekuleerata ja sorkkia, hyvä noin.
   
 19. 440

  440 Gearhead

  8) Oliko Hell... ajamassa,ei ainakaaan kuvissa näy :eek:
   
 20. studio57

  studio57 Gearhead

  Mää voisin hastaa tuon nykäsen ,hän kuitenkin ihan mielellään lainaa tuota sijoitustaan ku ollaan tuttujakin.
   

Kerro tästä muillekin!