bran new cevy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja puavo the baboon, 14.1.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    jeesus saatana! joku muikku veti micralla televiisiossa ja joku karvaselkä rupee selvittää uudesta chevroletistä! entiä mut oliko tuo jonku mielestä hienoo mut luulin ite mikro uuni mainoxes? entiä mitä muut diggas jos näki sen mainoxen mut minä ainaki pysyn vanhoissa chevyissä! :mad: :mad:
     
  2. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No eipä olleet hääppösiä ne härvelit. Mut kaipa ne alkaa olla kaikki samoja Daewoita tämän maan päällä. Ku on fuusioituneet niin ristiin rastiin nuo yhtiöt, että ei oikeesti tiiä mikä mikin on.
     
  3. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    kyl meinas itku tulla [​IMG]
     
  4. Mjjv

    Mjjv 1st gear

    Hienoja autoja :lol: Mutta eihän ne jenkeissä osaa tehdä minkäänlaisia pikkuautoa... niin eikös se oo ihan sama missä nämä kauppakassit tehdään :eek: .. chevy kun chevy .
    Veikkaan että on aika hyvä taktinen veto GM:ltä (rahan suhteen) myydä näitä chevyinä.
     
  5. Corsica93

    Corsica93 1st gear

    Joo oon tehny topicin k.o aiheesta mut kyl se mainos oli veret seisauttavat kokemus....rusetit keululla ja kaikki. Niin kuin aikaisemmin totesin nin pitää ehdottomasti käydä koe ajaa uusi "amerikan" ihme kun kauppaan saapuu....jiiiihaaa !!!!
    Pysyttelen vanhoissa mieluiten, osaa ees korjata itte, tai siis kaverin avustuksella, kiitti Samppa !!!
     
  6. Lähettävätköhän koeajokutsut maahn rekisteröityjen vanhempien letukoisden omistajille :rotfl: Vai eikö me kuuluta "kohderyhmään"? :(
     
  7. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Itku ollut lähelläkään, nauru pääsi! Eix Mopemanilla ois jotain tähän aiheeseen...Sentään zervoletista kyse.
     
  8. Jome

    Jome Gearhead

    En mää ny tiä onko se niin kauheeta...eihän niitä oo pakko ostaa jos ei tykkää. Ite pysyttelen kyllä silti mieluummin vanhemmissa letukoissa tai ylipäätänsä jenkkiautoissa...
     
  9. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Entäs toi Chevrolet Niva?? Kuka sellasen tahtoo??
     
  10. Kuule monta miljoonaa vanjaa ! Jos vaan ruplat riittäisivät :rotfl:
     
  11. tuurna

    tuurna 1st gear

    Aivan hirveetä ny saa taas kuulla vittuilua kaikilta noista uusista jenkeistä..."ostaka sää tollasen ku sua noi jenkit tuntuu kiehtivan??" Tommonen ratsuni100a näkönen katiska ja chevyn keula merkillää, tuntuu ihan joltain mauttomalta pimp my ride ohjelman vitsi autolta ja sitähän nää vatrmas on. 454cid v8 on varmaan ton kotteron kokonen. :mad:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kannattaa kyllä ennemmin ostaa joku vanha kunnon mopari, niinkuin Chrysler 1307 tai samakorinen isolohkonen 1508 ( http://auta5p.car.cz/katalog/simca/chrysler_1307_01.htm ) tai sit ihan limo esim. Chrysler 180 ( http://technikhomepage.bei.t-online.de/ ... e/180.html ). Racehenkisille sit Dodge Omni ja siitä kunnon sporttiversio ( http://www.mcmsys.com/~neogeo/87%20Dodge%20Omni.jpg ). Suluissa linkit kuviin, jos nuorempi lukijakunta ei muista noita seitkytluvun muskeleita.
    Vaan ei ne taida moparillakaan osata enää, mitä lie niilläkin ne uudet mallit :odroll:
     
  13. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    100A Ratsunikin on jo tyylikkään näköinen verrattuna näihin uusiin kikkaroihin... :-?
     
  14. tuurna

    tuurna 1st gear

    No joo ku noihan oikeastaan on sellasten uusien nissan microjen tai rellujen(clio) näkösiä..
     
  15. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Daewoon nimenmuutoksesta on täällä varmaan joka toisessa Chevy-aiheessa... *huoh*
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!