Buick 1937

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja terop, 23.4.2021.

 1. terop

  terop Gearhead

  Tere
  mistähä tuoho buickkii löytäs osia ku kaikenäköstä nippeliä tarvis.. ebaystä koittanu katella jotain ookoo myyjää mut eihä nuo vastaa osa ainakaa viesteihin keltä nyt vois jotain löytyä..

  ois ehkä mahista saaha tilattua tai jos sais jonku myyjä lähettämään roipetta erääseen kaverin kaverin merikonttiin, joka tulossa suomeen jollai aikaa.
   
 2. Naketti

  Naketti 2nd gear

  Onko oldbuickparts.com jo tuttu? Sieltä löytyy perusosaa aika hyvin.
   
 3. terop

  terop Gearhead

  terve juu just sieltä koittanut kysyä muttei ole vastannut viesteihin, mikäköhän systeemi siellä on, laitoin sinne muut asiat osioon kysymystä toissapäivänä et toimittaavatko floridan konttiin osina ja kuinka kauan kestää
   
 4. ElReino

  ElReino 1st gear

  Terve,

  Nippeliä,nappelia ja melkein vaikka mitä:

  bobsautomobilia.com

  Sieltä pienempää palikkaa tilaillut,toimi pari vuotta sitten ainakin OK.
   
 5. terop

  terop Gearhead

  joo kiitos olinki unohtanut tämänki paikan, pitääpä katsoa mitä löytyis
   

Kerro tästä muillekin!