Blazer -89 virtalukon ja pohjan vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja fudge85, 14.8.2008.

  1. fudge85

    fudge85 Gearhead

    On muutes niin mielenkiintoista että.. purkasin jo niin että virtalukko on irti mutta pitäs nuo sähkövermeet saaha irti että pääsis siihen pohjaan käsiksi.
    niin olisko kellään jonkinlaisia purku kuvia tästä operaatiosta?
     
  2. fudge85

    fudge85 Gearhead

    niin ja kato pitäs saada esim vilkkumekanismi irti mutta johot on joka päästä aika hyvin kiinni ...
     
  3. ahonkivi

    ahonkivi 1st gear

    Muistaakseni virtalukon "pohja" eli ne sähkövermeet on alempana rattiputkessa, ja lukolta menee sinne tanko.
     
  4. fudge85

    fudge85 Gearhead

    aivan niin menee.. mutta siitä pitäs päässä eteenpäin.. ja on sen verran hankalaa purkaa ehjänä että ajattelin kysässä jotain kuvia niin menis helepommin.. vilkkuviiksen piuhat ja plugin löysin eli se ok mutta itse vilkku meka´nismin johdot on niin tiukat että en pääse eteenpäin.. sen plugin löysin myös rattiputken juuresta mutta pistokkeen löysääminen ei tuo helepotusta :x joten siis pitääkö koko putki purkaa irti että pääsee lukon pohjaan käsiksi?
     
  5. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Homma ok!

    Elikkä se on tosiaan rattiputken päällä mittariston alapuolella, siis se virtalukonpohja! ja se on rattiputkenyäpuolella, koko kiinnitys pitää löysätä että rattiputken saa hieman alaspäin... sitte seuraava ongelma oli lukkolevyn takaisin kiinnitys.. sen takana on pirun jäykkä työntöjousi joka pitää painaa kasaan että saa sokan paikalleen joka piettää lukkolevyä..
    huh huh ei ollu heleppoa mutta asiasta viisastuneen hyvä olla! nyt sen osaa..
     

Kerro tästä muillekin!