Britti-fordi, vastaa rodihemmo heti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JouniK, 28.7.2003.

  1. JouniK

    JouniK Gearhead

    Törmäsin tuossa brittifordi-PROJEKTIIN, kunnen niistä paljoa tiedä, ajattelin kysäistä täältä. Eli auto on 4-ovinen, takaluukussa pahka, pahkassa varapyöräsysteemi. Kone lättäpääkasi, ratti mallia banjo (?, rikki :wink: ) kilpiin?
    Mitä tollaisista kannattaa maksaa? Etu-akseli löytyy, taka-akselikin mahdollisesti. Lattia "on", ainakin malliksi. Oven alareunat ruostuneet, katossa iso reikä rätille. Kameraa ei mukana :sad:
     
  2. JouniK

    JouniK Gearhead

    Niin ja mistä valm.nroa kannattaa etsiskellä?
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tuossa tietoa rekisteröinnistä: http://personal.inet.fi/surf/hatama/FSR ... et_AKE.htm

    Vastaa lähinna Usa-Fordeista 1935-36 -mallia. Hieman kapeampi etuakselisto ym. Ainakin yksi tuollainen rodi on Suomessa.

    USA-Fordien (ainakin -37 ym.) valmistenumero löytyy vasemman runkoaisan päältä etuakselin ja taka-akselin kohdalta sekä niiden välistä. Rintapellissä on ollut lätkä. Moottorin numero on ollut sama kuin runkonumero ts. runkonumerona on käytetty moottorin numeroa.

    [​IMG]

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2003-07-28 15:21 ]</font>
     
  4. JouniK

    JouniK Gearhead

    Kiitos 53! Tarvii varmaan hakee pilikka talteen!
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  6. JouniK

    JouniK Gearhead

    Kiitti Sevi!! Eka kohta on syöpynyt, toinen puuttuu kolmannesta saattais löytyä :wink:
     

Kerro tästä muillekin!