blazer

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 2.9.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Morjens, ku ei ymmärtä näitten blazereitten pääle yhtään mitään, niin mitäs mieltä tästä yksilöstä(nettiauto ja id:137449, ei osaa linkittää), tulis vain metsästys käyttöön. Siis pelkästään "ajovarmuutta" haetaan ja että pääsis jonku mettäpätkänki läpi. Vai mitä suosittelette, ympärivuotiseen käyttöön.
     
  2. Jake Hammer

    Jake Hammer Gearhead

    Nonni, jotta saadaan taas hieman elämää tälle palstalle...

    Hieno peli, täytyy myöntää. Itse en sen kummemmin lähden neuvomaan tässä asiassa, kun ei oo tarpeeks kokemusta. Mutta olettaisin tommosen sopivan metsästysreissuille erinomaisesti.
     
  3. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Se "varmuus" on pitkälti kiinni auton teknisestä kunnosta, jos risa niin eihän sillä pitkään ajele... mutta jos ehjä niin varmasti pääsee.

    Itse en ole GM tuotteilla ajellut, olen Mopo miehiä... Ympärivuotisessa käytössä Dodge Dakota, ja voin vain kehua :lol: :lol:
     
  4. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Toimii kesät talvet,jos toimii. Kestää isältä pojalle,jos kestää. Vuosien kokemuksen ja siitä johtuvan persaukisuuden vuoksi totean,asiallinen peli. Perustekniikka on pelittävä,vaikkakin akselit ei sikoja kestä. Sähköt,jos niitä nyt voi sähköiksi kutsua... 8) 8) 8)
     
  5. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

    Keväästä asti?!? Eikö?
     
  6. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Mutta on se ympärivuotisessa käytössä... eikö :)
     
  7. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

    Eiköhän...
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Erinomainen auto metsästyskäyttöön ja eberin kans lähtee talvellakin käyntiin hyvin...Lukot ja muta renkaat antaa hyvän pidon jos vaikka hirvenraadon joutuis metsästä hinaamaan..Viime talvena ajelin metsäkoneen jälkiä pitkin ja umpihangessakin ja hyvin tuntu etenevän!
    Ei muuta kun tarjousta tuleen!!
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei Blazeri mitään ebereitä tarvi. Ainakin meidän keksintö lähti viime talvena hyvin käyntiin millasessa pakkasessa tahansa, ja ihan raakasti pihalta ilman mitään lämppäreitä. Koneena siis 350 bensa (jota kylläkin sit meni :odroll: ).
     
  10. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Joo kyllä peruskuntonen bensa8 lähtee ihan avaimella käymään kunhan on öljyt ja akku kunnolliset.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    tää olikin 6.2D ja eri asia on miten hyvää se koneelle tekee kovilla pakkasilla laittaa kylmiltään käyntiin vaikka lähtiskin...ja kun tuo vehe ny autossa on nii eikö sitä kannata myös käyttää?
     
  12. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Jepujep.

    Tiiselin veivaaminen kovalla pakkasella on aikas raakaa puuhaa.
     
  13. petro_din

    petro_din Gearhead

    tuli ostettua tommone 91:n blazeri 6.2:lla... pitää rukoilla ja toivoa että lähtee pakkasillaki käyntiin, kivalle toi kyllä vaikuttaa noin niinkun jokapäiväsessäki käytössä, eikä oo vielä tullu semmosta pätkää vastaan mitä ei ois vakiorenkailla päässy
    (on käyty sorsastus paikallaki, oli 20cm vettä ja 30cm syvät urat ja kunnon mutaa mutta siellä se vaan meni niinkun sotka aikanaan...)

    ja juu, tossa omassaki eberi löytyy ja tuntuu toimivan, talvella tulee varmaan tarpeeseenki jo...

    pitää toivoa ettei tuu tekniikan kanssa suurempia murheita(250tkm ajettu) ku ei oikein noi kiisselin salat oo tiedossa...
     
  14. Jimmy

    Jimmy 1st gear

    Onhan siellä etupäässä sen verran massaa ettei se heti tyhjää sudi. :D Mulla on kyllä lähteny kiiseli tulille pakkasellakin todella kiitettävästi. Ei mahdollista tunkea tolppaan sillain että olis lämmin ku lähtee liikekannalle,ja viimetalvena jätti kerra lähtemättä. Tosin seki varmaan johtui vedestä suodattimessa ja -25 pakkasta,joten en vielä moittis. Tietty edellyttää että on peli kunnossa. Ääni on aika rohee kovilla pakkasilla,ja kannattaa antaa sen käydä lämpöseks ennen ajoa (koska kuulostaa siltä että mukit ampuu silmille sieltä). :lol:
     

Kerro tästä muillekin!