Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. moparson

  moparson 1st gear

  c5:lla vettellä mentiin eilen yli 360km/h joka on suomen nopein mailin nopoeus koskaan ja itse arvostan tätä paljon, vaikken corvette fani olekaan. Tämä kuski on suomn nopein ja tälläiset blacklist pelleilyt vois lopettaa,mut kun ei muuten pärjätä niin pitää keksiä tällästä kuraa
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  sä voisit lopettaa kirjoittelun tälle palstalle. P.s. Ajoiko tuo suomen nopein maaliintulon jälkeen metriäkään?
   
 3. StoneSour09400

  StoneSour09400 3rd gear

  mitä luin tuolta finnshrkilta ni tais ajamalla mennä vessa kotiin skabojen jälkeen ja 364 täräytti tutkaan, eikä todellakaan blacklistiä pidä lopettaa.
   
 4. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Ajamalla Jukka meni kotiin, kuten muidenkin kymmenien mailivetojen jälkeen.
  Vuoden vahan apulaite hihna vaan piti ensin vaihtaa uuteen.
   
 5. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Kuraa?!?Häh,ihan sama vaikka olis 10 metrin kiihdytyskisat tai kuka menee nopeiten pakilla.Ei näitä kisoja Suomessa liiaksi asti ole,huippuhomma mitä äijät puuhaa...sehän on ihan perspektiivistä kiinni ja siitä miten mitataan että kuka on nopein,kuka voittaja ja kellä paras tyyli.Hyvä kisamuoto on tämäkin.GO GO GODSPEED EEVRYBOODY!!
   
 6. Niin täin, mutta lukeminen taitaa tuottaa sinulle vaikeuksia?

  Siksi lainauksen tämän topikin ensimmäinen lause: "Bee-One Power Gear Blacklist naulaa seinään iänikuiset väännöt ja spekuloinnit siitä, että kenellä on oikeasti Suomen nopeiten kiihtyvä katuauto."

  Eipä tässä muuta.

  P.S. Seisovan mailin nopeimmat äijät ja kalustot on kurkoja, mutta sama kuin vertailisi pikajuoksijaa tai maratonimestaria. :wink:
   
 7. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Kai niillä maili autoilla saa osallistua blacklistiinkin. tämähän on vaan yksi mielenkiintoinen sarja siinä missä mailikin.

  Ja onhan blacklistissä ollu kalusto aika kirjavaa tähän asti. löytynyt kyllä laidasta laitaan autoja.
   
 8. coistinen

  coistinen 3rd gear

  Viime kesänä SUOMESSA 1400cc Kawasakilla seisova maili 421 Km/h
  Taisi olla nopein veto euroopassa!
  Blacklist on ihan paikallaan ja mielenkiintonen seurata :)
   
 9. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ilman muuta vain ajamalla. Näissä hommissa kun ei tuppaa kaikki menemään niinku nettipalstalla on uhottu tai tallissa suunniteltu, siksi sijoitukset vain ajamalla. Kelloa vastaan voi ajaa sitten ne jotka haluaa, tapahtumia kyllä piisaa. Mut tämmöstä listaa ei oo missään muualla. Mä osallistuisin heti Tojotalla tähän muuten, mutta ei oikein oo kadulle asiaa sillä.
   
 10. moparson

  moparson 1st gear

  niin eli nopeinveto, mutta blackilistiähän ei voita nopein aika vuodenaikana, vaan vuoden nopeimman ajan ajanut ei välttämättä ole edes listalla, jos ei vaan tämmöset touhut kiinnosta.
   
 11. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Kyllä tämmöiset touhut kiinnostaa, mutta niin kiinostaa mailikin.
   
 12. pötkö

  pötkö Gearhead

  Sinua "moparson"ei näytä kiinnostavan muu kuin ruikuttaminen tällä palstalla!
  Kannattaisiko keskittyä enemmän tekemiseen kun muiden dumaamiseen!
   
 13. hantta

  hantta Gearhead

  Jaaha, ettäkö kumpi nopeampi, prätkä vai auto?? Kohta jo ajetaan väliä Turku- Helsinki mopoilla ja autoilla, jotta kuninkuus selviää.

  Hantta
   
 14. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Jos et veikkaa, et voi voittaa.
   
