Bose 6 cd vaihtaja/radio kettuilee...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja chevytb02, 11.6.2017.

 1. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  onko kellään ollu sellasta probleemaa että vaikka laite on päällä niin mitään ei kuulu, tää toistuu n. joka 4 kerta kun starttaa auton ja laittaa radion päälle niin kuuluu vain käsin kosketeltava hiljaisuus. Sulakkeet on tarkistettu ja ehjiä ovat. Laite on 2002 Chevy Trailblazerissa. Cd vaihtaja lopetti toimintansa jo 1/2 vuotta sitten ei ota levyjä sisään eikä myös ulos ja eikä toista sitä ainoaa levyä mikä on sisässä. Onko Turussa auto soittimiin perhetynyttä korjaajaa/huoltoa vai tuleeko helpommaksi/halvemmaksi tilata kyseinen aparaatti ebbaysta?
   
 2. KajS

  KajS Gearhead

  Kuulostaa niin tutulta ja nostalgiselta. Mulla oli 1990-luvulla transitissa 12 levyn Panasonic-vaihtaja, joka sekos usein, jos autoa lähti peruuttamaan, kun laite oli vaihtamassa levyä.

  Oletko kokeillut täydellistä reboottia tuolle? Panasonicissa se tehtiin niin, että kaikki vaihtajalle menevät johdot irti, myös maa. Sitten takas kiinni. Ja taas toimi. Ja jossain päin sitä Bose vaihtajaa on se reset-reikä, jonne tökkää paperiliittimen, niin senkin pitäs auttaa.

  Kyllä Turun seudulta vielä autoradiokorjaajia löytyy, mulla ei ole tosin kokemusta.
   
 3. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Ei oo erillinen vaihtaja vaan radio ja kuuden levyn soitin ja on aikast kettumainen irrottaa kun täytyy repii koko kojelaudan suojukset irti.

  Siis tällänen aparaatti
  [​IMG]

  [​IMG]
  Kiitos silti neuvosta
   
  Muokattu: 11.6.2017
 4. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Noi on vähän kenkkuja yleiskorjaajalle, kun niissä ei oikein oo yhteistä edes japsien soittimiin. Pitää melkeen olla vähän erikoistunu, että pystyy jotain tekeen. Ja yleensä sit erikoistuminen maksaa, kun siin on aika työ... Täällä saattaa tekijät olla vähissä. Joskus olen itekin onnistunu bongaamaan juotosvikoja, jolla peli on lähteny toimiin, mutta testaus ja mittaus on mahdotonta ilman manuskoja.
   
 5. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

  tietääkseni bose on alpinen valmistama!
   
 6. J.J

  J.J Gearhead

  Minulta löytyy tuollainen soitin myytäväksi, jos tarvetta.
   
  chevytb02 tykkää tästä.
 7. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Onko lukisematon ja paljonko haluat aparaatista?
  Ebbaysta irtoo remanufactured plug and play hintaan 270 € sis rahdin.
   
 8. J.J

  J.J Gearhead

  Otetttu aikoinaan toimivana irti autosta, eli on lukittu, lukituksen avaushan onnistuu helposti Tech2:lla. Hinta 100e+pk
   
 9. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Laitoin sulle yv:tä
   
 10. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Case closed
   

Kerro tästä muillekin!