Blazer-projekti tarjolla??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Denny Crane, 25.9.2006.

 1. Denny Crane

  Denny Crane 1st gear

  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1239773

  "Kansanedustaja Tony Halmeen (ps) Chevrolet-jenkkimaasturi on kerännyt ruostetta jo kahden vuoden ajan järvenpääläisen hinausyrityksen pihalla.

  Etelä-Suomen Hinauspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Mikkonen on säännöllisesti yrittänyt saada yhteyttä Halmeeseen, jotta tämä siirtäisi autonsa parempaan talteen.

  - Miehestä ei ole kuulunut mitään. Me haluaisimme päästä autosta eroon tai ostaa sen häneltä pois, Mikkonen kertoo.

  Halme toi mattamustan monsterimaasturin takavuosina Yhdysvalloista Suomeen. Täällä siihen tehtiin mm. korotustöitä.

  Halmeen auto ei ole koskaan ollut Suomen ajoneuvorekisterissä. Chevrolet-maasturissa on Kalifornian rekisterikilvet, joissa lukee "big arm" eli iso käsivarsi.

  Täysin avonaiseksi muutettu Chevrolet ruostui ensin vuoden verran hyryläläisen yrityksen pihassa. Kaksi viime vuotta maasturi on rapistunut järvenpääläisellä teollisuusalueella. Toimitusjohtaja Mikkosen mukaan auto ei ole ajokunnossa.

  - Ei sitä ihan helpolla saa kuntoon. Autosta on sahattu katto pois ja se on ollut pitkään taivasalla. Sähkölaitteet ja kojelauta ovat varmasti ruostuneet, Mikkonen arvioi.

  - Autoa saa tuskin koskaan Suomen rekisteriin."

  Avonaiseksi muutettu - My ass. Kattohan tossa on poissa.
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Jaa... Sähkölaitteetkin ruosteessa... Ja jopa kojelauta...

  Kyllä siinä onkin sitten ongelmia kuntoon saada... :D

  Eikä edes renkaat näyttäneet "ylisuurilta" (lienee 33")...
  Tietysti tuo on ongelmallisinta ettei ole koskaan ennen ollut suomen rekisterissä, mutta kun on valot ja heijastimet E merkityt, niin ei kai enää vaikeusia luulisi olevan?
   
 3. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Ja nuillakaan ole väliä kun kyseessä on 70-luvun auto.
   
 4. pjkorkko

  pjkorkko Gearhead

  vieläköhän tuo on tarjolla
   

Kerro tästä muillekin!