Blazeriin Etu kardaani.... ja äkkiä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Ezy, 14.10.2004.

  1. Ezy

    Ezy 1st gear

    eli etukardaanista on pula, ja paha.

    Auto on ´79 K-5 350+350+203 ja 10 pulttiset perät.

    ei kellääs olis myydä tai tietoa siitä että käviskö sinne joku muu yhtä hyvin?
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Vaikeaa...

    Itselläni saman vuoden Cheyenne, ja etu-kardaanin etummaisen laipan lohjettua ristikon reijän sivusta on ollut vaikeaa löytää korvaavaa osaa(useita mahdollisia malleja kuulemma)...
    Omani ollut korjausta varten noin 1,5 vuotta MVA-Osatuonnissa...
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Neliveto pikupista pitäs sopia.. en oo 100% varma kun en ole ehtinyt kokeilla.. C10 siis..
     
  4. Ezy

    Ezy 1st gear

    tossa on sieltä lootan päästä se tuplaristikkonivelen välissä oleva pallonivel hajonnu. aika karmivaa meteliä pitää jos sen paikalleen laittaa.
     
  5. JanneB

    JanneB Gearhead

    Pickup ja Suburbanin kardaani käy myös MUTTA saman tekniikan omaavista ainoastaan. Eli th350/np203. Muuten ei pituus täsmää. Onnea etsintään. Pelkäänpä että joudut teettämään tuon. Tuohon tuplaristikkoon on kyllä osia saatavillakin, ehkä et tarvitse sitä kokonaan uusia. Tiedustele Jamantilta joka mainostaa tossa vieressä.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mun Suburbaaniin (-82)ei löytyny sopivaa tuplanivelhässäkän korjauspalikkaa, mutta nyt on paikallaan Jeep V-8 mallin jortaani kunnes saan "aidon" kuntoon. Jeepin aleksi sopis suoraan 205jakotoosaan kiinni.
    Kutvosjeepinkin jortaani käy kun vähän pidentää!!
     
  7. EePee

    EePee 1st gear

    Kysele vaikka South West Tradesta Hämeenlinnasta josko käytettyä tuplaristikkoa löytyisi.Enpä usko että on helppo löytää mut kuitenkin.Itselläni on kyllä ollut vaikeuksia saada voimansiirtoon liittyviä varaosia.Jos jotain tulee myyntiin niin kannattaa melkein ostaa varalle.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei löytyny southwestistä, ei Usa-osasta, ei täältäkään, mutta villähteeltä =) toivotaan vaan että on oikea. maanantaina hakemaan. :)
     
  9. Ezy

    Ezy 1st gear

    tuo ylempi olen siis minä... unohtupa kirjautua taas... :p
     
  10. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

Kerro tästä muillekin!