Blazer töksöttää.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Ombo, 13.2.2011.

  1. sbf

    sbf Gearhead

    Mullon lyhytakselivälinen pikkari eli aika blazeria vastaava käytökseltään ja 35 kumeilla.Ei se huomioitavasti töksötä renkaat linkussa mutta takavedolla tykkää puskea ja nelikolla tietysti pikkasen nakeltaa kun eihän näissä ole keskitasauspyörästöä.Varmaan myös perävälitykset vaikuttaa ilmön kovuuteen.Mullon tossa 3.08 välitykset.
    Kysyjän kannattaa kattoo että jousitallojen u-pultit on kireellä koska löysällä ollessaan ne saattaa oirehtia noin.Ja tietysti tsekata muutkin alustan pultit.
     
  2. Ombo

    Ombo 1st gear

    Tsekkaan. Oireeseen tosiaan liittyy välillä sellaista, no, ei nyt varmaan voi pomppimista sanoa, mutta sellaista "joustoliikettä".
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    Tuo kuvailemasi nyökkiminen varsinkin liikkeellelähdettäessä johtuu löysistä jousipakoista.vaivaan auttaa uudet jämäkät jouset tai jonkunlaiset akselin kiertymistä estävät lisätukivarret.lait googlee traction bar sanaks ni alkaa löytyä.
     
  4. Ombo

    Ombo 1st gear

    Otan tästä nyt mötkölle oman topikin. Kyselisin, mikä ominaisuus liittyy siihen että toisesta putkesta pössyttää selkeästi enempi savua kun toisesta. Aamuisin huomaa selkeämmin, mutta lämpöisella koneellakin ilmiö esiintyy. Savun sävy lienee "öljynsininen".

    Takaa katsoen tämä savuisempi piippu ompi oikea rööri.

    Ylimääräistä pelkoa, vai oire jostakin? Öljyä kuluu jonkin verran, mutta ei mitään mahdottomia. Luultavasti ihan normaali määrä noin 350 000 ajetulle 5.7 tbi-myllylle.
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    onko sulla minkälainen lukko etuperässä? itse ostin muinoin city blazerin (s10) mikä töksäytti perää aina käännöksissä. siinä ei tosin ole läheskään sama perä kuin oikeessa blazerissa mut siinä se löi lukkoa päälle koska oli paskat ja vähissä olevat öljyt perässä.
     
  6. Ombo

    Ombo 1st gear

    Eipä ole lukkoa.
     
  7. Blazer89

    Blazer89 1st gear

    Kyllä tuo blazeri mullakin "töksöttää" jyrkästi kun kääntää. Mutta kylläkin vain napalukkojen ollessa kiinni. Olen uskotellut ittelleni että se on vain ristikoiden tuoma ominaisuus. Kyllä nekin varmaan vaihtoa kaipaisivat kun toden näköisesti ovat alkuperäiset...
     

Kerro tästä muillekin!