Blazerin jarrurumpu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja paikkatakki, 3.9.2006.

  1. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Neuvokaapa aloittelijaa:

    Onko tuossa Blazerin jarrurummun irrotuksessa jotain ihmeellistä? Otin renkaan pois ja ei siinä ainakaan mitään kuusiokoloruuvia ollut lukitsemassa rumpua paikoilleen kuten joidenkin muitten autojen jarrulevyissä olen tottunut näkemään. Onko siinä joku kikka kuutonen, vai haenko vaan isompaa lekaa?
     
  2. on-off road

    on-off road 1st gear

    Hae isompi leka...

    Juu, ei siinä ole mitään ihmeellistä. Rumpu on vaan ruostunut napaan kiinni. Ei muuta kuin voimaa ja/tai lämpöä peliin niin kyllä lähtee.
     
  3. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ei kannata ihan apinanraivolla hakata sitä rumpua irti, voi vetoakseli kärsiä.
     
  4. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Lähtihän se viimein kun tuota tovin koputteli. Tuota vetoakselia/laakeria mietinkin... On nämä järeämmät jarrurummut vielä aika uusi juttu mulle.

    Jarrusylinteri näyttää sen verran kärsineeltä että lienee parasta ostaa kokonaan uusi. Onkohan Oulun lähistöllä liikkeitä josta tuon saisi?
     

Kerro tästä muillekin!