Buick Electra 1965 kartoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja riviera56, 6.10.2013.

  1. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Moro
    Itsellä Cal tuonti avo Porvoossa. Olis meininki laitella konehuone asialliseksi. Olis mukava katella joltakin mallia miten minkäkin kohdan laittaisi. Ja tottakai osa vaihtoja ym tärkeetä p-jauhantaa.
    [​IMG]
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Jaa että härmän ainoa -65... en muuten usko! :eek:
     
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Hyvännäköinen auto! Ei varmasti ainoa,mutta ei noita ´65:sia ainakaan rättinä kovin montaa ole.Jokunen tullut viime vuosina lisää,mutta jokunen myös myyty ulkomaille. Mulla on sellainen kutina,et Suomessa noista harvinaisin malli on 2D HT tällä hetkellä.Joskus niitä ei ollut ensimmäistäkään täällä,mutta mun mielestä nyt niitä ois yksi tai kaksi. Vaikee tietysti mennä vannomaan mitään,kun kalustoa tulee kokoajan lisää,ja ennen vähemmän arvostetut autot alkaa nostamaan helttaansa myös tuonnissa.
    Yleensä noista kuppaantuu rivoitetut sinkkipainevaluiset kylkilistat,jotka on kromiäijälle myrkkyä hinkata kondikseen ahtaan rivoituksen takia.Samoin takavalojen kehykset on monesti huonolla hapella,mutta ne saa useinmiten ihan hyväksi.
     
  4. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tykkään itekin, joo. Toinen avo jonka tiedän löytyy tai löytyi Hangosta projektina, oli nettiautossa tarjolla viime talvena? Onhan niitä kuusvitosia ollut kun Keravalta löytyi kapselit ja Joutsenosta orgis ratti mutta missä lie piileksivät. Huhutaan että Oulussa seisoisi jossain yksi -65. 2 D Coupea en ole Suomessa tavannut mutta oletan että niitäkin ilmestyy jostain. Fleetline varmaan tietää aiheesta. Bremerin Ykä möi yhden tosi siistin valkoisen 4 ovisen HT:n vuosi sitten johki. Sen omistajan mielelläni tavoittaisin, siitä saisi konehuoneen mallia, oli ainakin kuvissa alkuperäinen.
     

Kerro tästä muillekin!