 15. Charger-73

  Charger-73 3rd gear

  Mikäli nyt yhtään olen käsittänyt oikein. Tällä blacklist:llä on ideana se, että nämä autot tulee samalle radalle ajamaan, samoissa olosuhteissa, jolloin tulokset on vertailukelpoisia. Kärjistetysti voisi sanoa, ideana on voittaa jokainen lähtö ja siihen ei välttämättä aina tarvita päivän nopeinta aikaa. Jos toinen munaa lähdön jne. Pitää ns. päänkin kestää paineet head-to-head tilanteessa.

  Mielestäni varsin mielenkiintoinen homma tämäkin. Ainoa, että tuohon on vaikea osallistua jos asuu kauempana, mutta sillehän taas ei voi mitään.


  Jos jollakin 2000hp auto joka kulkisi varmasti (omistajan mielestä) lujempaa kuin yksikään Blacklist:n auto, mutta omistaja ei halua kisaan osallistua. Niin ei kai sillä mitään oikeutta tuonne listalle ole. Se jos hän on käynyt ajamassa alamäkeen, myötätuulessa, saunomisen jälkeen jossakin 5s ajan ei ole merkitystä, kun hän ei ole sitä samassa paikassa ja samana päivänä ajanut ketään listalla olijaa vastaan.


  Erikseenhän voisi alkaa ylläpitämään vaikka "Graylist":tiä johon kasattas vuoden 1/4 maili ja miksi ei vaikka seisovan mailin ajat/nopeudet. Siihen voisi osallistua esim. aikakortilla. Mutta tässäkin tulee tilanne, että jos joku ei halua ilmoittaa omaa autoa tuonne listalle, vaikka olisi se 5s aikakortti. Niin onko se nopein varttimaili auto vai se mikä on tuolle listalle ilmoitettu. Jos tuosta 5s kortista ei kukaan muu tiedä?
   
 16. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Ei ei ei taas tätä "pärjääkö moottoripyörällä kadulla" juttuja. Jos uusi lukijoita täällä niin niille tiedoksi sellainen threadi täällä oli mikä lähti ihan käsistä ja se aihe poistettiin ja pahin provoilija motoristi bannattiin pois täältä. Tuli siihen itsekin vittuuntuneena osallistettua :p :oops:
  Tämä on hyvä aihe ja kiinnostaa monia. Se on varma että tän listan voittajan on oltava nopea, oli sitten euroopan nopein tai ei.
  Lukupakkoa tälle ei ole ja jos ei moparssonia kiinnosta niin ei tarvitse kirjoittaa tänne. Olet mielipiteesi jo sanonut eikä sun tarvii niitä toistella.
  ---------------------------------------------------------------------------------
  Nimim Pärinää, pauketta ja kuraa kansalle. Siitä me tykätään.
   
 17. hantta

  hantta Gearhead

  Sitäpä juurikin tarkoitin, että toivottavasti tämä topiikki ei nyt lähde lapasesta, niinkuin hiukan jo haiskahtaa siltä.

  Hantta
   
 18. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Mä lopetan jo siihen viittaavat jutut tähän. Anteeksi pyytäen repeli poistuu takavasemmalle kuin Top Tenistä pudonneena. Uskon että tämä palsta pysyy asiallisena. Jos täällä joku haastaa jonkun se on asiallista. Lisää kuraa, pärinää ja pauketta mitä lähtee myös henkseleistä. Mulla ei rahkeet riitä muuhun kuin haastaa #58, mutta tämä on Top 10 ja thats it. Oli rata mikä sienimetsä tahansa mua kiinnostaa ajat jos niitä mitataan? Se rata on silloin ja aina kaikille sama oli pitoa tai ei. Anteeksi myös Moparssonilta että epäilin sua just nimimerkin vaihtaneeksi ja niitä on paljon. Sulla tusinan verran viestejä ja kirjoitat kuin vanha tekijä. Sanomasi olet sanonut ja kirjoita ihmeessä lisää jos tulee mieleen jotain asiallista jookos?
  -------------------------------------------------------------------
  Antaa kaikkien autojen kukkia pintaruosteessa kunhan kumi palaa ja kuraa lentääm RÄYH!
   
 19. hmr66

  hmr66 3rd gear

  popkornit ja kylmä olut on jo valmiina odottamassa keskustelun kehittymistä....
   

Kerro tästä muillekin!