briggs&stratton murhetta taas?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mudracer, 12.4.2009.

 1. rb

  rb Double Gearhead

  Niinpä!

  Nou alkohol, niin kaikki vesi jää kohokammion pohjalle.
   
 2. Nimimerkki

  Nimimerkki 1st gear

  No nih, alkoi pelaamaan kun oikeaan reikään keksi tulpan tökätä. Eihän toi kaasari tullutkaan irroteltua kun kymmenkunta kertaa ja tietenkin viimeisellä kerralla paperitiiviste riekaleiksi. Nooh, liimalla kiinni ja ainakin toistaiseksi maa lentää!
   
 3. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Menee aiheeseen joku ohc kone mikä lie agrekaatissa, mutta nyt käynnistäessä tuli sellainen ongelma, et tekee 210 volttia ja kierrosten säädin heiluttaa kaasua laidasta laitaan
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Voltit noissa mitä sattuu aina. Jospa on paskaantunu kaasari ja laihalle vetää, sillon alkaa pumppaamaan? Paa vähän ryyppyä päälle, jos tasaa, niin turha arpoa enempää.
   
 5. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Se kierrosten säädin humppaa ryypyttäminen sammuttaa koneen ja ilmanputsarin aukaiseminen ei mun mielestä muuttanut humppauksen taajuutta

  Kaasarista kurkun vivusta kääntämällä saa nostettua kierroksia ja silti se säädin yrittää vemputtaa edestakaisin

  Säätelin sitä kaasun palautus jousen esikiristystä ja sainkin sen käymään tasaisesti ilman humppaamista, epäilen et se hiuksen ohut jousi on kuoleentunut sen verran, ettei tasaa paluu tai paino liikettä kumpaa nyt tekeekään ja siksi se humppaa


  Pitää katella kun saa aikaiseksi, et mitä se meinaa touhuilla, käyttää varmaan tankin päältä pois ja ensimmäisenä mittaa voltit mitä todellisuus on, mittarihan voi näyttää ihan mitä vaan

  Lie liian fiinisti säilytetty, kun lämpimässä peiton alla talvehti.


  Mut mahdan varmaan nostaa traktorin kärrylle 30Kva genun ja pyöritän poraa sillä, ei luulisi et ämpärit loppuu, kun sulakkeet on 63a :rotfl:
   
 6. B68

  B68 1st gear

  Jos siinä on suutin tukossa. Lumilingossa oli tuo humppaus ongelma, siinä oli kaasarissa semmoinen musta kumitulppa ja sen alla suutin. Irroitus ja puhaltelua ja paikoilleen, toimii.
   
 7. valpas

  valpas Gearhead

  Just tuo sinisen ympyrän sisällä oleva reikä oli minullakin tukossa. Ultraäänipesurissa käyttö ei riittänyt reikää avaamaan. Ihan pienellä poralla aukes. Taas pelaa hienosti.
  Sama rakenne, vaikka minulla on huomattavasti yksinkertasempi kaasari.
   
 8. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Sanoinkin "vähän ryyppyä päälle". Ei kokonaan.
   
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ei toimi alkaa yskiä ja sammuu

  Mut tänään ihmetellään, jos ehtii
   

Kerro tästä muillekin!