Buick 1937

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja terop, 23.4.2021.

  1. terop

    terop Gearhead

    Tere
    mistähä tuoho buickkii löytäs osia ku kaikenäköstä nippeliä tarvis.. ebaystä koittanu katella jotain ookoo myyjää mut eihä nuo vastaa osa ainakaa viesteihin keltä nyt vois jotain löytyä..

    ois ehkä mahista saaha tilattua tai jos sais jonku myyjä lähettämään roipetta erääseen kaverin kaverin merikonttiin, joka tulossa suomeen jollai aikaa.
     
  2. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Onko oldbuickparts.com jo tuttu? Sieltä löytyy perusosaa aika hyvin.
     
  3. terop

    terop Gearhead

    terve juu just sieltä koittanut kysyä muttei ole vastannut viesteihin, mikäköhän systeemi siellä on, laitoin sinne muut asiat osioon kysymystä toissapäivänä et toimittaavatko floridan konttiin osina ja kuinka kauan kestää
     
  4. ElReino

    ElReino 1st gear

    Terve,

    Nippeliä,nappelia ja melkein vaikka mitä:

    bobsautomobilia.com

    Sieltä pienempää palikkaa tilaillut,toimi pari vuotta sitten ainakin OK.
     
  5. terop

    terop Gearhead

    joo kiitos olinki unohtanut tämänki paikan, pitääpä katsoa mitä löytyis
     

Kerro tästä muillekin!